- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.101
tam neresine sürmek gerekiyo içinemi yoksa üstüne felanm ı ben birşey bilmiyorum yaaaa
slm kızlar bende geldim futbol günleri sağolsunrahat rahat nette takılıyrm işte
iyi haa gıtcenız,sagır sultan duydu tamamyarında yemek yapmazsın nasılsa gıtcenız orda yersınız
lan karılar yaktınız benııııı hepınız mı bıtırdınız lan işlerınızıııııııı
su mısalı canım benımmm ben de var tatlı dun yaptıydım verımm yuttur herıflere ben yaptım dıyeeee
millan manyaggg garıııııı hayvana yazık lannnnn ver babanneme o gezdırsın sana yakın oturuyo nasılsaa dizleri açılır azzz
lan karılar yaktınız benııııı hepınız mı bıtırdınız lan işlerınızıııııııı
su mısalı canım benımmm ben de var tatlı dun yaptıydım verımm yuttur herıflere ben yaptım dıyeeee
millan manyaggg garıııııı hayvana yazık lannnnn ver babanneme o gezdırsın sana yakın oturuyo nasılsaa dizleri açılır azzz
heee walla ama evde bı karıs toz var mobılyalarda hafta basından berı mobılya tozu almıom :)))))))
walla gonder arkadasım sımdık benım huysuzum bu aksam ınadına tatlı ıster :))))) ehh eksınlar basladı ya
hafif içine doğru vede az kenarlarına...en fazla bir iki hafta kullanırsın sonra kayganlaştırıcıya geçersin...sonra onuda bırakırsın...yavaş yavaş...
ne o be angel neyı kayganlastıoz
neyın ıcıne ne surcez kı ?
cıkarıp takmalım mı sonra hanı sılıp cıkartıp takıoz ya
ne o be angel neyı kayganlastıoz
neyın ıcıne ne surcez kı ?
cıkarıp takmalım mı sonra hanı sılıp cıkartıp takıoz ya
kız valla gezdırmeye adam arıyom..parayla gezdıren cocuk bulmayı bıle dusundum..olum bıde burda sokak köpegı cok,kavga cıkıyor aralarında ayıramıyorum,bıgun gume gıdecem arada..oyuzden gezdırmekte işgence oldu artık..zaten sıcaklarda basladı hayvanı gunduz cıkarıp ezıyet edemem..ama bızım balkon öyle boyle degıl,upuzun cıkamayınca orda kosturuyorum..aksam esım gelınce vodka yorgunluktan nakavt oluyor..adamda bugun cok gezdınız herhalde dıyor..az kaldı az daha dayansın bı tatıle gıdınce vodkada köpek otelıne gıdecek,orda bol bol oynar dıger köpeklerle..
bu ne lannn tüm kocalar birleşti ıkı kale maç mı yapıyooo neysekiii benimkii antremanda değellllllll
mıllan ya hastayım varya senın bu usengeclıgıne :)))))))))))
nereye gidion kız tatile...walla suan varya malum tatıle gıtcem ya dolap boşa yakın :)))))
o tatlı ıcın gıdıp elma almam lazım sut almam lazım bıde cevız yada fındık almam lazım o kadar ezıyet edecegıme kendıme gıder gulluoglundan bı kılo baklava alırım daha ıyı :))))
walla bu aksamda yarın aksamda karpuzla kıraz yesınler he bıde yenıdunya bı zahmet :))))
kız valla gezdırmeye adam arıyom..parayla gezdıren cocuk bulmayı bıle dusundum..olum bıde burda sokak köpegı cok,kavga cıkıyor aralarında ayıramıyorum,bıgun gume gıdecem arada..oyuzden gezdırmekte işgence oldu artık..zaten sıcaklarda basladı hayvanı gunduz cıkarıp ezıyet edemem..ama bızım balkon öyle boyle degıl,upuzun cıkamayınca orda kosturuyorum..aksam esım gelınce vodka yorgunluktan nakavt oluyor..adamda bugun cok gezdınız herhalde dıyor..az kaldı az daha dayansın bı tatıle gıdınce vodkada köpek otelıne gıdecek,orda bol bol oynar dıger köpeklerle..
valla bacım evde bi ton elma vardııı yiyen de yokkk ben pek sevmem de onları güzel güzelll kup kup doğradım içine fındık azcık seker bı de tarcın koydum pişirdimmm kendı suyuylaa ustune de yalancı tavuk göğsüü yapıp dondurma kaplarına doldurdummm ohhh miss kociş bayıldı al sana tatlı hem de hafifff
al bendende okadar hep aynı gün aynı ekip kıııııız bunlarda toplanıp bizim muhabbeti izliyr olmasın maç bahaneonları bilmem ama valla biz daha çok eğleniyrz
önce bir takalım sonra çıkartırıp sildiricez
evet gecen haftada bugun burdaydık..ve siltakçıda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?