- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.961
yoncamel seni de tebrik ederim canım :) :) :)
inana bitanemmmmmmmmmmmmmmmm yazdığımm ufak tefek belirti dışında tık yoktu göğüslerimde şişme geçen ay oldu gebe değildim şimdi gebeyimm göğüslerimde şişme yok adet belirtisi yaşamadımmmmmm hemde hiçç ama doktor kontrollerini aksatma beni iki hafta sonra tekrar çağırdı hadi gözün aydınnnn bitanemm tekrar tekrar çokkkk çok tebrik ederimmm RABBİMMMM MELEKLERİMİZİ KORUSUNN HEPİMİZNN AMİNNN VE MELEK BEKLEYENLEREDE EN KISA ZAMANDA NASİP EYLESİNNNNN AMİNNNNNN
zaten inanmadım canım ama bunu diyende kadın dogumcuda calısıyor ve akrabammm yani.hevesimi kaçırdı .zaten adetten önce test pozitif cıkınca ilaçlarımı bıraktım bunuda duyunca gerildim.bugün gerci bu antidepresan konusunu doktorumla görüstüm bitkisel passiflora kullanabilirsin dedi antidepresan etkisi gösteriyormus 6.hafta ve 8.haftada kullanılması yasak onun haricinde gebeliğin her döneminde kullanılıyormuss
sagolera sen test yaptın mı canım ya kaçırdım ben:44:
kız bunlar ne zman oldu..aay bende harbı konsantrasyon bozuklugu var okadar ızllıyorum bunlardan hıc haberım yok yaaaben aval aval esranın gıysısıne,sacına makyajına,dekora gelenın gıdenın tıpıne bakıp duruyorum..asıl konu kayıp gıtmıs
karıya bak sen gelenden bı tane,gıdenden bı tane..o daha cok yımırtlar
yoncamel seni de tebrik ederim canım :) :) :)
tamam tatlım haber bekliyoruzcanım benim bat tarihim normalde bugün. günüm gelmeden test yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden bugün yapmadım. Ama bu saat oldu hala gelen bişi yok mide bulantım yok şuan ama baş dönmesi mevcut bakalım bekleyeceğim bir kaç gün sonra ilk iş buraya yazacam eşime sölemeden :) :) :) :)
tövbe yaaaaaaa bbenimde nannemde başıma geldi işin ehli olmayan asistann uzman değil annende varis var yolcuğa çıkarma ölebilir dedi Allah korusunnnn aminnnnnnnnnnnnnnn öyle ağlattıki beni sonra doktora gösterdik sonucu doktor kim dedi onu yaaaa dedi kızdı yok öle bişe dedive bitanemmm zatennn bebeğin sana ilaç gibi gelicekk hem bak ne güüzell hamilelikde kullanılan ilaç da varmış [/ haklısın tatlm canımızı sıkmayalım herkesin dedigine kanmamak gerek.evet tatlm bu ilaç bitkisel zaten baska türlü ilaç kullanıpta saglıklı dogum yapanlarda varmıss ama ben bu bitkisel haricnde baska ilaç kullanmam genede tatlımmmm
canım benim bat tarihim normalde bugün. günüm gelmeden test yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden bugün yapmadım. Ama bu saat oldu hala gelen bişi yok mide bulantım yok şuan ama baş dönmesi mevcut bakalım bekleyeceğim bir kaç gün sonra ilk iş buraya yazacam eşime sölemeden :) :) :) :)
baktıgın karı da karı olsa bariii
değiştirdim hemennnn ayyy yok beni bu esra tutuyooooo
ahhhh biz de bir yumurtlayaydıkkkkkk 9 ay kuluçkada kalaydıkkkk ahhhh ahhhhhhhhhh
neyse ballar ben çıkarAllah nasip ederse yarın görüşürüz inşallah. hadi önce bebikinize sonra annişlerimize iyi bakın
sagolera senın nıckının sagopa ve kolerayla baglantısı varmı kız?
hadi inşallahhhhh bitanemmmm güzel haberleerini alırızzz inşallahhh aminnnnnnnnnnn
hadi inşallahhh bitanemmm güzel haberler veririsin bize aminnnnnnnnnnnncanım benim bat tarihim normalde bugün. günüm gelmeden test yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden bugün yapmadım. Ama bu saat oldu hala gelen bişi yok mide bulantım yok şuan ama baş dönmesi mevcut bakalım bekleyeceğim bir kaç gün sonra ilk iş buraya yazacam eşime sölemeden :) :) :) :)
tövbe yaaaaaaa bbenimde nannemde başıma geldi işin ehli olmayan asistann uzman değil annende varis var yolcuğa çıkarma ölebilir dedi Allah korusunnnn aminnnnnnnnnnnnnnn öyle ağlattıki beni sonra doktora gösterdik sonucu doktor kim dedi onu yaaaa dedi kızdı yok öle bişe dedive bitanemmm zatennn bebeğin sana ilaç gibi gelicekk hem bak ne güüzell hamilelikde kullanılan ilaç da varmış [/ haklısın tatlm canımızı sıkmayalım herkesin dedigine kanmamak gerek.evet tatlm bu ilaç bitkisel zaten baska türlü ilaç kullanıpta saglıklı dogum yapanlarda varmıss ama ben bu bitkisel haricnde baska ilaç kullanmam genede tatlımmmm
aynen bitanemm bencede şaşma bitkisel olandan
sagolera senın nıckının sagopa ve kolerayla baglantısı varmı kız?
yok canım sagopa kajmerkız nerden buluyon öyle soruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?