kendini bu ay hamile sananlar buraya

ablaaaaaaaaaa mıdem bulanıyoooo basım dönüyo uykum varr ıdrarım mor renkkkk kaç aylık hamıleyım acepppppp
Cevap:Hamilesin canım

sen fazla konusuyorsun kesın 'hamılesın canım'
ben umut dagıtıyorum sızın gıbı degılım..

sen fazla konusuyorsun kesın 'hamılesın canım'
ben umut dagıtıyorum sızın gıbı degılım..

millan garısııı senın cocugun olursa gelecem lannn evıneee bakacammm kesınn senın bebıs de fırlamanın tekı olur boyle cın cın bakar yuzumeeeee
umut mu dağıtıyorsunnnn o zaman
hamilesin canım

ben oglumu kosturmeye gıdıyorum..dayanamiciiiiiiiim burada daha fazla ezılmeye..
benı burdan kacıranlarda mımoza ve oskedır..
ama gelırım bırazdan ellaaaaaaaaaaaaaaaaamm

doğunca sokarım diye yazmışlar bilgi amaçlı bende sokacak yer bulamamıştım

ayyyyyy kızlarrr saka gıbı ama ben unlu yabancı bı doktorunn sergısıne gıtmıstım body worlds ınsan vıcutlarııı asetonlama yontemıyle sergılenıyodu hıc ölmemiş gibi bebeişlerınde ılk rahme düştüğü andan ıtıbaren her halını gördümmmm şaka maka heriflerin dediği doğruuuu

ulan herşey meydandaydı yalnız ınternetten bakarsınızzz eşimle ne geyık yapmıstıkkk

Ben yeni üye oldum.Gebelik için uğraşıyorum bu ay değişik vücud olayları yaşadım bunlar;adetime daha 13 gün varken göğüslerde acı ve şişlik,kasıklarda sancı,geceleri mide bulantısı ve kış gibi hava üşüme....Sizce ben bu ay hamile olabilirmiyim?

Bu konularda topicimizin uzmanı millan hanımdır o gelince cvp verir size...

ama korkmayın o herkesi hamile bıraktırıyor

kızlar bişi merak ediyorum.adetim 31-32 gün sürüyor genelde.benim yumurtlama zamanı 16sı gibi oluyo bu durumda.ama ben ovulasyon testi kullandım ve 23. gün testte çift çizgiyi gördüm.dün adet olmam gerekiyordu.olmadım.test yaptım negatif çıktı.şimdi benim hamilelik olursa geç döllenme mi olur.çünkü adete 10 gün kala yumurtlamış oluyorum bu durumda.ne dersiniz

bn de utuye gıdeyımm barı uğrarım anacımmmmmm

ay bunlarında bi bitemedi şu ütüsü bee ..tembeller kaç yıldan beri biriktiriyonuz lan

birazcık arkadaşınıza çekin şurda iki üç parça ütüm var o da iki dkklık iş bnm için sumisali gibi kendimi övmek gibi olmasın yani

bende tam 'bence hamilesin' demek uzereydım

kız gündaş demin wc ye gittim bi akıntım gelmiş herşey güzel ama rengini kahverengiye çeviremedim yaa

bi de göğüslerim şişti onu becerdim ama acımadılar bi türlü sıkıom sıkıom olmuo onu napcaz hacı

Son düzenleme:

evet 23.gun bırlesme saglandıysa gec döllenme olmus olabılır..hamıle olabılırsın

hadı leen o ıkı parca utuyude kırbaç elınde kocana yaptırıyorsundur sen..slaaaak slaaaaaakk!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…