- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.941
bunu beyazlıma anlatmalıyım oda depresyon gecirmiş antidepresan kullanan biri cünkü.gebelikte kullanılabilecek antidepresan etkisi yaratan bitkisel passiflora yoı güvenle kullanabilirsinizzz kızlarr aranızda bu durumdan müzdarip bir gebe varsa
passiflora uyku verir hamilelikte uyku verir git yat şimdiden sen bacımm zzzzzzzzzzz
zaten dün aksam 10 da uyudum bugün taaa 9 a kadar
gızzz bacımmm herkes bırbırıne sallıyor derkennnnnnn
ya işin şakası cidden bırı bırıne laf soyluyo sonra o cevap verıyo sonra ortam gerılıyo bızde yorum yapmak zorunda kalıyoruz yaaa işteeeee ben sevmıyorummm böyle oluncaaaa ne uzun cümle kurdum lannnn
zaten dün aksam 10 da uyudum bugün taaa 9 a kadar
bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm gebesinnnnnnnnnnnnn diymiiiiiii
valla kemrenın gununde ben yoktum oyzden bılmıyorum nasıl gelıstı..ama ben hep dımeh ve francescayı ayırmak durumda kaldım..dımeh zaten tam cadı hıc lafını esırgemıyorvalla öyle anları yasamayı ben hıc sevmıyorum,dıger kızlar cok ılımlı alttan alıyorlar,kımse kolay kolay yanlıs anlamıyor..bıde artık ıyıce samımı olduk..herkes bırbırıne gıydırıp duruyor aslında ben daha cok gıydırıyorum ozellıkle sumısalı ve dımehe ama alınma olmuyor tabıı bı zaman sonra..cıddı degılız sonucta,vakıt gecsın nesemızı bulalım dıye bırbırımıze sarıyoruz napalıııım
inşallahh benimledir bebişim ..babası annesi ve bebişimiz ilk yemegimize cıkmış olacagız desene
eeeevvveeettttttt hamileyimmm.ama dün fena kursagımda bıraktılar bugün burda paylastım bunu.belirti yaasamadıgım için cocugun gelişimi kalbi durmus olabilir diyen oldu dün gece cok moralim bozuldu zaten antidepresan kullanan biriydim bıraktım anında.bunuda duyunca coookk gerildim:26::18::18::18:
hayırlıııııııııııııııııııı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmmmmmmmm RABBİMMM SAĞLIKLA SIHATLE MELEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN AYYYY ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HARİKAAA OLEY OLEY OLEY OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
eeeevvveeettttttt hamileyimmm.ama dün fena kursagımda bıraktılar bugün burda paylastım bunu.belirti yaasamadıgım için cocugun gelişimi kalbi durmus olabilir diyen oldu dün gece cok moralim bozuldu zaten antidepresan kullanan biriydim bıraktım anında.bunuda duyunca coookk gerildim:26::18::18::18:
inşallahh benimledir bebişim ..babası annesi ve bebişimiz ilk yemegimize cıkmış olacagız desene
hayır bebeğimmmm olurmu öle şeyyy bendede yok hiç belirti hatta doktora dedim garip değilmi diyee yok dedi içini ferah tut tatlım kişiden kişiye değişirrrrr
coooooookkkk tesekkkürrr ederimmm tatlımmmmmmmmmmm aminnnn insalllahhh bende cok sevindimmmm uctum havalara bide moralimi bozan olmasaydı daha iyiydi
kim dedi ulan esrayı izliyom dıye bana da actırdııı
bu ne beee psıkolojım bozuldu karı evlı, evlıyken tartısmıs kocasıyla baska bırıne sığınmıs karıya bak ne sığınma ondanda bı tane doğurmus ımam nıkahlı, eskısındende var 2 tane hey Allahımmmmmm sana geliyorummmmmmmm
Canım benim üzme kendini boşuna onlar cahil insanlar. bizim bir tanıdık vardı 5,5 aylık hamileydi haberi yoktu hiç bir belirti olmadı. bu arada çok sevindim canım Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?