kendini bu ay hamile sananlar buraya

herkese bence hamılesın dıyıp duruyorum..ama sıltakcıları bulmak ıcın bebıs ıstemıyormusun,nikah varmı nıkah falan demek lazım herhalde

heee öle sordunmu hemen sana dicekler yok şekerim erkek arkadaşımla sürtünüoz

açık aricaksınn zaten cümleler ele veriyor sadece biraz dikkat

sorular gıttıkce zorlasıyor..adetlı olmak testı yanıltabılır kı zaten adet halındeyken gebelıkten suphelenılıyorsa 3 aydır..kan testı yaptırmak kesın cozumdur

3 aydr düzenli adet oluyordum da bu ay kahverengi akıntı geldi adet öncesi o yüzden korktum. Adetliyken bugn nest yaptm negatf çıktı ama korkmama gerek yok değil mi

3 aydr düzenli adet oluyordum da bu ay kahverengi akıntı geldi adet öncesi o yüzden korktum. Adetliyken bugn nest yaptm negatf çıktı ama korkmama gerek yok değil mi

adetlıysen hamıle olma ıhtımalın cok dusuk zaten ama neden korktunkı tatlım,bebek ıstemıyormusunuz?

İnsanı yermek kınamak senn görevin değil soruma cevap vericekseniz buyrun yardmcı olun ama amaç dalga geçmek etmekse sizi hiç ilgilendrmez

neden boyle sınırlendınkı? sadece soru sordu? bebek ıstemıyormusun dedı! neresınde bunun ınsanı kınamak,yermek,dalga gecmek? bız hepımız bebek ıstıyoruz,istemeyenlerede samımıyetle neden ıstemedıklerını soruyoruz,bunda senı boylesıne sınırlendıren ne varkı? anlıyamadım?! ılk sordugun soruya normal sekılde de cevap verdık,daha fazla konusmak ıstemıyorsan hıc yazmazsın dımı!

İnsanı yermek kınamak senn görevin değil soruma cevap vericekseniz buyrun yardmcı olun ama amaç dalga geçmek etmekse sizi hiç ilgilendrmez

Asıl senin amacın ne açtığın konuda gayet seni ikna edici yorumlar olmuş zaten..ama hala için içini yiyor dimi..

ozaman kaldıramican işlere kalkışmıcaksın..

Sana sözüm yok zaten arkdşm insanlarn ne durumda ne yasadığı bilmeden alay konusu haline getrmeye çalısan sözüm ona ahlaklı anck konusmasını bilmeyen insanlara.

insanları yargılamak bıze dusmez ama yapıp yapıp,senden benden medet umup,bıde terslesmıyorlarmı hayret bıse yaaa!
bu cesurlugun hayat boyu devam etsın,bısey yapıyorsanda arkasında duracaksın madem öyle

Sana sözüm yok zaten arkdşm insanlarn ne durumda ne yasadığı bilmeden alay konusu haline getrmeye çalısan sözüm ona ahlaklı anck konusmasını bilmeyen insanlara.

Sen bence ağzını topla önce !!!

Seviyene düşmicem ..Kınayan da horgörende yok ne halt ettiysen ettin banane ..

Biz burda bebek aşkıyla yanioruz sonra gelip yok biz sürtündük yok biz siltak yaptık yok bilmem ne çok korkuoruz hamile kalırmıyım öyle kolay mı o işler ??

sürtünmeyle oluyorsa bızde yapalım haaa? her persembe yenı yöntemler buluyoruz kız burda..

insanları yargılamak bıze dusmez ama yapıp yapıp,senden benden medet umup,bıde terslesmıyorlarmı hayret bıse yaaa!
bu cesurlugun hayat boyu devam etsın,bısey yapıyorsanda arkasında duracaksın madem öyle

sizin alnınıza silah mı dayadım cevap verin diye ? Verirseniz sağolun derdm ben sizlern haklı olduğunuzu zaten biliyorum yaptığım olan seyn de doğru birşey olmadığını bilip arkasında durack kadr yüzsz bir insan da değilim. ama sizlerde ya soruma cevap verin yada vermeyn. konuyu buralara getrmenn hiçbir manası yok

Sen terbiyesizleştin...Dön bakalım yazılarımıza bizden sana kötü bi yazımı geldi ?

Hala diosun ki cvp verin yaaa ? Şaka mısın yaa üstüne üç adet görmüşsün konu açmışsın sana okadar yorum yapmışlar illa çift çizgiyimi görmek istiosun ..

Son zamanlarda da bunlardan türediii hee..

konuyu bıyere getırmedık..masumca bebek ıstemıyormusunuz dedık? cunku bız genelde bebek ısteyenler topıgıyız..bırının bebek ıstememesıde sebebını sorma ıhtıyacı hıssettırıyor bızde..sende cemkırmeden normal cevap verebılırdın..bız sana bıse demedık,kendı kendıne patladın farkındaysan

arkadşınızın bir msjını görnce çemkirmemek olamazdı. Çünkü bilin ki ben çok fazla zaten acımı yasıyorum hamilelik olup olmaması değil sorun bu soruları sormak böyle durumda olmak bile beni yiip bitiriyor. Arkdşınız alay eder gibi bir msj attıktn sonra soruyor. Kırdıysm kusuruma bakmayn yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…