kendini bu ay hamile sananlar buraya

heee o toz bezıne egerkı 1 gun 1 partikül mayt bulasırsa..işte bu onun sonu olur,çunku bunye mıkrop görmemıs...toz bezınden ılk ölen insan olarak anarız artık onuda

testı yaptıgın ankı sonucuna göre degerlendır..sonradan cıkan sonuc gecersızdır,prospektuste oyle yazar zaten

birşey soracağım.

adetliyken yapılan idrar testi( 3 ay geçti ilişki ) doğru sonuc verir mi

sorular gıttıkce zorlasıyor..adetlı olmak testı yanıltabılır kı zaten adet halındeyken gebelıkten suphelenılıyorsa 3 aydır..kan testı yaptırmak kesın cozumdur

harbi nere gitti bu karılar yaaaaaaa
bugün herkesin kocasının erken geleceğimi tuttu

yok kız hepsı burdaydı..ben bı vodkayı kosturım dıye cıktım burdan,20 dakka sonra geldıgımde kımseler yoktu..bos bırakmaya gelmıyor..ütü yapıyorlardır gene naapcaklar..sabahtan aksama kadar yıkayıp yıkayıp ütülüyorlar,beyınlerı sulandı artık hepsının..bende alttan alıyorum,hoş göruyorum..

sen bugün bayaaa sabahtan beri burdasın yemek derdin yok heralde he : ))

millancım sil tak kokusu alıyorum demedi deme bahh : )

ooooowww bu aklıma hıc gelmemıstı bak..bende saf saf cevaplıyorum..karın deşen jack sensın,konuyu deş ozaman
bı yerden koku alıyorsan,aklına gelen dogrudur sana guvenıyorum!!

ooooowww bu aklıma hıc gelmemıstı bak..bende saf saf cevaplıyorum..karın deşen jack sensın,konuyu deş ozaman
bı yerden koku alıyorsan,aklına gelen dogrudur sana guvenıyorum!!

bak güzelim sen daha yenisin yavaş yavaş öğreniceksin bu işleri

geçen günkü sil tak muhabbetinden sonra açık açık yazmaya korkuo kıslar farkındaysan üstten üstten çak davayı

bak güzelim sen daha yenisin yavaş yavaş öğreniceksin bu işleri

geçen günkü sil tak muhabbetinden sonra açık açık yazmaya korkuo kıslar farkındaysan üstten üstten çak davayı

sende masallah sherlock holmes gıbı karısın..herseyı ögrendık,bu ışlerıde ögrencez artık zamanla..buraya her düşeni,noktasından virgulunden tanıyacam bende bıgun

birşey soracağım.

adetliyken yapılan idrar testi( 3 ay geçti ilişki ) doğru sonuc verir mi

Şimdik ben bişey merak ettm şekerim yanlış anlamazsan ..3 ay geçti demişsin öncelikle yeni evlimisin sorun garip geldi bana 3 ay boyunca bi daha hiç ilişki olmadımı ?

Hayır bi tanıdığımın başına gelen mi sana geldi diye konuyu anlamadan cvp vermek istemiorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…