- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.241
arkadşınızın bir msjını görnce çemkirmemek olamazdı. Çünkü bilin ki ben çok fazla zaten acımı yasıyorum hamilelik olup olmaması değil sorun bu soruları sormak böyle durumda olmak bile beni yiip bitiriyor. Arkdşınız alay eder gibi bir msj attıktn sonra soruyor. Kırdıysm kusuruma bakmayn yine de
arkadşınızın bir msjını görnce çemkirmemek olamazdı. Çünkü bilin ki ben çok fazla zaten acımı yasıyorum hamilelik olup olmaması değil sorun bu soruları sormak böyle durumda olmak bile beni yiip bitiriyor. Arkdşınız alay eder gibi bir msj attıktn sonra soruyor. Kırdıysm kusuruma bakmayn yine de
bencede bu kadar alınganlık anca hamilelerde olur
Hala dalga geçiyorsunuz insanca kırdığım birşey varsa kusura bakmayn derkn bile. Kusura bakmayn ama alay olmadn 2 düzgn konusmayı beceremiyorsunuz. Benle ilgili alayınızı kenarı bırakp dalganıza bakın. Sizleri iyi eğlendirdim ya neyse.
için içini yemesın hamıle kalmak oyle kolay ıs degıl..at kactı,torba dustu acaba hamılemıyım demeye gerek yok..bundan sonra sürtünmezsın olur bıter,bu durumada düşmemıs olursun..surtundugune gore hala kızsın,erkek arkadasınla daha fazla ılerı gıdıp daha fazla basına sorun almadan bı ıslerı bırakın..bu korku umarım senı caydırmıstır..evlenınce tadını cıkarın bunların..herseyın bı vaktı var..
yoo tam tersiii kızım olursa şimdiden korkmaya başladım sayenizde ..
en erken gebelik tahlili idrarda ne zaman belli oluyor
kendımı sınek kapan cıcekler gıbı hıssedıyorum..her persembe gunaha sokuyorlar bızı..
Töbe yarabbim her perşembe mübarek güne nasıl denk gelio bunlar yaa asabımı bozuolar : )
eslem ben kacıyorum,bı dus alım..kocam mı halısahada benmı anlamadım
vaktım kalırsa buraya yıne gelırım ama kımsecıkler olmaz kesın burda..
hadı yarın görusuruk canım benıııımmmmmmm
en erken 3-5 gun onceden bellı olur..ama gec gebelık olmussa adet bıtmesını beklemek daha net cevap almamızı saglar
kızlar günaydın
19unda hastalanmam gerekirken dün hastalanmıştım... bugünse kanama çok azaldı sabah kalktığımda pedin ortasında biraz kan vardı normalde adetimin 2.günü en çok gelen günüdür ama son günü gibi şuanda 4-5gün sürüo adetim sanırım ben hastalanmadım üzerine görmede olurmuş die okudum sizce ölemi Allah korusun düşük falan desem hiç ağrımda olmadı kızlar sizce ne olabilir :44:
canımcım allah korusun aklına kötüşeyler getirme. geçen ay bende de öle olmuştu(hamile degildim)belki sen üstüne görmüş olabilirsin. dikkat et kendine. istersen idrar testi yap bi. inşallah hamilesindir bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?