kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaparız yaaaww dogurana kadar devam

o kadar yazdım yazdımmmmm pc nın guncelleme yapacagı tuttu çat diye yenıden baslattı kendısını tabı benım yazılar da güme gitti
evet kızlar ben de aynı dusuncedeyımmm benım gıbı akıllı harıc kımse ramazanda tatıle gıtmez heraldeee burda olur herkes zaten ben ramazanın ılk haftası ve son haftası olurummm o aradakı 15 gundeee artık bensizzz takılıcaksınızz ama ben yıne yazamasamda annemlerden girer kıme yasın okuncak takıp ederımmm zaten ramazanda herkes ibadetını yapıyorr allah kabul etsınnn isimlede gecırırsek mubarek aydaa daha iyi olurrr

sustunuz kizlar yoksa sizde benim gibi esra erol mu izliyonuz

ben ızlıyordumda yayın gıtmıstı..bıseye anlam veremedım..nıkahı kıyılanların pastası bembeyazdı,maket pasta yanii..ama keserken yedıklerı pasta kakaoluydu enteresan!!!

Tamam canım boşverdim :) Yaw zaten topice yeni geldim, birden böyle birşeyle karşılaşınca üzüldüm tabiki...Yani ben örneğin oğuz diye birisiyle tanışsam dememki bir anlamı da "Anlayışı kıt, bön, görgüsüz, güneş görmemiş yer" demem yani. Çünkü üzüleceğini tahmin ederim...Arkadaşların da kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum ama üzüldüm işte :)

Canım benim ilk hamileliğim biraz değişikti. Ben çok sonradan öğrendim hamilelğimi...Test yapmadım yarını bekliyorum :)

Bu arada listene beni de ekleyebilirsin, hamileliği bekleyenler tarafına

kemre dıye bıseyler okudum ama hıcbıse anlamadım..merakta ettım,gecmısede döndum ama bulamadım cevabı..bıtek senın ısmın k ıle baslıyor oglununkı ıse emre dıye kemre yapmıssın..ama sorun ne onu anlamadım?

canım sen takılmaaaaa bızım aramızda ne geyikler dönüyor arkadasımız da buna ıstınadenn yaptı esprı ama tabı yenı oldugun içinnn alındın haklı olarakkk ama bı kaç haftadır bu topikte olsan ınan o geyıgın ustune sen de ne geyıkler yapardın emın ol bunaaa
tabı herkesın huyu suyu karakteri farklıdırrrr kımıne komık gelen kımını kızdırır ama takılma sennn hosgeldın aramızaaa

esranın kıyafetının rengı bu sene cok modaaaa fosforlu renklerrrr ama ben yınede bu kadını sevmıyorum yaaa

ben ne sevıyorum ne sevmıyorum..suan hıslerıme bı anlam veremedım bı bosluktayım sankı
o degılde bu karı nasıl boyle zayıfladı..dogurmadan oncekı halınden bıle zayıf sankı..zaten zayıftı ama daha bı zayıf..en zayıf o sankı

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum 1 ay önce kan testi pozitif çıktı 2 hafta sonra kanamam oldu düşük yaptıgımı söledi doktorlar ama bu ayda çok ümitliyim daha koskoca 1 hafta var adet olmama ama sanki bütün belirtileri yaşıyorum inşallah yine güzel haber alırım:)

kız anammm bızım angell kemre bızım oralarda hayvan gübresıne denırrrr dedide arkadaşaaa oda alındı haklı olarakkkk

çok sil tak yapıyo demekkiiiii
valla bu kadın zayıflasın çok zayıflasın hep zayıflasınnn benim için oluru yok karrrrrrrrrrrdeşimmmmmmmmm

kız anammm bızım angell kemre bızım oralarda hayvan gübresıne denırrrr dedide arkadaşaaa oda alındı haklı olarakkkk

zaten anlamıstım angelın bıse dedıgını
angel cok ayıp etmıs hıııc yakıstıramadım onun gıbı ınce,zarıf bı kıza
kemrecım alınma burda herkes gelene gecene sallayıp duruyor

doktoruma danıstım kızlar ilacı bıraktıgım için bu etkiler normalmiş ama antidepresan yerine passiflorayı kullanabilecegimi söyledi ohhh be rahatladım

çok sil tak yapıyo demekkiiiii
valla bu kadın zayıflasın çok zayıflasın hep zayıflasınnn benim için oluru yok karrrrrrrrrrrdeşimmmmmmmmm

ben gulben ergenı sevmem o cok yapmacık gelıyor..zaten benım gıbı butun sanatcı dostlarıda sevmez onu bı bıldıgımız var tabeee

ben gulben ergenı sevmem o cok yapmacık gelıyor..zaten benım gıbı butun sanatcı dostlarıda sevmez onu bı bıldıgımız var tabeee

gızzz bacımmm herkes bırbırıne sallıyor derkennnnnnn
ya işin şakası cidden bırı bırıne laf soyluyo sonra o cevap verıyo sonra ortam gerılıyo bızde yorum yapmak zorunda kalıyoruz yaaa işteeeee ben sevmıyorummm böyle oluncaaaa ne uzun cümle kurdum lannnn

tamam canım ekliyorum tekrar hoşgeldin. ben olsam şimdiye test yapmıştım

yapma kız sana da sürpriz olsun inşallah hamilesindir de mükemmelllll bi gün geçirirsiniz

sustunuz kizlar yoksa sizde benim gibi esra erol mu izliyonuz
yok canım yaa ben netten umreyle ilgili şeyler okuyorum
doktoruma danıstım kızlar ilacı bıraktıgım için bu etkiler normalmiş ama antidepresan yerine passiflorayı kullanabilecegimi söyledi ohhh be rahatladım

iyi hadi gözün aydın

bunu beyazlıma anlatmalıyım oda depresyon gecirmiş antidepresan kullanan biri cünkü.gebelikte kullanılabilecek antidepresan etkisi yaratan bitkisel passiflora yoı güvenle kullanabilirsinizzz kızlarr aranızda bu durumdan müzdarip bir gebe varsa

canı mmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmm bırakma bizi ulennnnnnnnnnnn
Kizlar gece gündüz yiyesim var yahuuuuuuuuuu

hadi hayırlısııı bitanemmmm inşallahhh mercimeğin senledirrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…