- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.141
ben tatıl planımızı acıklarken nereye kayboldu bu sumısalı karısı sımdıııııııı!!!!
merhaba arkadaşlar, muhabbetinizin ortasına dalarak bir şey sormak istiyorum.Kafam çok karıştı.Adet olmam gereken günden 10 gün önce falan gebelik testi yapmıştım.ikinci çizgi silik çıktı.Güvenemedim gittim bidaha test aldım oda silik çıktı pekte ihtimal vermedim eşimde değilsin bence deyince boşverdim.Adetim 5 gün gecikmeyle oldu.Bu arada hipotiroid tedavisi görüyorum.Forumda bir çok yorum var ve ben bi akıl almak ihtiyacı duydum.Ben ne yapsam acaba? Şimdiden teşekkürler
guya hava attım tek okuyan sen oldun
dogustan bahtı karayım ne ediiiim
o sımdı internete de gırmıyodur gitcek yaaaa
lan millan garısı bugun sen kacırdın su misaliyı dun angel kemreyı kacırdı ne oluyonuz lannnnnnn
merhaba arkadaşlar, muhabbetinizin ortasına dalarak bir şey sormak istiyorum.Kafam çok karıştı.Adet olmam gereken günden 10 gün önce falan gebelik testi yapmıştım.ikinci çizgi silik çıktı.Güvenemedim gittim bidaha test aldım oda silik çıktı pekte ihtimal vermedim eşimde değilsin bence deyince boşverdim.Adetim 5 gün gecikmeyle oldu.Bu arada hipotiroid tedavisi görüyorum.Forumda bir çok yorum var ve ben bi akıl almak ihtiyacı duydum.Ben ne yapsam acaba? Şimdiden teşekkürler
hamılesın canım..
hamılesın canım..
bu da herkese hamılesınn canım
arkadasım sen bunu dınlemeee adet oldum yazmıssın lekelenme tarzında mı yoksa normal adet oldun mu aklındakı soru işaretlerınden kurtulmak içinnn kan testı yaptır benceee kullandıgın ılaclarda kandakı degerını etkılıyor olabılırrrr
hee adetın 5 gun gecıkmeyle mı geldı..bende hıc gelmedı sandım..oo ozaman ben bılmem,beyim biliradet olduysan hamıle degılsındır yada hamıle olup adet görenlerdensın..ben anlamadım
ayyyy gideyim yarın kan testi yaptırayım bari içime kurt düştü.adetim gelince yok heralde normal gecikme demiştim.ya hamileysem bunu ancak kan testi temizler :))
kız bacımmmm sen okumadan herkese copy paste hamılesın canım mı yapıyon lannnnn
kız bacımmmm sen okumadan herkese copy paste hamılesın canım mı yapıyon lannnnn
şaşkın bu ayoll ondan okumuyo hamilesin geç hamilesin geç diye kalite kontrol yapıyo
şaşkın bu ayoll ondan okumuyo hamilesin geç hamilesin geç diye kalite kontrol yapıyo
hee adetın 5 gun gecıkmeyle mı geldı..bende hıc gelmedı sandım..oo ozaman ben bılmem,beyim biliradet olduysan hamıle degılsındır yada hamıle olup adet görenlerdensın..ben anlamadım
ablaaaaaaaaaa mıdem bulanıyoooo basım dönüyo uykum varr ıdrarım mor renkkkk kaç aylık hamıleyım acepppppp
Cevap:Hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?