- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.201
ilk 10 dakka ıcınde cızgı cıkmıyorsa hamıle degılsındır zaten..bekleyen test mutasyona ugrayıp cızgılenıyor
valla gelmeye içim gitti de duş iyi geldi hazır kendime gelmişken azcık iş yapayım sonra gelirim dedim amaaa ne güldüm yaa..eşim evde olmasa topici açık bırakcaktım ara ara yazardım en azından..ama herif öğrenci kesildi bu sene başıma : )
sumisali içingerçekten öyle yaaa hiçbiri olmasa elinde toz beziyle ölcek kesinnn
Yaa çok sevindim . kızım daha 15 aylık ve çok yoruluyorum . çok korkmuştum .Allahım herkesin gönlüne göre versin . Allah razı olsun millan yüreğime su serptin. ama ben yine yeni bir test alayım şöyle temizinden.
heee o toz bezıne egerkı 1 gun 1 partikül mayt bulasırsa..işte bu onun sonu olur,çunku bunye mıkrop görmemıs...toz bezınden ılk ölen insan olarak anarız artık onuda
Kıs şaka maka sen baya öğrendin bu işleri heee : ))
sanki daha önce gebelik testi yapmış gibiii
birşey soracağım.
adetliyken yapılan idrar testi( 3 ay geçti ilişki ) doğru sonuc verir mi
doğruuu...o topicin hijyen ablası :92:
mobılyasının ustundekı tozu farkedınce burdan bı kacma kactı görmelıydın..kesın ıtfaıyeyı cagırmıstır kurtarın benı evde toz var dıye
sorular gıttıkce zorlasıyor..adetlı olmak testı yanıltabılır kı zaten adet halındeyken gebelıkten suphelenılıyorsa 3 aydır..kan testı yaptırmak kesın cozumdur
birşey soracağım.
harbi nere gitti bu karılar yaaaaaaa
bugün herkesin kocasının erken geleceğimi tuttu
yok kız hepsı burdaydı..ben bı vodkayı kosturım dıye cıktım burdan,20 dakka sonra geldıgımde kımseler yoktu..bos bırakmaya gelmıyor..ütü yapıyorlardır gene naapcaklar..sabahtan aksama kadar yıkayıp yıkayıp ütülüyorlar,beyınlerı sulandı artık hepsının..bende alttan alıyorum,hoş göruyorum..
millancım sil tak kokusu alıyorum demedi deme bahh : )
ooooowww bu aklıma hıc gelmemıstı bak..bende saf saf cevaplıyorum..karın deşen jack sensın,konuyu deş ozaman
bı yerden koku alıyorsan,aklına gelen dogrudur sana guvenıyorum!!
sen bugün bayaaa sabahtan beri burdasın yemek derdin yok heralde he : ))
kocam evde olsa burda olamamkı zaten..bugunde gecen haftakı gıbı halısaha gunu..ve bugun sıltakcının haftadönumü
bak güzelim sen daha yenisin yavaş yavaş öğreniceksin bu işleri
geçen günkü sil tak muhabbetinden sonra açık açık yazmaya korkuo kıslar farkındaysan üstten üstten çak davayı
birşey soracağım.
eweeeeeet dimi ya o muhteşem gündü bugünn onu yad etmemiz lasım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?