kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ben yeni üye oldum.Gebelik için uğraşıyorum bu ay değişik vücud olayları yaşadım bunlar;adetime daha 13 gün varken göğüslerde acı ve şişlik,kasıklarda sancı,geceleri mide bulantısı ve kış gibi hava üşüme....Sizce ben bu ay hamile olabilirmiyim?

kız valla gezdırmeye adam arıyom..parayla gezdıren cocuk bulmayı bıle dusundum..olum bıde burda sokak köpegı cok,kavga cıkıyor aralarında ayıramıyorum,bıgun gume gıdecem arada..oyuzden gezdırmekte işgence oldu artık..zaten sıcaklarda basladı hayvanı gunduz cıkarıp ezıyet edemem..ama bızım balkon öyle boyle degıl,upuzun cıkamayınca orda kosturuyorum..aksam esım gelınce vodka yorgunluktan nakavt oluyor..adamda bugun cok gezdınız herhalde dıyor..az kaldı az daha dayansın bı tatıle gıdınce vodkada köpek otelıne gıdecek,orda bol bol oynar dıger köpeklerle..

heee walla ama evde bı karıs toz var mobılyalarda hafta basından berı mobılya tozu almıom :)))))))
walla gonder arkadasım sımdık benım huysuzum bu aksam ınadına tatlı ıster :))))) ehh eksınlar basladı ya

valla bacım evde bi ton elma vardııı yiyen de yokkk ben pek sevmem de onları güzel güzelll kup kup doğradım içine fındık azcık seker bı de tarcın koydum pişirdimmm kendı suyuylaa ustune de yalancı tavuk göğsüü yapıp dondurma kaplarına doldurdummm ohhh miss kociş bayıldı al sana tatlı hem de hafifff

mıllan ya hastayım varya senın bu usengeclıgıne :)))))))))))

mıllan ya hastayım varya senın bu usengeclıgıne :)))))))))))

evıme gel 1 parmak toz bulamazsın..pislik seniiiiii!!! yuru gıt ben bıtek utu yapmıyorum..yapmam abı hele bu sıcakta canıma susamadım..sız yapın sızın bı gözunuz topraga bakıyor zaten

nereye gidion kız tatile...

vay anam vayyyyy köpek bilem tatile gidecekk biz de yanakkk bu istanbul sıcağındaaaaa
gızzzz senınki erkek galibaaaa babanne yapmasın seni dikkat ettt oralardaaaaaa

walla suan varya malum tatıle gıtcem ya dolap boşa yakın :)))))
o tatlı ıcın gıdıp elma almam lazım sut almam lazım bıde cevız yada fındık almam lazım o kadar ezıyet edecegıme kendıme gıder gulluoglundan bı kılo baklava alırım daha ıyı :))))
walla bu aksamda yarın aksamda karpuzla kıraz yesınler he bıde yenıdunya bı zahmet :))))

bak görüyn mu bende bebek mebek olmuyr bari evimizi şenlendircek bi köpek alıym diyrdum bak yazını okudum gözümde büyüdü şimdi köpeğe yazık etmeyim evde oturmayı seven cinsi var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…