kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet canım ikisinin isimlerinden alıntılı :) çok severim her ikisinide

waaooow sende bızdensın demek..benım kocamda sagopa hastası..sayesınde bende hastası oldum..ama kolerayı bı sevıyorum bı sevmıyorum..sesı bazen benı gıcık edıyor

benimm değerlerime göre ikinci haftada görünüyo bebeğimmm ya şu an alt üçgen bölgeem uyuşukmu desem yanıyomu idrar yerim desem garip yaa sızlıyo g,gibi

kızlar ben bugünlük kaçarrrrr yemek yapacagıımm hepinizi öpüyorummmmm kendinize ve bebislerinze iyi bakınnnn

çok sağoll bitanemmm kolay gelinnn sende dikkat et bebişineee hamişler ve ben bebbeklerimizi ve bizi Rabbim korusunn ve tümmm hamiş adaylarına en kısa zamanda bebek nasip eylesinnn aminnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmm benimmm de çıkmmam lazım eşim çağrıyo seviyorummm hepiniziiii öptümmm kocamannnn sonrada bugünkü yasini okıyayaımmm

waaooow sende bızdensın demek..benım kocamda sagopa hastası..sayesınde bende hastası oldum..ama kolerayı bı sevıyorum bı sevmıyorum..sesı bazen benı gıcık edıyor

canım bende eşimin zorlamasıyla başladım ilkten dinlemeye ama şimdi ondan daha çok seviyorum her ikisinide :)

Günaydin kizlarrrrrrr gittim 4 saat uyudum geldim

anam yok hamilelige yormuyom ama ben en son gündüz bu kadar uyudugumda cocuktum desem yeridir,ki gündüz uyumayi nerdeyse hic sevmem

cünkü günü kacirmak istemem

günaydin kizlarrrrrrr Gittim 4 saat uyudum geldim

Anam yok hamilelige yormuyom ama ben en son gündüz bu kadar uyudugumda cocuktum desem yeridir,ki gündüz uyumayi nerdeyse hic sevmem

cünkü günü kacirmak istemem

maşallah canım bende evde olsam keşke akşama kadar yatarım yemin ederim :)

siz konuşurkene bende camlarımın önünü sileyim dedimmmm ya bu ne tozz yaaaaa İstanbulun tum otobanlarının tozu benım evde mı nedır bilmiyorum ki???
hem ben bu kumruların var yaaaaaaaa......... dötüne bant yapiştırıcammmmmm
cattle ile su ısıttımm döktüm üstlerine ancaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…