- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.361
Kızlar ben hala adet olmadım. Gögüslerim 2 gündür acıyor. dua edin bana. Tatildeyim şuan. 20 sinde döneceğim eve. O zamana kadar olmazsam kan testi yaptıracam.İnşallah bebişimiz olur Yarabbim amin.
inşallah hamişizdir kuşummmmmmmmm aminnnhiç dinleme cnm kendini koyver gitsin boşver inşallah hamilesindir bak bana kırmızıyıda geri kaçırdım bu ay kırmızalaara geçit yok
arkadaşlar bu ay hmileymişim gibi geliyo adet günüme 2-3 kaldı aslında yarın olmam gerekiyo ama bazen 30 günde bi oluyorum ama nedense kendimi hamile gibi hissediorum dün test yaptım saaatler sonra çok silik bi çizgi çıktı nedense hep hamileymişim gibi geliyo içinde böyle şüphe olanlar varmı
Test yaptım, pozitif çıktı :)
hadi gözün aydın canımmmmmmmm maşallahhhhhTest yaptım, pozitif çıktı :)
idrar testi yaptınmı cnm? inşallah hamilesindir
bitanemmm hadi inşallahhhhh sana ve tüm bekleyenlere aminnnn bence idrar testinde bak çıkar geçmişde gününnn büyük olasılık çıkar benim 11 hazirandı adet günüm test yaptım o günn ve silik çıktı ertesi gün yaptım daha koyu silikti ve 12 sinde kan verdim hamişmiimmm :)))
bakalımmm beklicez çağresizumarım belirtisiz hamile kalanlardan olurum :)) aminn saol yavrummm
ne güzel cnm tebrik ederim bir hamişimiz daha oldu
İdrar testide yapmadım kızlar. fırsatını bulup alabilirsem yapacağım. Şimdi gögüslerim acıyor hamile olanların adet günlerinde böyle oluyor sanırım. Allah'ım inşallah vardır bebiş. Yasin okudum bu Cuma gününün hürmetine tüm bekleyenlere rabbim bebek versin hayırlısıyla.
Aminnnnn Aminn İnşallahhhhhhamin cnm Allahım dualrımızı kabul etsinde hepimizin göbüşleri bebişle dolsun
İdrar testide yapmadım kızlar. fırsatını bulup alabilirsem yapacağım. Şimdi gögüslerim acıyor hamile olanların adet günlerinde böyle oluyor sanırım. Allah'ım inşallah vardır bebiş. Yasin okudum bu Cuma gününün hürmetine tüm bekleyenlere rabbim bebek versin hayırlısıyla.
hadi gözün aydın canımmmmmmmm maşallahhhhh. bat ne zamandı seninnn
tamam yahuu neden kızdın kii :) keşke elimizde olsa yahuuuukızlarrrr bu kadar takılmayınnnn yaaaa offfff bayılcam heeeee sız ne kadar yok suram agrıyo buram tutuldu yok ıdrarım soleee yok buram boyle dedıkcee beyne uyarı verıyorsunuz kuzular sız nasıl dusunuyorsanız beyın vıcuda o emrı verıyorr salın gıtsınn rahatt kafa ıle bu yola gırmek lazımmmm tüm doktorların dediği bu
no panic no stressssss yoksaaaa dont babies
kızlarrrr bu kadar takılmayınnnn yaaaa offfff bayılcam heeeee sız ne kadar yok suram agrıyo buram tutuldu yok ıdrarım soleee yok buram boyle dedıkcee beyne uyarı verıyorsunuz kuzular sız nasıl dusunuyorsanız beyın vıcuda o emrı verıyorr salın gıtsınn rahatt kafa ıle bu yola gırmek lazımmmm tüm doktorların dediği bu
no panic no stressssss yoksaaaa dont babies
test yaptın kazandın canım tebrikler :) kendini yorma fazla ve hemen doktora git kan testi de yaptır.tekrardan tebrik ederim çok güzel bi haber canım gerçekten duyguların nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?