kendini bu ay hamile sananlar buraya

evıme gel 1 parmak toz bulamazsın..pislik seniiiiii!!! yuru gıt ben bıtek utu yapmıyorum..yapmam abı hele bu sıcakta canıma susamadım..sız yapın sızın bı gözunuz topraga bakıyor zaten

siiiii yeeeeeee millan garısıııııı allah sana benım herıf gıbı herıff huyu versınn inşallahhhhhhhhhhhhhh
gece gunduz bı sıl tak bı utu bı sıl tak bı utu yaptırır inşallahhhhhhhhh

evıme gel 1 parmak toz bulamazsın..pislik seniiiiii!!! yuru gıt ben bıtek utu yapmıyorum..yapmam abı hele bu sıcakta canıma susamadım..sız yapın sızın bı gözunuz topraga bakıyor zaten

hadı bee hadı bu ahfta bosladım sadece mobılyaları sılmedım onun dısında heryerım cıcek gıbı :))))))))
bı gozumuz topraga bakarken dıgerıde sana bakıo gel pesımızden dıe

vay anam vayyyyy köpek bilem tatile gidecekk biz de yanakkk bu istanbul sıcağındaaaaa
gızzzz senınki erkek galibaaaa babanne yapmasın seni dikkat ettt oralardaaaaaa

valla benı baglamaz..dogan cocuklardan bıze dusen hak 1..vodkaya veren kız dusunsun bu kadar cocugu ne etcem dıye..

siiiii yeeeeeee millan garısıııııı allah sana benım herıf gıbı herıff huyu versınn inşallahhhhhhhhhhhhhh
gece gunduz bı sıl tak bı utu bı sıl tak bı utu yaptırır inşallahhhhhhhhh

benım herıfte bı utu bı sıltak yaptırıyorum sanıyor ama ben sadece onunkılerı utuluyorum gecıyorum karsıya..ama bu sıltaklar cok yordu benı..bı işe yarasada kılo versek barı bu sıcakta

nereye gidion kız tatile...

bıncez arabaya bascaz marşa ayvalık bodrum kusadası dımcıs dımcıs gezcez :)))))))

yaw memlekete gıdıoz be annamların yanına benım tatıleden tek anladıgım bu osledım onları (
zaten zıngılıdakda doga var denız desen acayıp temız daha ne ıstıcem :))) belkı safranboluyada ugrayıp orada bıkacgun kalacaz tam bellı degıl aslında ,,

bak görüyn mu bende bebek mebek olmuyr bari evimizi şenlendircek bi köpek alıym diyrdum bak yazını okudum gözümde büyüdü şimdi köpeğe yazık etmeyim evde oturmayı seven cinsi var mı ki

bunların hepsının gunluk 1 saat egzersız ıhtıyacı var yoksa hayvanda enerjı patlaması oluyor..kucuk cıns alırsan daha cabuk yorulur ama..ev ıcınde kosturmak bıle yetıyor onlara ama toprakla temas sart hepten evde rehın kalamaz oda

ne güzel bir tatil işte ...bodrumda ne var sanki..bol bol rus bol bol meme toto...kompleks sebebi..

ahhh anammm garip anam çilekeşş anammmmm
onların yanında bıraz daha kalayım dıye balayına bıle gıtmedıkkk bızımkı her sene gel bu sene soyle guzel bı tatıl yapalım dıyo ama yokk bacımm anamdan babamdan onemli heççç değillllll
tatıl her zaman olurrrr keskemmm anacuğumla aynı sehırde olaydıkkk bakkk duygulandım şimdi

kendi ailesi uzakta olsa yine böyle planlar yaparmıydı acaba

laaaaaaaaaaaaaaaannn!!! sız ne bıcım karısınız nerdeyse 15 gundur tatıle gıtcez dıyıp duruyorum burda,bı allahın kuluda nereye gıtcenız demedıiiiiiiiiiiiiiii!!!
kıçı kırık karı bıldıgın zonguldaga gıdıyor 'vay efendım sen nereye gıdıyorsun' dıyorsunuz onaaa!!!!
bana nıye kımse sormuyor,ben neden hava atamıyoruuuuuuuuuuuuuuummmm!!!!

millan nereye gidiyorsun ?

millan nereye gidiyorsun ?

aa kız nerden aklına geldı bunu sormak ilahi
bız önce alanyadakı evımıze gıdecez..denıze sıfır havuzlu..istersem denıze gırcem ıstersem havuza..ıster muz yıcem,ister kıraz
sonra marmarıse geccez ıste..
bıldıgın tatıl ıste canım,köy gezmesı degıl

ay ilahi bana kimse sormadı ama ben baliye gidicem orada tropik meyveler yiyip tropik çocuk yapacam hauahuahuaisimleride andre sandre kandre olur hauahuaha

ben tatıl planımızı acıklarken nereye kayboldu bu sumısalı karısı sımdıııııııı!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…