kendini bu ay hamile sananlar buraya

esin alissin terslenmeye benimki alisti gariban ses etmiyo az once aramis diyo iki giyin usutme hava soguk dikkat et diye bende tamam babacummmmm dedim ama erkeklerin alisip kabullenmes biraz zaman aliyo ne kadar oncesinde deli gibi cocuk isteselerde bilgin olsun..ANNELIK ICGUDUSELDIR;BABALIK SONRADAN OGRENILIR...

ben evlendiğimden beri ütü yapıyom lannnn kandırdı bu heriff benı elını sıcak sudan soğuk suya sokmıcam diyee akşamm gelsinn yoldun o saçlarınıııı
gızımmm bacımmm bi şeyde diyemıyom kiii çogu utu benımkılerrrrr herif az alışverıs yap o zmaannn derseeee sonra ben ne ederimmmmmmm

beni sahilde görsen inan daha çok gülersin tatlım
hheeeeheheeeee yavrummmm kaymakımm benimmm hemide manda kaymağıı en iyisindennn kar beyazı :)banada gülüyolafrrr kaymak diyolarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnn bitanemmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm helal sanaaaa şekerimmmmmmmmmmmm sperr haydi milan haydi milan haydi bekliyor seni kumsallar haydiiii

hehehehhe manda kaymağıda süpermiş

heheeeheeee maşallahh sizeeeee :))))) benimki daha alışamaddı diyorum düşük ses tonu ile konuşş :))) haklısınn bitanemmmm ben mesela eşime kırıldımm ama bebişimle konuştummm dedimm tutun sen bana tamamm baban böle benzeme onaaa tmam dedimmm :))) canımsınnnnnnnn aynenn çok doğruuu alınmam lazımm onaaaa ne anlasınki o doğruu anne olan bizizz

ozaman o psıkopat ruh sende..ınsan kendı seyını utulermı yaa,gıy ustune 10 dakka sonra acılır o zaten valla bak saka demıyorum benım kaynanam sırf sıcakta paso ütü yapmaktan beyın kanaması gecırdı..sımdı bı tarafı felclı..esen bı yerde yapın barı,degmez bı utu ıcın pok yoluna gıtmeye..ama zaten sızın bı gözunun topraga bakıyor,utu cok marjınal bı ölum sebebı olabılır..senınkı ütüden,sumısalınınkı tozbezınden olacak

5 versem yeter ama fazlası daha guzel olur tabıııı..verırmıyımkı 15 gunde,umudumu kaybedemem 55 olmam lazım..samsuna layık bı karı olmam lazım
verirsin canımmm ama kendini çok aç bırakma. sıksık ama az az ye.. sürekli hareket et :) vereceginden eminim ben

aman cnm dikkat et üşütmemeye çalış geçer inş yaa tabi hamileliktende olabilir bilmiodum cnm tebrik ederim Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bizede nasip etsin amiiiinnn

aminnnnnnnn ve tüm hamişler içinde aminnnnnnn çok sağollll bitanemmmm benimmmmmmmmm :) aminnnnnnnnnnnnnnnnn canımm benimmmm tüm hamiş adaylarfı tüm bebiş isteyenler içinnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

yahuuu 1 haziranda gögüsleri agrımıştı gazım vardı 2 gündür kesildi ööff yaaa 19 haziran bat güme gitti belirtiler ya hiç belirttim yok

Kızlar ben hala adet olmadım. Gögüslerim 2 gündür acıyor. dua edin bana. Tatildeyim şuan. 20 sinde döneceğim eve. O zamana kadar olmazsam kan testi yaptıracam.İnşallah bebişimiz olur Yarabbim amin.

yahuuu 1 haziranda gögüsleri agrımıştı gazım vardı 2 gündür kesildi ööff yaaa 19 haziran bat güme gitti belirtiler ya hiç belirttim yok

bebeğim benimm benimde adet günüme kadar bazı şeler dışında belirtim yoktu adet belirtisi gibi şelerde ama şimdi adet günümmmmm dört gün geçti sankim ara ara adet kasık ağrılarım yanmalarımmm oluyoooo bnece bekle adet gününü takılma belirtilere

bakalımmm beklicez çağresiz umarım belirtisiz hamile kalanlardan olurum :)) aminn saol yavrummm

allah cızırtını vermesın lannnn korkuttun lan benııı bıde benım utum solemesıı ayıppp kazanlı pahalı olanlarındannn mesleğim ütücülük oldugundan halam en ıyısınden almısss lannn fos foss buhar fıskırtıyo benımkııı kan ter içinde kalıyommmm anammmmmm felçmi oldum ben simdiiii öldüm mü lannnnnnn
gızımm ben ole utusuz gıyemem ne o oleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…