- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.261
canım benim 15 mayısta olmam gerekirken 19 mayısta olmuştum. orkidim hiç lekelenmedi. 3 gün sürdü hatta 3cü gün gelemedi gibi.benim normalde 6 -7 gün sürerdi. bide ömrümde böle agrı görmemiştim. 1haziranda doktora gittim normal hersey dedi.ewt cnm bende bi test yapıyım diorum... zaten 23 haziranada doktor randevum vardı hiç iptal ettirmedim . seninde erken ve az mı oldu cnm?
kızlar günaydın
19unda hastalanmam gerekirken dün hastalanmıştım... bugünse kanama çok azaldı sabah kalktığımda pedin ortasında biraz kan vardı normalde adetimin 2.günü en çok gelen günüdür ama son günü gibi şuanda 4-5gün sürüo adetim sanırım ben hastalanmadım üzerine görmede olurmuş die okudum sizce ölemi Allah korusun düşük falan desem hiç ağrımda olmadı kızlar sizce ne olabilir :44:
canım benim 15 mayısta olmam gerekirken 19 mayısta olmuştum. orkidim hiç lekelenmedi. 3 gün sürdü hatta 3cü gün gelemedi gibi.benim normalde 6 -7 gün sürerdi. bide ömrümde böle agrı görmemiştim. 1haziranda doktora gittim normal hersey dedi.
eger çok sıvı tüketmediysen git bi test al. yada yarın sabah ilk işin test yapmak olsun bi bak bakalım. içinde kuşku kalmasın!Şüphe insanın içini kemirio cnm yaa hıh hastalandım diosun bidahaki aya kısmet diosun bi bakıosun doğru düzgün hastalanmıosun hadiiii uykular yine kaçtı
üstüne görenler oluyor canım çok duydum adet olmuşlar ama adet gibi değilmiş leke leke kanama oluyormuş 2,3 sürüyormuş ama sitrestende olabilir seninki ama aklında soru işareti kalmasın bir test yap derim canm
cunadunnn kizlar nabersinizzz
cunaydun canum senden naberr ;?cunadunnn kizlar nabersinizzz
laaaaaaaaaaaaaaaannn!!! sız ne bıcım karısınız nerdeyse 15 gundur tatıle gıtcez dıyıp duruyorum burda,bı allahın kuluda nereye gıtcenız demedıiiiiiiiiiiiiiii!!!
kıçı kırık karı bıldıgın zonguldaga gıdıyor 'vay efendım sen nereye gıdıyorsun' dıyorsunuz onaaa!!!!
bana nıye kımse sormuyor,ben neden hava atamıyoruuuuuuuuuuuuuuummmm!!!!
gunaydın bacularrrrrrrr :)))))
napıonus ben napım kalktım kaffaltı yaptım dedım bı bakım napıonus,,,,,,
sabah kalktım basım donuyo mıdem bulanıo usuttum galıba gece sıcak olunca yorganı attık ustumuzden pıkeyle yattık galıba camda yarım acıkdı,,usuttum galıba ya
bebiştir o bebişşş
heh ıste o ımkansız canım :)) cunku adetım daha ıkı gun once bıttı daha dun sabah eksınlandık o yuzden bu sabaha etkı etmesı ımkansız :))hemen gaza getırıonus hegıdıp kan testı yapıomusum
gözün aydın canımkızlar ben geldim slmlarrrrrrrr hepinize bugün yaptırdım beta yine değerim artmış
duayı kapattık elanor01, Ramazanda tekrar açacağız inşallah o zaman beklerizmrb bende duaya katılmak isterim ama özelden msj atamıyorum yeni üyeyimm bat 6 temmuz yardımcı olurmusunuz
aa kız nerden aklına geldı bunu sormak ilahi
bız önce alanyadakı evımıze gıdecez..denıze sıfır havuzlu..istersem denıze gırcem ıstersem havuza..ıster muz yıcem,ister kıraz
sonra marmarıse geccez ıste..
bıldıgın tatıl ıste canım,köy gezmesı degıl
canım emin olmak için kan testinden baktır. idrarda çıkmayabilir.kızlar günaydın
19unda hastalanmam gerekirken dün hastalanmıştım... bugünse kanama çok azaldı sabah kalktığımda pedin ortasında biraz kan vardı normalde adetimin 2.günü en çok gelen günüdür ama son günü gibi şuanda 4-5gün sürüo adetim sanırım ben hastalanmadım üzerine görmede olurmuş die okudum sizce ölemi Allah korusun düşük falan desem hiç ağrımda olmadı kızlar sizce ne olabilir :44:
aman dikkat et canım yaa nasıl hastalanıyo insan bu dönemdegunaydın bacularrrrrrrr :)))))
sabah kalktım basım donuyo mıdem bulanıo usuttum galıba gece sıcak olunca yorganı attık ustumuzden pıkeyle yattık galıba camda yarım acıkdı,,usuttum galıba ya
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gözün aydın canım
duayı kapattık elanor01, Ramazanda tekrar açacağız inşallah o zaman bekleriz
vayyyyy vayyyyyyy alanya mıııı marmariss miiii kıskandım bak şimdi
canım emin olmak için kan testinden baktır. idrarda çıkmayabilir.
aman dikkat et canım yaa nasıl hastalanıyo insan bu dönemdemaşallah ne kadar sıcak bu sene böyle
canım dikkat et kendine.....gunaydın bacularrrrrrrr :)))))
hemen gaza geliriz zaten kesin hamileyizbende yaptırcam ben dün oldum bugün azaldı yolunda gitmeyen bişi var cnm hem erken hem az oldu 4-5 gün süren adet :44:
YASİN LİSTESİ KAPANMIŞTIR ARKADAŞLAR ! YENİ TALEPLERİ RAMAZANDA ALACAĞIZ İNŞALLAH.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel[/TD]
[TD]
hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
goçmenkuslar
kemre
owner
hnd_smt
gülgüzeli[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
14 Haziran
15 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?