kendini bu ay hamile sananlar buraya

yok öyle işe girmem ama ben orda tüm gün durucam..onlara istediklerini getircem götürcem...iş yapsam bayılırlar canıımm...yemek falan yaparım...onunla tüm gün ooturacak biri lazım...4 yıldır yeter da....evliliğimizi bilemedik bunların yüzünden...

kızım bız herzaman el kızıyız..haa benımkı bana dokunmaz,hıc laf soylemez ama bılırım asla benı kızı gıbı görmıyecegını..cokta dert etmem cunku bende sevmem oyle samımıyetı

öyle valla lan ben bir hafta orda dururum birşey demez kendi kızı 2 gün gelir ay çok yoruldu ...lan ne yaptı...benden fazla birşeymi yaptı yok...ben zaten kendisini sevmiyorumki mümkünse uzak olsun ...sevilmediğimi hissettiğim için hiç içten davranasım gelmiyor...evlendirmeseymiş oğlunu sever sever dururdu gece gündüz...dudaklarını uzata uzata

kızım gorumce falan hıkaye olay kocanda bıtıyor..kocan onların yanında bı ustune tıtresın bak daha senden kıymetlısı varmı..kıymet vermezler belkı ama mecbur oyle davranırlar..sız cok yakınmı oturuyonuz? eşin bu olanları görmuyormu? eşine yınede soylenme sen kötu olursun..benım kocam cok cındır,kımseye eyvallahı yoktur..anında esegın dötune sokar..kımsede oglum söyle ıyı,aay kızım cok yoruldu dıyemez..

hayır ama şöylede bi sorun var ilk defa burda yazıyorum ben sanırım vajinismusum ilişki gerceklmeşmedi ama yinede içine boşalma oldu o şekil hamile kalınabilinirmi çok çaresisizm normalde hiç gecikmezdi

pekı hamıle kalmak ıstemıyormusun,neden caresızsın? vajınusmus aşılır,sorun degılde..evlısınız dımı canım?

pekı hamıle kalmak ıstemıyormusun,neden caresızsın? vajınusmus aşılır,sorun degılde..evlısınız dımı canım?
ya hayır hamile kalmayı cok istiyorum vajinismus oldugum için çaresisim inş jamileyimdir ama tam birlşeme olmadan oldu bide negatif çıktı ümitlerim azalıyoo evliyim bu arada

anammmmmm angelımmm ben de senın gıbıydımm herseyı kafama takardım eşim uyurkenn gızlı gızlı aglardım ıyıce sınır hastası etmıslerdı benı son damla kayınvalıde kayınpederrr ole bı laf ettıler kı bana o gun bugundur ne arıyorum ne soruyorum sadece kandılde aradım gecen gunn sırff anneannesı için gıttım kadın yatalakkk gıttı gıdıyorrr
hepsınden nefret geldı ama ne yapacaksın mecburrrrr esın içinn duymadım gormedım bılmıyorummm

mrb bende duaya katılmak isterim ama özelden msj atamıyorum yeni üyeyimm bat 6 temmuz yardımcı olurmusunuz

ya hayır hamile kalmayı cok istiyorum vajinismus oldugum için çaresisim inş jamileyimdir ama tam birlşeme olmadan oldu bide negatif çıktı ümitlerim azalıyoo evliyim bu arada

yenı evlısın herhalde..oncelıkle vajınısmusu halletsen sonradan hamıle kalmaya calıssan ya:))
bu arada bende vajınısmusdum ılk 1 ay dokundurmadım kendıme
ama varya hep o cevremızdekılerın ılk gece soyle acı cekıyorsun yok bagırsakların deşiliyor demelerı yuzunden oluyor bu hastalık..
kızların hep psıkolojısı etkılenıyor ve kendını kasıyor..
benım kocam sadece basını sokup pıt dıye benı bozmustu ama sonrasına ızın vermedım..bacaklarımı bıle acamadım kasmaktan..
gun gun evde calıstım parmaklarımla ugrasa ugrasa yavas yavas 1 ayın sonunda 2 parmagımı sokarak..evet ben artık ılıskıye gırebılırım dedım

sonradan bumuydu bee bukadar korktugum sey dedım o ayrı
sende calısma yap kendı kendıne

mrb bende duaya katılmak isterim ama özelden msj atamıyorum yeni üyeyimm bat 6 temmuz yardımcı olurmusunuz

canım bu lısteye daha fazla kısı eklıyemıyoruz..maglum tatıle gıdecek olanlar var,yazın sık gıremıcek olanlar var..oyuzden ramazan gıbı yenı lıste yapılacak ozaman senıde eklerız buralarda olursan..suan bu lıstenın okunup bıtmesı lazım

aynen bendeki birleşmede sendeki gibi oldu aynı senin duumundayım ama bilmiyorum hiç dokora felanda gitmedim 2.5 sene oldu evleneli neyapacagım bilmiyorum parmak egzersizlerini istemiorum çünkü parmagı girdircek kadar cesaretim olsa o nu alırım içime :)

valla eşim onun yanında bana iyi davranıyor mesela...ben oraya giderim yüzü gülünce bak hanımı geldi yüzü güldü der..bende gülerek eee olsun o kadar derim...ama alttan sokma içgüdüsü yani...eşim görsede anasına laf ettirmez...dün eşim ben kaynanatör aynı odadayız...ben tansiyonumu ölçüyorum tabi ölçüm yaparken konuşmuyorum...kaynanam yatıyor eşim yanında...annem ne güzel dimi dedi...hasta ya güya moral veriyor...bende cevap veremedim...alet şaşmasın diye...o ordan yattığı yerden..eeee oglum herkesin kendi anası kendine hoş gelir...içimden dedim ha şunu bileydiiiiiin

kızlar onu bunu bilmem iş kocada bıtıyo 2,5 yıllık evlılık bana onu öğrettı
benım kocişş ben demesem hadı kalk anneme gıdelım demezz sevmedıgınden mı hayır onunda karakterı öyle her gun arar sorar ama annesını herseyıne koşarr neyseeee ben kaynana kayınvalıdeyle kötü olunca tabıı bızımkıde bır gıttı ıkı gıttı tek başına sımdı oda gıtmıyooo bızım kaynana hep derdı bılıyorum zaten sen getırıyon bunu buraya dıye sımdı jeton düştüüü 2,5 yıldır demıyen kadın oğluna arayıp oğlummm kahvaltıya gelınnn oğlummm oturmaya gelın dıyoooo
bu işler boyleee bılmem ne yapan yaranıyooo onlaraaaa

bir kas gevşetici iç..birde malum bölgeye 1 saat öncesinde emla krem sür...gayeet rahat geçirirsin...

la seninki iyi kahvaltıya çağırıyor..bizimki sabahın köründe telefonda kalıyor...kahvaltıya gelin gelin...ortada birşey yok ...en son gittiğimizde kahvaltıya...dedim eşime sofra harika gözüküyor... oda zavallım birşey diyemedi...

peki teşekkürler inşallahh o zamana kadar hepinizin güzel haberlerinizi alırızz buralarda olacağımı sanıyorumm:)dualarım sizinlee

ben hıc oyle dusunmedım..sonucta parmak senın parmagın ıstedıgın zaman gerı cekebılırsın..zaten ufak ufak baslıyacaksın kolay degıl bende 1 ayda yapabıldım..zaten iş yavas yavas 1 parmagı sokabılmekte,milim milim ilerliyeceksın..hergun 1 milim ilerlesen bıle kardır..bana kımse al parmagını oraya sok dememıstı ama kendı kendıme o cozumu bulmustum..1 parmak gırdıgınde ılıskıye hazırım sanmıstım ama esımınkı 1 parmak kalınlıgında olmadıgından yıne alamamıstım..bu sefer ıkı parmakla genısletme cabaları basladı..sımdı kolum gırer bıraz vazelın veya kayganlastırcak bıseyler daha kolay yapmanı saglar,ben kuru kuru yapmıstım ama sımdıkı aklım olsa bı krem surerdımbu sıtede de vajınısmus ıcın egzersızler var,kulak temızleme cubuguyla yapılıyor oda,onada yenı rastladım..bı arastır ıstersen

evet onları duydum ama bilmiyorum ya sanırım uyusturucu krem veya jel mi olur artık bişey alcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…