kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhaba arkadaşlar, muhabbetinizin ortasına dalarak bir şey sormak istiyorum.Kafam çok karıştı.Adet olmam gereken günden 10 gün önce falan gebelik testi yapmıştım.ikinci çizgi silik çıktı.Güvenemedim gittim bidaha test aldım oda silik çıktı pekte ihtimal vermedim eşimde değilsin bence deyince boşverdim.Adetim 5 gün gecikmeyle oldu.Bu arada hipotiroid tedavisi görüyorum.Forumda bir çok yorum var ve ben bi akıl almak ihtiyacı duydum.Ben ne yapsam acaba? Şimdiden teşekkürler

hamılesın canım..

o sımdı internete de gırmıyodur gitcek yaaaa
lan millan garısı bugun sen kacırdın su misaliyı dun angel kemreyı kacırdı ne oluyonuz lannnnnnn

okumadan kactı gıcık karı..yıne hevesım ıcımde patladı
o kesın mobılyaları sılmeye gıtmıstır,kurtlu duramaz

aslında silik çıktıysa hamilelik vardır mutlakada ben o adet mgelmesini anlayamadım niye oldu acaba keşke doktora gitseydin yada kan testi falan yaptırsaydın

hamılesın canım..

bu da herkese hamılesınn canım
arkadasım sen bunu dınlemeee adet oldum yazmıssın lekelenme tarzında mı yoksa normal adet oldun mu aklındakı soru işaretlerınden kurtulmak içinnn kan testı yaptır benceee kullandıgın ılaclarda kandakı degerını etkılıyor olabılırrrr

ayyyy gideyim yarın kan testi yaptırayım bari içime kurt düştü.adetim gelince yok heralde normal gecikme demiştim.ya hamileysem bunu ancak kan testi temizler :))

dur leen yanlıs anlamısım..

hee adetın 5 gun gecıkmeyle mı geldı..bende hıc gelmedı sandım..oo ozaman ben bılmem,beyim bilir adet olduysan hamıle degılsındır yada hamıle olup adet görenlerdensın..ben anlamadım

kız bacımmmm sen okumadan herkese copy paste hamılesın canım mı yapıyon lannnnn

ayyyy gideyim yarın kan testi yaptırayım bari içime kurt düştü.adetim gelince yok heralde normal gecikme demiştim.ya hamileysem bunu ancak kan testi temizler :))

inşallah hamilesindir neden göz ardı ettin ki bu kadar burdaki kızlar az silik görse 2.çizgiyi doktora uçuyo ben dahil olmak üzere :) kızım azıcık heyecan lazım size yoktur deyip sallanır mı hiç

Teşekkür ederim duyarlı arkadaşlarım.Ben her ihtimale karşı kan testi yaptırmaya karar verdim.sonuç ne olursa olsun haber vericem.hoşçakalın

hee adetın 5 gun gecıkmeyle mı geldı..bende hıc gelmedı sandım..oo ozaman ben bılmem,beyim bilir adet olduysan hamıle degılsındır yada hamıle olup adet görenlerdensın..ben anlamadım

haaa analadım her halukarda hepimiz hamileyiz kıııız ben iki yıldır üstüne adet görüyrm bi doğuramadım gittikadın milleti olarak her ay adet olduğumda bile 1-2 gün ha belki kesilir diye züürt tesellisi yapıyrm belki hamileyim üstüne görüyrm diye ayyyy çok üzülyrm bu hallerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…