kendini bu ay hamile sananlar buraya

ewt cnm ya bende hep sölerimde bnmkide uyanıkgillerden çalışmadanda olmuyo bu devirde bide çocuk düşünüoruz Allah korusun vallahi işsiz kaldığımı düşünemiorum marketteki bez fiyatlarını görünce sende pazar günü at kendini cnm denize kurtul iş stesinden bigünde olsa

aynen canım tek maaşla çok zor.. napalım alıştık çalışmaya zaten
valllihi bende pazar atarım kendimi akdeniz sularına napim

bizde hafta sonuuuuuuuuuuu bi yere gidemiyoz hem benim kocis haftanin 8 gun calisiyo hemde burasiparcal bulutlu ygmirlu daha dogru duzgun yaz goremedim evde bile corap hirka olaniyom hala

ben geldim kizlar selam

kendimi bugün hic bir halt hisetmiyorum

moralim cok bozuk suan,cünkü is yerinde problemler var demistim ya hani ondan.....zaten sabahta kalktigimda kendimi hic ama hic hamile falan hisetmedim....amaaaaaaan offffff

amaaan cnm salla gitsin yaaa hiçbişiye canını sıkma zaten bebiş gelmio die stres oluoruz bide araya iş stersini karıştırınca alt üst oluoruz sende bizim gibi yap hasta sonu at kendini denize

anam elimde degil yaaaa

sakin bir hayat isterken bu sIkInt ne

cok bozuk moralim

cnm üzülme yaa vallahi bi bakıcaksın ki mutlu olman için bi sebep oluvericek bak ben dün ağlanıodum hastalandım die bugün kanama kesildi yine şüpheliyim ama acaba hamilemiyim üstünemi gördüm diorum belkide yine üzülcem ama olsun buda güzel eminim seninde mutlu olman için bi sebebin olucak hiç üzülmeee

Cok sagol canim ya,

Allah insana dert vermesin iste bak,demek ki biz cocuk cocuk diye burada üzülürken Allah beter dertlerden sakinsin.....

simdi stresli günler beni bekliyor,cünkü mahkemeye tasinacak olay

ben geldim kizlar selam

kendimi bugün hic bir halt hisetmiyorum

moralim cok bozuk suan,cünkü is yerinde problemler var demistim ya hani ondan.....zaten sabahta kalktigimda kendimi hic ama hic hamile falan hisetmedim....amaaaaaaan offffff

bitanemmmmmmmmmmmmm no no no stres no stressssssssssssss bebeğimmmm

Cok sagol canim ya,

Allah insana dert vermesin iste bak,demek ki biz cocuk cocuk diye burada üzülürken Allah beter dertlerden sakinsin.....

simdi stresli günler beni bekliyor,cünkü mahkemeye tasinacak olay

bebeğimmmmmmmmmmmm inşallahhh herşey yolunda gidicekkkkkkkkkkkkk Allahın izniyle pozitif ol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…