kendini bu ay hamile sananlar buraya

Daha alay etmemiştim ki yahuuu daha olayı kavrama aşamasındaydım henüz

Bu kadar çene yetiştirmeyi biliosun bize de erkek arkadaşına hayır demeyi bilemedin ama ..

Neyse sanırım üstüne adet görme yaşiyorsun hakkında hayırlısı olsn gereksiz hanım..

için içini yemesın hamıle kalmak oyle kolay ıs degıl..at kactı,torba dustu acaba hamılemıyım demeye gerek yok..bundan sonra sürtünmezsın olur bıter,bu durumada düşmemıs olursun..surtundugune gore hala kızsın,erkek arkadasınla daha fazla ılerı gıdıp daha fazla basına sorun almadan bı ıslerı bırakın..bu korku umarım senı caydırmıstır..evlenınce tadını cıkarın bunların..herseyın bı vaktı var..

yoo tam tersiii kızım olursa şimdiden korkmaya başladım sayenizde ..

Evet öyle zaten bu korku bana yetti arttı hatta. Evet kızım. Bu yorumunuz için sizze çok teşekkür ederim.Hayırlı akşamlar.

kendımı sınek kapan cıcekler gıbı hıssedıyorum..her persembe gunaha sokuyorlar bızı..

ewt aynı şeyi yazmışız...

yaa millanım hamile kalmak şimdi bize çok güzel gelio sonra besliyosun büyütüyosun böyle işlere kalkışıo işte..

Ama ALLah korusun yaa ALLah kimsenin başına vermesin..

Sonrada böyle kafayı yerler işte üstüne bi sene adet görseler de acaba hamilemiyim diye gezerler ortada..

Temam bebemmm ...bende çıkacaktm zaten benimki eli kulağındadır..

görüşürük sonra...

eslem ben kacıyorum,bı dus alım..kocam mı halısahada benmı anlamadım
vaktım kalırsa buraya yıne gelırım ama kımsecıkler olmaz kesın burda..
hadı yarın görusuruk canım benıııımmmmmmm

en erken 3-5 gun onceden bellı olur..ama gec gebelık olmussa adet bıtmesını beklemek daha net cevap almamızı saglar

cevabınız için teşekkürler benim bu ay adetime daha 17 gün varken göğsüm agrımaya başladı aynı adet olacakmışım gibi hala devam ediyor genelde adetime en fazla 10 gün varken ağrı oluyordu acaba bu hamilelik belirtisimi

kızlar günaydın
19unda hastalanmam gerekirken dün hastalanmıştım... bugünse kanama çok azaldı sabah kalktığımda pedin ortasında biraz kan vardı normalde adetimin 2.günü en çok gelen günüdür ama son günü gibi şuanda 4-5gün sürüo adetim sanırım ben hastalanmadım üzerine görmede olurmuş die okudum sizce ölemi Allah korusun düşük falan desem hiç ağrımda olmadı kızlar sizce ne olabilir :44:

canımcım allah korusun aklına kötüşeyler getirme. geçen ay bende de öle olmuştu(hamile degildim) belki sen üstüne görmüş olabilirsin. dikkat et kendine. istersen idrar testi yap bi. inşallah hamilesindir bacımmm

ewt cnm bende bi test yapıyım diorum... zaten 23 haziranada doktor randevum vardı hiç iptal ettirmedim . seninde erken ve az mı oldu cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…