kendini bu ay hamile sananlar buraya

hadi yaa tühh neyse sağol cnm aydınlattığın ewt olabilir o ihtimali hiç düşünmemiştim hemen hamileliğe yorarım heç bakmam vallahi

mery hosgeldın bacım ,,,,,,,
walla hep kocam olacak o adam yuzunden azcık sıcagı gorunce adama bıseyler oluyo hemen kapı pencere acılıo :))
hoşbulduk canım bizimde evdeki tüm camlar açık,gece gündüz. eşim hastalandı o yüzden, dikkat edin ya çok kötü oluor

hay maşallahhhh listemiz mavi boncuklarla dolsun inşallahhhhhh gel 19 haziran gel :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hayırlısıyla inşallah

günaydınlarrrrrr efenimm

nasılsınız bakem

aranuzda antalyalı yok mu kızlar ya bana doktor önerse.. izin alıp bi doktora gidemedim hala... geçen ay 10 gün gecikmeli ve sadece 2 gün çok az gördüm kırmızıları sizce neden olabilir :18: hala doktora da gidemedim içim içimi yiyor

bnmde adet tarihimden 6 gün önce geldi cnm dün başladı bugün bitti bende şüpheliyim 23ünde randevum var gidicem bende ...

hadi kızlar hepinşzden güzel haberler bekliyorum bende bu akşam gideceğim doktora daha adetime beş gün var ama göğüslerimin ağrısı ve şişliği çok rahatsız ediyor kasık ağrısı ve yorgunlukta çabası yanii

bnmde adet tarihimden 6 gün önce geldi cnm dün başladı bugün bitti bende şüpheliyim 23ünde randevum var gidicem bende ...
bende daha öncede adet düzensizliği vardı canım hep geç olurdum. dkh ile düzelmişti bırakınca yine gecikmeli oluyo ama hiç bu kadar az olmamıştı :18: kendimce teoriler üretiyorum kis falan olmaz dkh kullanıyordum diyorum. yara vs olsa kanamam çok olurdu diyorum.. hormonlarla ilgilidir diyorum ama yine de korkuyorum. izin alıp doktora gitmem de sıkıntılı napcam bilmiyorum. keşke hafta sonları özel hastaneler açık olsa.. çalışan insanlar için gerçekten çok zor oluyor

Son düzenleme:

hadi bakalım bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz cnm hayırlısıyla umararım hamişsindir.

ewt cnm insanın içini kemirio şüphe bir sürü şey üretiosun insanın beynini yoruyor...cnm cumartesi günleri gidiorum bende özel hastaneye açık oluyor...senin cumartesi iznin yokmu pazar günümü izinlisin?

hımm ewt zordur cnm senin için zırt pırt doktora gitmek ama vallahi kadınların çilesiii yaaa evhanımı olasımmmm vaaaaaaaaaaaaaarrr
ay sorma canım yaa ben çook diyorum bazen gerçekten çok yoruldum çalışmaktan. tüm günüm iş yerinde geçiyor. eve git evdede işler beni bekliyor bazen çok bunalıyorum. diyorum eşime ben artık evimin hanımı çocuklarımın anası olmak istiyom hiç oralı bilem olmuyo uyanık hayat şartları işte eskiden hayat daha kolaymış canım yaa şimdi herşey zor
oohh iyiymiş valla bizde burgaz adaya gidelim dioruzzz bakalım havalar nası olcak :)

oooh oooh kıskandım vallahaaaa millet tatil planları yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…