- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.181
evet 23.gun bırlesme saglandıysa gec döllenme olmus olabılır..hamıle olabılırsın
evet 23.gun bırlesme saglandıysa gec döllenme olmus olabılır..hamıle olabılırsın
kız gündaş demin wc ye gittim bi akıntım gelmiş her güzel ama rengini kahverengiye çeviremedim yaa
bi de göğüslerim şişti onu becerdim ama acımadılar bi türlü sıkıom sıkıom olmuo onu napcaz hacı
hadı leen o ıkı parca utuyude kırbaç elınde kocana yaptırıyorsundur sen..slaaaak slaaaaaakk!!
inşallaaaaah:)ben bir hafta sonra ovulasyon testinde görünce çift çizgiyi çok şaşırdım.tahmin ettiğimden 1 hafta sonra yumurtladığımı öğrendim.
Ben hala kendimi hamile sanıyorumAma hiç bir belirti yok... Psikolojik sanırım... Hatta yarın doktora gidiyorum ve sol kasık ağrının sebebi bebiş der belki diye umut ediyorum... Regl oldum üstelik... Bunu da üstüne görme muhabbetine bağlıyorum... Offff beklemek ne zor Allahım sen aklımı koru ( Bir taraftanda devam ediyorum çalışmalara.yumurtlama dönemim geldi... Karmakarışığım anlaşılacağı üzere (
kahverengı akıntı ıcın bol bl kahve telvesı yıyoruz..kıvamı tutturmak ıcın su ile seyretebılırsın..
gögüs acısı içinde terleyip ceryanda kal,bak bıseycıgın kalmaz ozaman,gögsun gövden heryerın agrır
hersey olabılır her ay adet görmeye devam edıp hamıle kalanlarda var
:))Belki hamileyimdir değil mi. Aslında daha bir ay oldu denemelere başlayalı. Ama sabırsızım bekleyemiyorum.
1 ayddır sol kasık ağrım var artıyor yada azalıyor. Bende bunu bebişe yoruyorum kendimce. Hadi amaaaaa gelsin gariiii(
arada yapacak tabi kızım hayat müşterek deilmi
öğlen burdan duş almaya kalktım ya ulan tam soyundum sular kesildi şansa bak : )
dedim bari oyalaniyim evi falan süpürdüm birikmiş tozlarımı aldım yakında kocamı göremicek konuma gelecektim çünkü
veee en önemlisi yatak örtümü değiştirdim nevresimimi hemde ütülüüüüüüü nabeeeer
az kaldı benide kendinize benzetecektiniz yaa ayh
:))Belki hamileyimdir değil mi. Aslında daha bir ay oldu denemelere başlayalı. Ama sabırsızım bekleyemiyorum.
1 ayddır sol kasık ağrım var artıyor yada azalıyor. Bende bunu bebişe yoruyorum kendimce. Hadi amaaaaa gelsin gariiii(
bende nevresımı degıstırdım..ama kılıfına takılı olan mısafır yorganını attım yatagın ustune..ona kılıf takmaya gerek kalmadı..sonra bıtane carsaf buldum onu serdım..en yakında da baska mısafır yastık kılıfları vardı onları taktım..yorgan kahverengı kılıflı,carsaf turuncu,yastıklar sarı kılıflı oldu..neyse en azından sıcak renkler kombınasyonu yapmısım tembellıkten..hepsını gece yaptım,yatıp kalkınca zaten kırısıklıkları gıttı
bende tam 'bence hamilesin' demek uzereydım
Kızlar bir kızım var . sabah test aldım önce hiç bi çizgi çıkmadı. bi kaç saat sonra baktım 2 çizgi var . yeni test de alamam yarına kadı . hamile değilimdir demi?
zuhaha
ulan manyagg karı sabahtan beriii gülüorum yazılarınızı okuyorumm kocamda şüphelenio zatennn bu karı kafayımı yedi dieee
bi de sumisaliye yazmışsın yaa nerdesin kızım bende balkonda halı silkelerken uçtun sandım diee koptum orda yaaaa
sumisali kafamızda nasıl canlanmışsa artık
Kızlar bir kızım var . sabah test aldım önce hiç bi çizgi çıkmadı. bi kaç saat sonra baktım 2 çizgi var . yeni test de alamam yarına kadı . hamile değilimdir demi?
uzaktan gulcene geleydın daha..sumısalının ölümü o sekılde olcak zaten..ya halı sırkelerden camdan uccak,yaa yer sılerken basüstü düşcek,ya yemek yaparken zehırlencek,ya duvar sılerken merdıvenden uccak falan..normal ölemez o imkansız
ilk 10 dakka ıcınde cızgı cıkmıyorsa hamıle degılsındır zaten..bekleyen test mutasyona ugrayıp cızgılenıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?