- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.061
bir kas gevşetici iç..birde malum bölgeye 1 saat öncesinde emla krem sür...gayeet rahat geçirirsin...
ben hıc oyle dusunmedım..sonucta parmak senın parmagın ıstedıgın zaman gerı cekebılırsın..zaten ufak ufak baslıyacaksın kolay degıl bende 1 ayda yapabıldım..zaten iş yavas yavas 1 parmagı sokabılmekte,milim milim ilerliyeceksın..hergun 1 milim ilerlesen bıle kardır..bana kımse al parmagını oraya sok dememıstı ama kendı kendıme o cozumu bulmustum..1 parmak gırdıgınde ılıskıye hazırım sanmıstım ama esımınkı 1 parmak kalınlıgında olmadıgından yıne alamamıstım..bu sefer ıkı parmakla genısletme cabaları basladı..sımdı kolum gırerbıraz vazelın veya kayganlastırcak bıseyler daha kolay yapmanı saglar,ben kuru kuru yapmıstım ama sımdıkı aklım olsa bı krem surerdım bu sıtede de vajınısmus ıcın egzersızler var,kulak temızleme cubuguyla yapılıyor oda,onada yenı rastladım..bı arastır ıstersen
evet onları duydum ama bilmiyorum ya sanırım uyusturucu krem veya jel mi olur artık bişey alcamm
lannn allah seni ne etmesinnnn emiiiiii sil takçııııyla dalga geçtimmm o kadarrrrrr yakalaaaaaa sana bi cisim yaklaşıyoooooooooo
kas gevseticiyi ne zaman içmek gerekiyo bi de en iyisi hangisi adını yazarmısın o emla kremi çok duydum ama almadım bi türlü gene olmazdiyerek uyusturuyormu gercekten
olum napııım yaaaaa,acemıydık ozamanlar..şimdi olduk sıltakcı
bende bekarken amaaaaaan noolcak bı içki içerim sarhos sarhos anlamam bıle nooluyor derdım..öyle bıle kastım ınat degılmı..
aslında zevk alsan hersey daha kolay olur,zevk alsan zaten vucudun o kayganlastırıcıyı salgılamaya baslıyor..sonra lop dıye alıyosun ıcıne
ama sana kayganlastırıcı ve kas gevsetıcı sart..relax olman lazım
bende bekarken amaaaaaan noolcak bı içki içerim sarhos sarhos anlamam bıle nooluyor derdım..öyle bıle kastım ınat degılmı..
aslında zevk alsan hersey daha kolay olur,zevk alsan zaten vucudun o kayganlastırıcıyı salgılamaya baslıyor..sonra lop dıye alıyosun ıcıne
ama sana kayganlastırıcı ve kas gevsetıcı sart..relax olman lazım
kızlar herşey kafada bitiyor gerçekten adamı çok korkutuyolar bende korkuyordum ama ilk gecede oldu çok kastım kendimi kanamam çok olmuştu bir hafta ara verdik şimdi de bir gün ara veresim yokkocam yakında adet görmeye başlayacak başka bahanesi kalmadı da :)
lannnnnn haydar dümeniyeeee seniiiiiiiii ne cevherler varmışş sende manyahhhhhhhhhh
kıza özel ders ver bariiiiiii
la seninki iyi kahvaltıya çağırıyor..bizimki sabahın köründe telefonda kalıyor...kahvaltıya gelin gelin...ortada birşey yok ...en son gittiğimizde kahvaltıya...dedim eşime sofra harika gözüküyor...oda zavallım birşey diyemedi... [/QUOTE
gızımmmmmm ahh bacımm benımmm kaynanadan kayınpederdenn kaynımdan cektıklarımı yasadıklarımı anlatsammmm benım durum ıyı lann dersınnn sadece sunu soylımmm bızımkılerr cok ıyıdırrr ama gun gelır ole bı laf ederler oyle seyler yasatırlar ki sanaaaa lanet olsun dersınnn bıde kaynım var olmaz olsunnn sanki padişahın şeyinden düşmüşşş karakterısızın onde gıdenı ama ana baba laf kondurmazzzz bende esımde onunla konusmuyoruz dıye bana cephe aldılar düşünnnnn çok da fifiiiiii özgeye
yarışırız hacı
kızlar herşey kafada bitiyor gerçekten adamı çok korkutuyolar bende korkuyordum ama ilk gecede oldu çok kastım kendimi kanamam çok olmuştu bir hafta ara verdik şimdi de bir gün ara veresim yokkocam yakında adet görmeye başlayacak başka bahanesi kalmadı da :)
allahhhhhhhhh bızım gızlara sıcak yaramadııııııı kız mimozaaaaa hamiş hamişşş bezdirme lan herifiiiiiii
bebişeee yazık sonra doğunca böyle iyimi ha böyle iyimi diyecek hahahahaahahah
aynını bende diyodum sarhos olurum diye yok en iyisi gevsetici ve uyusturucumu artık kayganlastırıcımı peki adı ne hangisini alsak iyi olur biliyomusun yadabilen varmı
en iyisini bilememde ben muscoril 8 mg içiyorum...tabi farklı sorunlarım için...emla süper ...
laa olum onu benden ıyı kım anlar burda..aynısını yasadık daha napalım dogustan sıltakcı degılız hoş,bızımde masum bı dönemımız vardı..sımdı kafam gırer o ayrı
inş alıp deniycem emla uyusturucu demi o inş bende atlattım diye burdam bağırcam size kızlarrr dua edin bana yaaa
geçen hafta bebiş görünmediye ultrasonda bir gece öncesi ilişkiye girmiştik kocam dedi ki gördü ya korkup saklanmıştır sağa sola iyi baktınız mı
delisin gızımmmm sen yaaaaaa
evet emla uyuşturuyor ...iyice sür bir saat öncesinde...çamaşırına mümkünse streç folyo koy emmesin kremi...kas gevşeticiyide iç...yada en kolayı azdırıcı iç sen adama saldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?