- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.041
nasıl? gıdıp ev ısımı yapıyorsun? sende hastayım dıyeceksın arkadas ozaman..yapmak ıstemıyorsan kımse yaptıramaz..benım esım cok karsıdır o ıslere..annesı bana asla iş yaptıramaz,'kullanmaya adammı arıyosun sen' der..bıraz sert tepkı verır ama en azından kımse benden ıs ısteyemez..eşinin buna cozum bulması lazım..haa yapsan nolur elıne yapışmaz ama evıde kırklayamazsın yada bu ısteklerıne sureklı cevap veremezsın..görumcen falan yokmu,onların ılgılenmesı lazım..yada kadın sart
hayır idrar testi yaptım evde
kızım bız herzaman el kızıyız..haa benımkı bana dokunmaz,hıc laf soylemez ama bılırım asla benı kızı gıbı görmıyecegını..cokta dert etmem cunku bende sevmem oyle samımıyetı
hangi gün yumurtladığını biliyor musun?
öyle valla lan ben bir hafta orda dururum birşey demez kendi kızı 2 gün gelir ay çok yoruldu ...lan ne yaptı...benden fazla birşeymi yaptı yok...ben zaten kendisini sevmiyorumki mümkünse uzak olsun ...sevilmediğimi hissettiğim için hiç içten davranasım gelmiyor...evlendirmeseymiş oğlunu sever sever dururdu gece gündüz...dudaklarını uzata uzata
hayır ama şöylede bi sorun var ilk defa burda yazıyorum ben sanırım vajinismusum ilişki gerceklmeşmedi ama yinede içine boşalma oldu o şekil hamile kalınabilinirmi çok çaresisizm normalde hiç gecikmezdi
ya hayır hamile kalmayı cok istiyorum vajinismus oldugum için çaresisim inş jamileyimdir ama tam birlşeme olmadan oldu bide negatif çıktı ümitlerim azalıyoopekı hamıle kalmak ıstemıyormusun,neden caresızsın? vajınusmus aşılır,sorun degılde..evlısınız dımı canım?
kızım gorumce falan hıkaye olay kocanda bıtıyor..kocan onların yanında bı ustune tıtresın bak daha senden kıymetlısı varmı..kıymet vermezler belkı ama mecbur oyle davranırlar..sız cok yakınmı oturuyonuz? eşin bu olanları görmuyormu? eşine yınede soylenme sen kötu olursun..benım kocam cok cındır,kımseye eyvallahı yoktur..anında esegın dötune sokar..kımsede oglum söyle ıyı,aay kızım cok yoruldu dıyemez..
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel[/TD]
[TD]
hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
goçmenkuslar
kemre
owner
hnd_smt
gülgüzeli[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
14 Haziran
15 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
ya hayır hamile kalmayı cok istiyorum vajinismus oldugum için çaresisim inş jamileyimdir ama tam birlşeme olmadan oldu bide negatif çıktı ümitlerim azalıyooevliyim bu arada
mrb bende duaya katılmak isterim ama özelden msj atamıyorum yeni üyeyimm bat 6 temmuz yardımcı olurmusunuz
aynen bendeki birleşmede sendeki gibi oldu aynı senin duumundayım ama bilmiyorum hiç dokora felanda gitmedim 2.5 sene oldu evleneli neyapacagım bilmiyorum parmak egzersizlerini istemiorum çünkü parmagı girdircek kadar cesaretim olsa o nu alırım içime :)yenı evlısın herhalde..oncelıkle vajınısmusu halletsen sonradan hamıle kalmaya calıssan ya:))
bu arada bende vajınısmusdum ılk 1 ay dokundurmadım kendıme
ama varya hep o cevremızdekılerın ılk gece soyle acı cekıyorsun yok bagırsakların deşiliyor demelerı yuzunden oluyor bu hastalık..
kızların hep psıkolojısı etkılenıyor ve kendını kasıyor..
benım kocam sadece basını sokup pıt dıye benı bozmustu ama sonrasına ızın vermedım..bacaklarımı bıle acamadım kasmaktan..
gun gun evde calıstım parmaklarımla ugrasa ugrasa yavas yavas 1 ayın sonunda 2 parmagımı sokarak..evet ben artık ılıskıye gırebılırım dedım
sonradan bumuydu bee bukadar korktugum sey dedım o ayrı
sende calısma yap kendı kendıne
valla eşim onun yanında bana iyi davranıyor mesela...ben oraya giderim yüzü gülünce bak hanımı geldi yüzü güldü der..bende gülerek eee olsun o kadar derim...ama alttan sokma içgüdüsü yani...eşim görsede anasına laf ettirmez...dün eşim ben kaynanatör aynı odadayız...ben tansiyonumu ölçüyorum tabi ölçüm yaparken konuşmuyorum...kaynanam yatıyor eşim yanında...annem ne güzel dimi dedi...hasta ya güya moral veriyor...bende cevap veremedim...alet şaşmasın diye...o ordan yattığı yerden..eeee oglum herkesin kendi anası kendine hoş gelir...içimden dedim ha şunu bileydiiiiiinkızım gorumce falan hıkaye olay kocanda bıtıyor..kocan onların yanında bı ustune tıtresın bak daha senden kıymetlısı varmı..kıymet vermezler belkı ama mecbur oyle davranırlar..sız cok yakınmı oturuyonuz? eşin bu olanları görmuyormu? eşine yınede soylenme sen kötu olursun..benım kocam cok cındır,kımseye eyvallahı yoktur..anında esegın dötune sokar..kımsede oglum söyle ıyı,aay kızım cok yoruldu dıyemez..
aynen bendeki birleşmede sendeki gibi oldu aynı senin duumundayım ama bilmiyorum hiç dokora felanda gitmedim 2.5 sene oldu evleneli neyapacagım bilmiyorum parmak egzersizlerini istemiorum çünkü parmagı girdircek kadar cesaretim olsa o nu alırım içime :)
la seninki iyi kahvaltıya çağırıyor..bizimki sabahın köründe telefonda kalıyor...kahvaltıya gelin gelin...ortada birşey yok ...en son gittiğimizde kahvaltıya...dedim eşime sofra harika gözüküyor...kızlar onu bunu bilmem iş kocada bıtıyo 2,5 yıllık evlılık bana onu öğrettı
benım kocişş ben demesem hadı kalk anneme gıdelım demezz sevmedıgınden mı hayır onunda karakterı öyle her gun arar sorar ama annesını herseyıne koşarr neyseeee ben kaynana kayınvalıdeyle kötü olunca tabıı bızımkıde bır gıttı ıkı gıttı tek başına sımdı oda gıtmıyooo bızım kaynana hep derdı bılıyorum zaten sen getırıyon bunu buraya dıye sımdı jeton düştüüü 2,5 yıldır demıyen kadın oğluna arayıp oğlummm kahvaltıya gelınnn oğlummm oturmaya gelın dıyoooo
bu işler boyleee bılmem ne yapan yaranıyooo onlaraaaa
canım bu lısteye daha fazla kısı eklıyemıyoruz..maglum tatıle gıdecek olanlar var,yazın sık gıremıcek olanlar var..oyuzden ramazan gıbı yenı lıste yapılacak ozaman senıde eklerız buralarda olursan..suan bu lıstenın okunup bıtmesı lazım
aynen bendeki birleşmede sendeki gibi oldu aynı senin duumundayım ama bilmiyorum hiç dokora felanda gitmedim 2.5 sene oldu evleneli neyapacagım bilmiyorum parmak egzersizlerini istemiorum çünkü parmagı girdircek kadar cesaretim olsa o nu alırım içime :)
ben hıc oyle dusunmedım..sonucta parmak senın parmagın ıstedıgın zaman gerı cekebılırsın..zaten ufak ufak baslıyacaksın kolay degıl bende 1 ayda yapabıldım..zaten iş yavas yavas 1 parmagı sokabılmekte,milim milim ilerliyeceksın..hergun 1 milim ilerlesen bıle kardır..bana kımse al parmagını oraya sok dememıstı ama kendı kendıme o cozumu bulmustum..1 parmak gırdıgınde ılıskıye hazırım sanmıstım ama esımınkı 1 parmak kalınlıgında olmadıgından yıne alamamıstım..bu sefer ıkı parmakla genısletme cabaları basladı..sımdı kolum gırerbıraz vazelın veya kayganlastırcak bıseyler daha kolay yapmanı saglar,ben kuru kuru yapmıstım ama sımdıkı aklım olsa bı krem surerdım bu sıtede de vajınısmus ıcın egzersızler var,kulak temızleme cubuguyla yapılıyor oda,onada yenı rastladım..bı arastır ıstersen
la seninki iyi kahvaltıya çağırıyor..bizimki sabahın köründe telefonda kalıyor...kahvaltıya gelin gelin...ortada birşey yok ...en son gittiğimizde kahvaltıya...dedim eşime sofra harika gözüküyor...oda zavallım birşey diyemedi... [/QUOTE
gızımmmmmm ahh bacımm benımmm kaynanadan kayınpederdenn kaynımdan cektıklarımı yasadıklarımı anlatsammmm benım durum ıyı lann dersınnn sadece sunu soylımmm bızımkılerr cok ıyıdırrr ama gun gelır ole bı laf ederler oyle seyler yasatırlar ki sanaaaa lanet olsun dersınnn bıde kaynım var olmaz olsunnn sanki padişahın şeyinden düşmüşşş karakterısızın onde gıdenı ama ana baba laf kondurmazzzz bende esımde onunla konusmuyoruz dıye bana cephe aldılar düşünnnnn çok da fifiiiiii özgeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?