- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.301
ayy bende kapkara olasım varr hahahah :)
ay sorma canım yaa ben çook diyorum bazengerçekten çok yoruldum çalışmaktan. tüm günüm iş yerinde geçiyor. eve git evdede işler beni bekliyor bazen çok bunalıyorum. diyorum eşime ben artık evimin hanımı çocuklarımın anası olmak istiyom hiç oralı bilem olmuyo uyanık hayat şartları işte eskiden hayat daha kolaymış canım yaa şimdi herşey zor
oooh oooh kıskandım vallahaaaa millet tatil planları yapıyor
aynen canım tek maaşla çok zor.. napalım alıştık çalışmaya zatenewt cnm ya bende hep sölerimde bnmkide uyanıkgillerdençalışmadanda olmuyo bu devirde bide çocuk düşünüoruz Allah korusun vallahi işsiz kaldığımı düşünemiorum marketteki bez fiyatlarını görünce sende pazar günü at kendini cnm denize kurtul iş stesinden bigünde olsa
ayyy bende bende yanlız plaja nası çıkarım bilmiorum resmen teneke peyniri gibiyim insanların gözünü alır fosforu beyaz bacaklarım
bizde hafta sonuuuuuuuuuuu bi yere gidemiyozhem benim kocis haftanin 8 gun calisiyo hemde burasiparcal bulutlu ygmirlu daha dogru duzgun yaz goremedim evde bile corap hirka olaniyom hala
ben geldim kizlar selam
kendimi bugün hic bir halt hisetmiyorum
moralim cok bozuk suan,cünkü is yerinde problemler var demistim ya hani ondan.....zaten sabahta kalktigimda kendimi hic ama hic hamile falan hisetmedim....amaaaaaaan offffff
amaaan cnm salla gitsin yaaa hiçbişiye canını sıkma zaten bebiş gelmio die stres oluoruz bide araya iş stersini karıştırınca alt üst oluoruz sende bizim gibi yap hasta sonu at kendini denize
anam elimde degil yaaaa
sakin bir hayat isterken bu sIkInt ne
cok bozuk moralim
cnm üzülme yaa vallahi bi bakıcaksın ki mutlu olman için bi sebep oluvericek bak ben dün ağlanıodum hastalandım die bugün kanama kesildi yine şüpheliyim ama acaba hamilemiyim üstünemi gördüm diorum belkide yine üzülcem ama olsun buda güzel eminim seninde mutlu olman için bi sebebin olucak hiç üzülmeee
ben geldim kizlar selam
kendimi bugün hic bir halt hisetmiyorum
moralim cok bozuk suan,cünkü is yerinde problemler var demistim ya hani ondan.....zaten sabahta kalktigimda kendimi hic ama hic hamile falan hisetmedim....amaaaaaaan offffff
Cok sagol canim ya,
Allah insana dert vermesin iste bak,demek ki biz cocuk cocuk diye burada üzülürken Allah beter dertlerden sakinsin.....
simdi stresli günler beni bekliyor,cünkü mahkemeye tasinacak olay
bebeğimmmmmmmmmmmm inşallahhh herşey yolunda gidicekkkkkkkkkkkkk Allahın izniyle pozitif ol sen
Cok sagol canim benim.Insallah hersey yolunda gider:18:
yürektenn kocamann aminnnnnnnnnn sen ferah ol ne olur
sakın sakın bitanemmm herzaman gülellimmmmmmmmmSagol bebegim,buradaki desteginizle aglatacaksiniz beni yaaaaa
kızlar günaydın :) geç girdim biraz yeni haberler var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?