- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.081
inş alıp deniycem emla uyusturucu demi o inş bende atlattım diye burdam bağırcam size kızlarrr dua edin bana yaaa
kız sakın kremı kullanırken doz aşımı yapma,surayı oku dıkkatlı kullan
Emla Krem | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları
sonraki 3 gün de uyusuk uyusuk gezeriz artık :)
bak dıyorkı;
Uyuşturan ilaçların doz aşımı, çok fazla ilacın cildinizden emilip kanınıza geçmesi halinde ölümcül yan etkilere yol açabilir. Tıbbi doktor tavsiyesi olmadan uyuşturan ilacın kullanılması halinde (örneğin lazer epilasyon gibi kozmetik bir prosedür sırasında) böyle bir durumun meydana gelmesi daha büyük bir ihtimaldir.
Doz aşımı belirtileri arasında şu gibi durumlar gözlenebilir: düzensiz kalp atımları, nöbet, konvülsiyon (istem dışı kasılmalar), koma, solunumun yavaşlaması veya solunumun durması. Eğer ilaçtan çok fazla kullanırsanız veya ilacı geniş bir cilt yüzeyine uygularsanız veya tedavi gören bölgeye ısı, bandaj veya plastik sargı uygularsanız; vücudunuz ilacı gereğinden fazla emebilir.
Cildi uyuşturmak veya acıyı hafifletmek için gereken en küçük miktardaki ilacı kullanınız. Doktorunuz tarafından söylenmedikçe Lidokain ve Prilokain topikali büyük miktarlarda kullanmayınız veya tedavi olan bölgeyi bandaj ya da plastik sargı ile sarmayınız. Pek çok kozmetik prosedürün tıbbi bir doktor olmaksızın gerçekleştiğini unutmayınız
sakın sakın fazla kullanma!!cok etkılı bı krem demekkı bu
kızım zaten istesede fazla kullanamaz...5 tane minik tüp var...yarısı yetiyorda artıyor bile..uyuşması gereken yere sürecek okadar...valla bende arkadaşımdan duymuştum...o olmadan yanaştırmıyordum adamıbak dıyorkı;
Uyuşturan ilaçların doz aşımı, çok fazla ilacın cildinizden emilip kanınıza geçmesi halinde ölümcül yan etkilere yol açabilir. Tıbbi doktor tavsiyesi olmadan uyuşturan ilacın kullanılması halinde (örneğin lazer epilasyon gibi kozmetik bir prosedür sırasında) böyle bir durumun meydana gelmesi daha büyük bir ihtimaldir.
Doz aşımı belirtileri arasında şu gibi durumlar gözlenebilir: düzensiz kalp atımları, nöbet, konvülsiyon (istem dışı kasılmalar), koma, solunumun yavaşlaması veya solunumun durması. Eğer ilaçtan çok fazla kullanırsanız veya ilacı geniş bir cilt yüzeyine uygularsanız veya tedavi gören bölgeye ısı, bandaj veya plastik sargı uygularsanız; vücudunuz ilacı gereğinden fazla emebilir.
Cildi uyuşturmak veya acıyı hafifletmek için gereken en küçük miktardaki ilacı kullanınız. Doktorunuz tarafından söylenmedikçe Lidokain ve Prilokain topikali büyük miktarlarda kullanmayınız veya tedavi olan bölgeyi bandaj ya da plastik sargı ile sarmayınız. Pek çok kozmetik prosedürün tıbbi bir doktor olmaksızın gerçekleştiğini unutmayınız
sakın sakın fazla kullanma!!cok etkılı bı krem demekkı bu
evet okudum şimdi birazdaha bekliycem eger adet olmassam doktora gitcem gittiğimdede söylüycem böle böle diye en iyisini onlar bilirler şimdi fazla kullanırım bişey olur
prospektusunde yazıyordur kullanılması gereken mıktar..sir agda yaptıranlarda kullanıyormus..demmekkı kullanılabılır bı krem ama fazlasının ölumcul olması korkutuyor tabıı
kızım zaten istesede fazla kullanamaz...5 tane minik tüp var...yarısı yetiyorda artıyor bile..uyuşması gereken yere sürecek okadar...valla bende arkadaşımdan duymuştum...o olmadan yanaştırmıyordum adamı
kızım zaten istesede fazla kullanamaz...5 tane minik tüp var...yarısı yetiyorda artıyor bile..uyuşması gereken yere sürecek okadar...valla bende arkadaşımdan duymuştum...o olmadan yanaştırmıyordum adamı
laaaa karılar gelmedimi kocalarınızzzz
ütüye baslıcammm tv nın karsısında hem dızımı ızlıcem hem utumun 2/5inı bitircem aynı zamanda topiği okuyuppp cevap yazamammmm lannnnnn o kadar üstün yetenekli yapmamıs anamm benıııı
ütüye baslıcammm tv nın karsısında hem dızımı ızlıcem hem utumun 2/5inı bitircem aynı zamanda topiği okuyuppp cevap yazamammmm lannnnnn o kadar üstün yetenekli yapmamıs anamm benıııı
benımkının halı saha gunu bugun gece 12 bucuga kadar yalnızım..iş arasam kendıme cok varda,en önemlısı vodkayı balkonda kosturup yormam lazım..kocam gelınce bugun köpegı gezdırdım sanmalı
maca onuda gotursun iste kiz hayvan yildiz fubolcu olur belki
hehehehhe benım bıttı utu:))) yemekde yaptım ama tatlı etmedım yımesınler bu aksam tatlı zaten cumartesı gıdecez:))))
hehehehhe benım bıttı utu:))) yemekde yaptım ama tatlı etmedım yımesınler bu aksam tatlı zaten cumartesı gıdecez:))))
iyi haa gıtcenız,sagır sultan duydu tamamyarında yemek yapmazsın nasılsa gıtcenız orda yersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?