- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.221
herkese bence hamılesın dıyıp duruyorum..ama sıltakcıları bulmak ıcın bebıs ıstemıyormusun,nikah varmı nıkah falan demek lazım herhalde
sorular gıttıkce zorlasıyor..adetlı olmak testı yanıltabılır kı zaten adet halındeyken gebelıkten suphelenılıyorsa 3 aydır..kan testı yaptırmak kesın cozumdur
3 aydr düzenli adet oluyordum da bu ay kahverengi akıntı geldi adet öncesi o yüzden korktum. Adetliyken bugn nest yaptm negatf çıktı ama korkmama gerek yok değil mi
3 aydr düzenli adet oluyordum da bu ay kahverengi akıntı geldi adet öncesi o yüzden korktum. Adetliyken bugn nest yaptm negatf çıktı ama korkmama gerek yok değil mi
Neden korkuyorsun şekerim bebek istemiomusun ?
İnsanı yermek kınamak senn görevin değil soruma cevap vericekseniz buyrun yardmcı olun ama amaç dalga geçmek etmekse sizi hiç ilgilendrmez
İnsanı yermek kınamak senn görevin değil soruma cevap vericekseniz buyrun yardmcı olun ama amaç dalga geçmek etmekse sizi hiç ilgilendrmez
neden boyle sınırlendınkı? sadece soru sordu? bebek ıstemıyormusun dedı! neresınde bunun ınsanı kınamak,yermek,dalga gecmek? bız hepımız bebek ıstıyoruz,istemeyenlerede samımıyetle neden ıstemedıklerını soruyoruz,bunda senı boylesıne sınırlendıren ne varkı? anlıyamadım?! ılk sordugun soruya normal sekılde de cevap verdık,daha fazla konusmak ıstemıyorsan hıc yazmazsın dımı!
Sana sözüm yok zaten arkdşm insanlarn ne durumda ne yasadığı bilmeden alay konusu haline getrmeye çalısan sözüm ona ahlaklı anck konusmasını bilmeyen insanlara.
Sen bence ağzını topla önce !!!
Seviyene düşmicem ..Kınayan da horgörende yok ne halt ettiysen ettin banane ..
Biz burda bebek aşkıyla yanioruz sonra gelip yok biz sürtündük yok biz siltak yaptık yok bilmem ne çok korkuoruz hamile kalırmıyım öyle kolay mı o işler ??
insanları yargılamak bıze dusmez ama yapıp yapıp,senden benden medet umup,bıde terslesmıyorlarmı hayret bıse yaaa!
bu cesurlugun hayat boyu devam etsın,bısey yapıyorsanda arkasında duracaksın madem öyle
sizin alnınıza silah mı dayadım cevap verin diye ? Verirseniz sağolun derdm ben sizlern haklı olduğunuzu zaten biliyorum yaptığım olan seyn de doğru birşey olmadığını bilip arkasında durack kadr yüzsz bir insan da değilim. ama sizlerde ya soruma cevap verin yada vermeyn. konuyu buralara getrmenn hiçbir manası yok
sizin alnınıza silah mı dayadım cevap verin diye ? Verirseniz sağolun derdm ben sizlern haklı olduğunuzu zaten biliyorum yaptığım olan seyn de doğru birşey olmadığını bilip arkasında durack kadr yüzsz bir insan da değilim. ama sizlerde ya soruma cevap verin yada vermeyn. konuyu buralara getrmenn hiçbir manası yok
sürtünmeyle oluyorsa bızde yapalım haaa? her persembe yenı yöntemler buluyoruz kız burda..
konuyu bıyere getırmedık..masumca bebek ıstemıyormusunuz dedık? cunku bız genelde bebek ısteyenler topıgıyız..bırının bebek ıstememesıde sebebını sorma ıhtıyacı hıssettırıyor bızde..sende cemkırmeden normal cevap verebılırdın..bız sana bıse demedık,kendı kendıne patladın farkındaysan
bence hamılesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?