kendini bu ay hamile sananlar buraya

melegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim benim icini ferrah tut lennnnnnnnnnnn

yavrun bes vakte kadar göbeginde
sorunum bebek deil bitanem...eşimin ailesi hep hasta...eşim koşturuyor...şimdi gitti bir uyku ilacı aldı yatıyor...birşey demiyim diyorum ama ben patladım ya... kaynanam o hasta haliyle hala benim yanımda oğluna iltifatlar iltifatlar...lan dicem benim seni kıskandığımımım sanıyorsun amacın ne...hey allahııııımmmmmmm

funda hosgeldın aramıza..
angel sana nooldu kız..en son kaynanatöre gıdıyom demıssın?

yaaaw bosver yaaaaaa,aman bunlarında hepsının cocukları kıymetlı,bızı anamız çöpten buldu sankı

yaaaw bosver yaaaaaa,aman bunlarında hepsının cocukları kıymetlı,bızı anamız çöpten buldu sankı

ya eşime birşey diyince biz kötü oluyoruz...ama yani of ya...kadın hastasın ne bana nispet yapıyorsun...eşime dedim annemlerin evine gidiyim bir bakıyım geliyim izin vermedi bende dedim gidiyim geliyim...surat surat....sanki ondan iş istiyorum...annemler memlekette onlarında çiçekleri var balkonda kurursa annem kafamı kıracak...asabım bozuldu ya...

kızım bu ısler boyle kendı annelerının evındeyken öyle elı kolu sallayıp cıkamıyorsun,ıstedıgın gıbı oturup kalkamıyorsun..robota baglıcan napcan..kaynanatöre gıderken kalbını evde bırakcan,o nıspet yaptıkca ya duyma,ya ıcerı gıt lafı agzında kalsın..yada sende destek ver,sende esın ıcın guzel sözler söyle..senı catlatamayınca susar belkı

kızlar bende kendimi bu ay hamile zannediyorum her ay ayın 7 sinde adet oluyordum gecen ay 2 gün gecikmeli bu ay ise bugün bi hafta oldu olmadım test yaptım negatif

sende yoksa psıkolojık olarak etkılenıp adetını mı gecıktırdın kız dusunce gucuyle..
belkı test yanlıstır..belkıde gec döllenme olmustur testte görunmemıstır..
kırmızılar gelmedıkce umut kesılmezzzz

ikisinide denedim...kadın akp gibi durmak yol yola devam eşim zavallı perişan oldu...ben ayrı...eve hizmetçide kabul etmiyorlar...biz bedavayız ya daha cazip heralde..

Canim yaaaa sanki sen anne evladi degilsin

birak konusun diyecem ama iste insanin gücüne gidiyor,hihhhhhhh kaynanatör degil mi iste ugrasmasa rahat etmez

bacim sen kendini üzme sinir etme olan sana oluyor,sonra sen hakli oldugun yerde birde kötü gelin oluyorsun

hayır birde o kadar iş yaparım...bir tartışma olsun eşime bir laf ediyim...yaptığım herşey değersiz olur...ne boqum iş bu ya...kaynanam eşime sarılır biz onların evine gitmişken...angel bizi böyle görsün der...bende ne dedim eeee gördüm sırada ne var

ikisinide denedim...kadın akp gibi durmak yol yola devam eşim zavallı perişan oldu...ben ayrı...eve hizmetçide kabul etmiyorlar...biz bedavayız ya daha cazip heralde..

nasıl? gıdıp ev ısımı yapıyorsun? sende hastayım dıyeceksın arkadas ozaman..yapmak ıstemıyorsan kımse yaptıramaz..benım esım cok karsıdır o ıslere..annesı bana asla iş yaptıramaz,'kullanmaya adammı arıyosun sen' der..bıraz sert tepkı verır ama en azından kımse benden ıs ısteyemez..eşinin buna cozum bulması lazım..haa yapsan nolur elıne yapışmaz ama evıde kırklayamazsın yada bu ısteklerıne sureklı cevap veremezsın..görumcen falan yokmu,onların ılgılenmesı lazım..yada kadın sart

kızım bız herzaman el kızıyız..haa benımkı bana dokunmaz,hıc laf soylemez ama bılırım asla benı kızı gıbı görmıyecegını..cokta dert etmem cunku bende sevmem oyle samımıyetı

Sende de o benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kadin daha da kudursun

anam is yapma asil o zaman kiymete binersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…