- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.921
yaparız yaaaww dogurana kadar devam
sustunuz kizlar yoksa sizde benim gibi esra erol mu izliyonuz
canım boşver artık kemreyi falan. güzel olmuş nickin takma artık. ilk hamileliğinde de belirtilerin aynı mıydı? test yaptın mı adetin yarınsa çıkardı testte
ARKADAŞLAR MFM VE SONRASINDAKİ ARKADAŞLAR TOPİKTE AKTİF OLMADIKLARI İÇİN LİSTEDEN ÇIKARIYORUZ.DAHA SONRA LİSTEYE EKLENMEK İSTERLERSE SEVE SEVE EKLERİZ.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel[/TD]
[TD]
hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
yapalım cnaım inşallahyaparız yaaaww dogurana kadar devam
inşallah hamilesindir bundan güzel hediye mi olurkızlar eğer kırmızılar gelmezse ve hamileysem 16 haziran evlilik yıl dönümümüz. eşime güzel bir hediye olur.
Tamam canım boşverdim :) Yaw zaten topice yeni geldim, birden böyle birşeyle karşılaşınca üzüldüm tabiki...Yani ben örneğin oğuz diye birisiyle tanışsam dememki bir anlamı da "Anlayışı kıt, bön, görgüsüz, güneş görmemiş yer" demem yani. Çünkü üzüleceğini tahmin ederim...Arkadaşların da kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum ama üzüldüm işte :)
Canım benim ilk hamileliğim biraz değişikti. Ben çok sonradan öğrendim hamilelğimi...Test yapmadım yarını bekliyorum :)
Bu arada listene beni de ekleyebilirsin, hamileliği bekleyenler tarafına
Tamam canım boşverdim :) Yaw zaten topice yeni geldim, birden böyle birşeyle karşılaşınca üzüldüm tabiki...Yani ben örneğin oğuz diye birisiyle tanışsam dememki bir anlamı da "Anlayışı kıt, bön, görgüsüz, güneş görmemiş yer" demem yani. Çünkü üzüleceğini tahmin ederim...Arkadaşların da kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum ama üzüldüm işte :)
Canım benim ilk hamileliğim biraz değişikti. Ben çok sonradan öğrendim hamilelğimi...Test yapmadım yarını bekliyorum :)
esranın kıyafetının rengı bu sene cok modaaaa fosforlu renklerrrr ama ben yınede bu kadını sevmıyorum yaaa
kemre dıye bıseyler okudum ama hıcbıse anlamadım..merakta ettım,gecmısede döndum ama bulamadım cevabı..bıtek senın ısmın k ıle baslıyor oglununkı ıse emre dıye kemre yapmıssın..ama sorun ne onu anlamadım?
ben ne sevıyorum ne sevmıyorum..suan hıslerıme bı anlam veremedım bı bosluktayım sankı
o degılde bu karı nasıl boyle zayıfladı..dogurmadan oncekı halınden bıle zayıf sankı..zaten zayıftı ama daha bı zayıf..en zayıf o sankı
kız anammm bızım angell kemre bızım oralarda hayvan gübresıne denırrrr dedide arkadaşaaa oda alındı haklı olarakkkk
çok sil tak yapıyo demekkiiiii
valla bu kadın zayıflasın çok zayıflasın hep zayıflasınnn benim için oluru yok karrrrrrrrrrrdeşimmmmmmmmm
ben gulben ergenı sevmem o cok yapmacık gelıyor..zaten benım gıbı butun sanatcı dostlarıda sevmez onubı bıldıgımız var tabeee
tamam canım ekliyorum tekrar hoşgeldin. ben olsam şimdiye test yapmıştımTamam canım boşverdim :) Yaw zaten topice yeni geldim, birden böyle birşeyle karşılaşınca üzüldüm tabiki...Yani ben örneğin oğuz diye birisiyle tanışsam dememki bir anlamı da "Anlayışı kıt, bön, görgüsüz, güneş görmemiş yer" demem yani. Çünkü üzüleceğini tahmin ederim...Arkadaşların da kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum ama üzüldüm işte :)
yapma kız sana da sürpriz olsun inşallah hamilesindir de mükemmelllll bi gün geçirirsinizwala bugün beni deli dürttü az daha kan vemeye gidecektim varsa önceden ögrenim bugün de sürpriz yaparım diye askitomaama olumsuz sonuç çıkarsa bu anlamlı günü aglamalarımla mahvederim diye son anda vazgectimm
yok canım yaa ben netten umreyle ilgili şeyler okuyorumsustunuz kizlar yoksa sizde benim gibi esra erol mu izliyonuz
doktoruma danıstım kızlar ilacı bıraktıgım için bu etkiler normalmiş ama antidepresan yerine passiflorayı kullanabilecegimi söyledi ohhh be rahatladım
doktoruma danıstım kızlar ilacı bıraktıgım için bu etkiler normalmiş ama antidepresan yerine passiflorayı kullanabilecegimi söyledi ohhh be rahatladım
bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm benimmmmmmmmmmmmmmmm
anam nette baksam verir herhal alemancasini
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm Insallah pozitiftir Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Insallah
olan yara konusundada malesef fikrim yok
canim sagolasin üzerinizden dualar eksik olmasin
Gayir ola:26:
Yoncammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm istesemde istemesemde sizi birakamiyom bu diyarlardan gidemiyommmmmmmmmmmm
Kizlar gece gündüz yiyesim var yahuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?