- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.321
karadeniz tarafındaydın dimi cnm sen denizide çok soğuk oluo diolar oranın...
kızlar günaydın :) geç girdim biraz yeni haberler var mı :)
kızlar günaydın :) geç girdim biraz yeni haberler var mı :)
karadenizin cokkk yukarlarinda turkiyenin baya uzagindayim ben canim ya burda teneke peyniri cok kimseye tuhaf gelmiyo allahtan
oralara geleyim bari yabancılık çekmem burdaki insanlar bronz... sahile adımımı atar atmaz tüm gözler üzerime çevrilebilir ahahahaha piynirbob geldi derler yazık banaaaa
hamişş canlarımmm bişe sorabilirmiyimm sizeeeee benim bu kasıklar arada hareket yönü değiştirince hapşırınca batıyooo üçgen bölgemde ağrı ara ara uyuşma var idrar yerime doğrıu sanki basama yanma hissi var sürekli tuvaletim var gibi sizde de olmuşmuydu
hahahaaaaa teneke peynirine çok güldümm yaaaaaaa jeton köşeli ancaaaa düştüüüüüü
hamişş canlarımmm bişe sorabilirmiyimm sizeeeee benim bu kasıklar arada hareket yönü değiştirince hapşırınca batıyooo üçgen bölgemde ağrı ara ara uyuşma var idrar yerime doğrıu sanki basama yanma hissi var sürekli tuvaletim var gibi sizde de olmuşmuydu
bende var bi haber cnmDün ağlandığım adetim bugün kesildi neler oluyor bana yine neler oluyor gülüm
gunaydın kızlar karadenız tarafında olan benım leeeeeeeeeeen..
denız soguk falanda degıl 3haftadır denıze gırmeyenı dövuyorlar burda
15 gunluk rejıme gırdım bugun..verebıldıgım kadar vermem lazım hızlı bı sekılde..
artık yemek yemek yoook! oyuzden agresıfım,yaklasanı döverim!!
artık öyle paso pc basında oturmakta yok,hep hareket halınde olacam:122::122::124:
vawwww kararlar alınmış maşallahhhgunaydın kızlar karadenız tarafında olan benım leeeeeeeeeeen..
15 gunluk rejıme gırdım bugun..verebıldıgım kadar vermem lazım hızlı bı sekılde..
artık öyle paso pc basında oturmakta yok,hep hareket halınde olacam:122::122::124:
cnm ya sen benden olmuşsun 2 ay önce bu belirtiyle hamileyim die doktora gittim nurtopu gibi bir idrar yolları enfeksiyonum oldudoktor vajina içine tablet verdi bide ilaç iyiyim şimdi bişiyim yok.
korkuttun tabi nasıl ağladıysan kaçmış oda :) inşallah vardır birşey de ondan gitmiştir canım ya
gunaydın kızlar karadenız tarafında olan benım leeeeeeeeeeen..
OLUYO O CANIM merak etme ama oyle oldumu dinlenmene bak ustune gitme agrilarin benim hala oluyo dun resmen tekrardan adet sancisi cektim yani oyle tuhafliklar oluyo normal
lan millan karısıııı dün giydirmişşin bize
bi tarafımdan aktı zatennn terrr öldüö öldüm bittim ve hala ütü bitmediiii bu akşam devammmmmm
kocişim üzüldü halime bu akşam yemeğe götürecek beniii ohhh bugün de rahatımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?