kendini bu ay hamile sananlar buraya

benimde camlar silincek halılar perdeler yıkanacak ama bebiş var yapamam artık :) ablamla görümcelerime kaldı

benimde camlar silincek halılar perdeler yıkanacak ama bebiş var yapamam artık :) ablamla görümcelerime kaldı

ohhh ne guzell gorumce o ole ablanı anladım da bana da yollaaa
ben camlarımı sılecektım haftasonuuu kocıs vben yaparım pzt dedıııı yavrummm benım senı hıc kırarmıyım dedımmm
ben halıları toplayıppp yıkamaya vercem kuzu dahada yaz bıtene kadar sermem cok gelen gıdenım olmuyo zatennnn rahat edıyorum boyleeeee koltuklarr toz alma sıl supur de bı gunde bıterr zatennn ohhh missss

hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

sagol canim bakalim o gün hangi gün olacak ama gelsin artikinnnnnnnnnnnnn

aaayyy ınsallah ben bu hafta hamıleyım dıye böögürürümm
son 3 gunum ama hep bı adet sancısı gelıyor yaaaaa
kafayı yıyecem artık,istemıyorum adet falan yaaaaaaaa
beyazlım ben hamıle kaliiim bu ay nooolur,bı el at bana

Canimmmmmmmmmm

bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm agzindan bal kaymak damliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahim Insallah hamilesindir,gelip burda bagir avazin ciktiginca

anam el attim iste Dualarim seninle olsun,hepinzle olsun arkadaslarim

Canimmmmmmmmmm

bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm agzindan bal kaymak damliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahim Insallah hamilesindir,gelip burda bagir avazin ciktiginca

anam el attim iste Dualarim seninle olsun,hepinzle olsun arkadaslarim

yaa ama hep aynı seyler oluyor yaaa,her ay cok ıstıyorum,her ay hep patlıyorum..hep aynı terane..
bende bulantı yasamak ıstıyorum,bende degerım yukselmıs demek ıstıyorum,bende bebegımı ultrasonda görmek ıstıyorum..
bende nazlanmak ıstıyorum,uyuklamak ıstıyorum,karnım sıssın,tekme yıyım ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
ben her ay acaba hamılemıyım dıye muhabbet etmek zorunda mıyım beeeeeeee!!!

muhahahahahahahahahaha yerim kiz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,

anam ne bileyim yaaaaa amannn gelmiyor isteeeeeee ´sohpete devam hamile ruhlu karular olarak-

kızlar bende kendimi bu ay hamile zannediyorum her ay ayın 7 sinde adet oluyordum gecen ay 2 gün gecikmeli bu ay ise bugün bi hafta oldu olmadım test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…