- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.281
ıkı aydır bende senın gıbı olduydum,,14 gun ustune adet oldum ama pembemsı kahverengı seklınde sadece ıkı gun kırmızıları goruyodum,gecen ayda 5 gun once oldum yıne aynı sekılde,,doktora gıttım dedım boyle bı durum var o da dedı kkorunuodunuz sımdık rahım dollenmeke ıstıo o yuzden adet sapıtması olur dedı ıyı dedım:)) walla dedım dollenmek ıstıosa dollensın durduran yok:)))))
yanı umıt etme bende gebelıkden suphe ettım ama degılmıs :)
hoşbulduk canımmery hosgeldın bacım ,,,,,,,
walla hep kocam olacak o adam yuzunden azcık sıcagı gorunce adama bıseyler oluyo hemen kapı pencere acılıo :))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hayırlısıyla inşallahhay maşallahhhh listemiz mavi boncuklarla dolsun inşallahhhhhh gel 19 haziran gel :)
laaaaa garılar nirdesiniz??? :) 2 lafın belini kıraydık iyiydi :)
karnım agrıyo kızlar kesin adet olucamadet oncesi yogun akntı oluyo muydu bacılaar hiç dikkat etmemişim simdiye dek
günaydınlarrrrrr efenimm
nasılsınız bakem
aranuzda antalyalı yok mu kızlar ya bana doktor önerse.. izin alıp bi doktora gidemedim hala... geçen ay 10 gün gecikmeli ve sadece 2 gün çok az gördüm kırmızıları sizce neden olabilir :18: hala doktora da gidemedim içim içimi yiyor
Günaydın dünyanın en güzel çicekleri
bende daha öncede adet düzensizliği vardı canım hep geç olurdum. dkh ile düzelmişti bırakınca yine gecikmeli oluyo ama hiç bu kadar az olmamıştı :18: kendimce teoriler üretiyorum kis falan olmaz dkh kullanıyordum diyorum. yara vs olsa kanamam çok olurdu diyorum.. hormonlarla ilgilidir diyorum ama yine de korkuyorum. izin alıp doktora gitmem de sıkıntılı napcam bilmiyorum.bnmde adet tarihimden 6 gün önce geldi cnm dün başladı bugün bitti bende şüpheliyim 23ünde randevum var gidicem bende ...
hadi kızlar hepinşzden güzel haberler bekliyorum bende bu akşam gideceğim doktora daha adetime beş gün var ama göğüslerimin ağrısı ve şişliği çok rahatsız ediyor kasık ağrısı ve yorgunlukta çabası yanii
bende daha öncede adet düzensizliği vardı canım hep geç olurdum. dkh ile düzelmişti bırakınca yine gecikmeli oluyo ama hiç bu kadar az olmamıştı :18: kendimce teoriler üretiyorum kis falan olmaz dkh kullanıyordum diyorum. yara vs olsa kanamam çok olurdu diyorum.. hormonlarla ilgilidir diyorum ama yine de korkuyorum. izin alıp doktora gitmem de sıkıntılı napcam bilmiyorum.keşke hafta sonları özel hastaneler açık olsa.. çalışan insanlar için gerçekten çok zor oluyor
ewt cnm insanın içini kemirio şüphe bir sürü şey üretiosun insanın beynini yoruyor...cnm cumartesi günleri gidiorum bende özel hastaneye açık oluyor...senin cumartesi iznin yokmu pazar günümü izinlisin?
maalesef canımsadece pazar izinliyim ben
oohh iyiymiş valla bizde burgaz adaya gidelim dioruzzz bakalım havalar nası olcak :)kıralım tatlımmm vallahi ohh haftasonuda geldi planlar varmı biz yarın şööle bi erdek sahiline uzayalım dioruz siz nerelere gidionuz
oohh iyiymiş valla bizde burgaz adaya gidelim dioruzzz bakalım havalar nası olcak :)
ayy bende kapkara olasım varr hahahah :)ohhh oda süper cnm vallahi kurbişş gibi sudan çıkmayasım varhaftasonu sıcak dahada sıcak olucak
ay sorma canım yaa ben çook diyorum bazenhımm ewt zordur cnm senin için zırt pırt doktora gitmek ama vallahi kadınların çilesiii yaaa evhanımı olasımmmm vaaaaaaaaaaaaaarrr
oohh iyiymiş valla bizde burgaz adaya gidelim dioruzzz bakalım havalar nası olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?