kendini bu ay hamile sananlar buraya

lannn allah seni ne etmesinnnn emiiiiii sil takçııııyla dalga geçtimmm o kadarrrrrr yakalaaaaaa sana bi cisim yaklaşıyoooooooooo

evet onları duydum ama bilmiyorum ya sanırım uyusturucu krem veya jel mi olur artık bişey alcamm

bende bekarken amaaaaaan noolcak bı içki içerim sarhos sarhos anlamam bıle nooluyor derdım..öyle bıle kastım ınat degılmı..
aslında zevk alsan hersey daha kolay olur,zevk alsan zaten vucudun o kayganlastırıcıyı salgılamaya baslıyor..sonra lop dıye alıyosun ıcıne
ama sana kayganlastırıcı ve kas gevsetıcı sart..relax olman lazım

aynını bende diyodum sarhos olurum diye yok en iyisi gevsetici ve uyusturucumu artık kayganlastırıcımı peki adı ne hangisini alsak iyi olur biliyomusun yadabilen varmı

kızlar herşey kafada bitiyor gerçekten adamı çok korkutuyolar bende korkuyordum ama ilk gecede oldu çok kastım kendimi kanamam çok olmuştu bir hafta ara verdik şimdi de bir gün ara veresim yok kocam yakında adet görmeye başlayacak başka bahanesi kalmadı da :)

allahhhhhhhhh bızım gızlara sıcak yaramadııııııı kız mimozaaaaa hamiş hamişşş bezdirme lan herifiiiiiii
bebişeee yazık sonra doğunca böyle iyimi ha böyle iyimi diyecek hahahahaahahah

lannnnnn haydar dümeniyeeee seniiiiiiiii ne cevherler varmışş sende manyahhhhhhhhhh
kıza özel ders ver bariiiiiii

laa olum onu benden ıyı kım anlar burda..aynısını yasadık daha napalım dogustan sıltakcı degılız hoş,bızımde masum bı dönemımız vardı..sımdı kafam gırer o ayrı

zaten 1 kere gırdıkten sonra daha o korku kalmıyor..benım ılk hafta her yapmamızda kanamam olmustu..sankı hergun kızlıgımı bıdaha bıdaha aldı

allahhhhhhhhh bızım gızlara sıcak yaramadııııııı kız mimozaaaaa hamiş hamişşş bezdirme lan herifiiiiiii
bebişeee yazık sonra doğunca böyle iyimi ha böyle iyimi diyecek hahahahaahahah

geçen hafta bebiş görünmediye ultrasonda bir gece öncesi ilişkiye girmiştik kocam dedi ki gördü ya korkup saklanmıştır sağa sola iyi baktınız mı

aynını bende diyodum sarhos olurum diye yok en iyisi gevsetici ve uyusturucumu artık kayganlastırıcımı peki adı ne hangisini alsak iyi olur biliyomusun yadabilen varmı

yok ben bılmıyorum..ozamanlar kullanmak aklıma gelmemıstıkı bunları..ben son derece ilkel bı sekılde halletmıstım işimi

inş alıp deniycem emla uyusturucu demi o inş bende atlattım diye burdam bağırcam size kızlarrr dua edin bana yaaa

evet emla uyuşturuyor ...iyice sür bir saat öncesinde...çamaşırına mümkünse streç folyo koy emmesin kremi...kas gevşeticiyide iç...yada en kolayı azdırıcı iç sen adama saldır

geçen hafta bebiş görünmediye ultrasonda bir gece öncesi ilişkiye girmiştik kocam dedi ki gördü ya korkup saklanmıştır sağa sola iyi baktınız mı

ahhhh ahhh sen sımdı bebıs doğsun bıraz buyusunnn aman duydu mu aman uyandı mıııı gızımmmmmmm o sultanlık devrelerın bitiyooooooo iyi değerlendirrr

evet emla uyuşturuyor ...iyice sür bir saat öncesinde...çamaşırına mümkünse streç folyo koy emmesin kremi...kas gevşeticiyide iç...yada en kolayı azdırıcı iç sen adama saldır

yakında o olacak zaten kız cok istekliyim iş oraya gelince kapanıyorum yada camasırı cıkarıp bacagım acık yatmak olurmu o şekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…