- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.161
ablaaaaaaaaaa mıdem bulanıyoooo basım dönüyo uykum varr ıdrarım mor renkkkk kaç aylık hamıleyım acepppppp
Cevap:Hamilesin canım
:) hamilesin evetkız benim idrarımda yeşil mi sarı mı çözemedim ama hamileyim
kızlar alttaki yazıyı okudunuz mu bebeğim silgi içine sığacak kadar mış anamm ne küçük :)
kızlar alttaki yazıyı okudunuz mu bebeğim silgi içine sığacak kadar mış anamm ne küçük :)
ayyyy ben yeşil rengi çokkk severimmm kıyafetlerım genelde yeşildirrr olmadı bak şimdi çişi de yeşile döndürmem lazımmmmm
sen fazla konusuyorsun kesın 'hamılesın canım'
ben umut dagıtıyorum sızın gıbı degılım..
bıde rahatca sıgabılır yazmıs..sankı öyle bı işlem dusunursen aklında bulunsun dıyor
doğunca sokarım diye yazmışlarbilgi amaçlı bende sokacak yer bulamamıştım
Ben yeni üye oldum.Gebelik için uğraşıyorum bu ay değişik vücud olayları yaşadım bunlar;adetime daha 13 gün varken göğüslerde acı ve şişlik,kasıklarda sancı,geceleri mide bulantısı ve kış gibi hava üşüme....Sizce ben bu ay hamile olabilirmiyim?
bn de utuye gıdeyımm barı uğrarım anacımmmmmm
Bu konularda topicimizin uzmanı millan hanımdır o gelince cvp verir size...
ama korkmayın o herkesi hamile bıraktırıyor
bende tam 'bence hamilesin' demek uzereydım
kızlar bişi merak ediyorum.adetim 31-32 gün sürüyor genelde.benim yumurtlama zamanı 16sı gibi oluyo bu durumda.ama ben ovulasyon testi kullandım ve 23. gün testte çift çizgiyi gördüm.dün adet olmam gerekiyordu.olmadım.test yaptım negatif çıktı.şimdi benim hamilelik olursa geç döllenme mi olur.çünkü adete 10 gün kala yumurtlamış oluyorum bu durumda.ne dersiniz
ay bunlarında bi bitemedi şu ütüsü bee ..tembeller kaç yıldan beri biriktiriyonuz lan
birazcık arkadaşınıza çekinşurda iki üç parça ütüm var o da iki dkklık iş bnm için sumisali gibi kendimi övmek gibi olmasın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?