kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kızlar ben hala adet olmadım. Gögüslerim 2 gündür acıyor. dua edin bana. Tatildeyim şuan. 20 sinde döneceğim eve. O zamana kadar olmazsam kan testi yaptıracam.İnşallah bebişimiz olur Yarabbim amin.

bitanemmm hadi inşallahhhhh sana ve tüm bekleyenlere aminnnn bence idrar testinde bak çıkar geçmişde gününnn büyük olasılık çıkar benim 11 hazirandı adet günüm test yaptım o günn ve silik çıktı ertesi gün yaptım daha koyu silikti ve 12 sinde kan verdim hamişmiimmm :)))

bende nedense her ay öle hissediyorum ben 5 aylık evliyim hiç korunmadım.psikolojik sanırım bu korunmadıgın için öle düşünüyosun..

idrar testi yaptınmı cnm? inşallah hamilesindir

İdrar testide yapmadım kızlar. fırsatını bulup alabilirsem yapacağım. Şimdi gögüslerim acıyor hamile olanların adet günlerinde böyle oluyor sanırım. Allah'ım inşallah vardır bebiş. Yasin okudum bu Cuma gününün hürmetine tüm bekleyenlere rabbim bebek versin hayırlısıyla.

amin cnm Allahım dualrımızı kabul etsinde hepimizin göbüşleri bebişle dolsun

Test yaptım, pozitif çıktı :)

hayırlıııııııııı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzummmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sevindirik oldum yaaaaa Allahımm sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn inşallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn sanada banada tüm hamişlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnn ve tüm hamiş adaylarımızada en kısa zamanda versinnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrr bu kadar takılmayınnnn yaaaa offfff bayılcam heeeee sız ne kadar yok suram agrıyo buram tutuldu yok ıdrarım soleee yok buram boyle dedıkcee beyne uyarı verıyorsunuz kuzular sız nasıl dusunuyorsanız beyın vıcuda o emrı verıyorr salın gıtsınn rahatt kafa ıle bu yola gırmek lazımmmm tüm doktorların dediği bu
no panic no stressssss yoksaaaa dont babies

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnn

tamam yahuu neden kızdın kii :) keşke elimizde olsa yahuuuu ühüüüüüüüüüüüüüüü

hay ağzın bal yisin tatlım ne güzel söledin doğru söze ne denir ki.... aynen öle yapıoruz vallahi ama düşünmemekte elde değil ki çok pimpirikliyiz

test yaptın kazandın canım tebrikler :) kendini yorma fazla ve hemen doktora git kan testi de yaptır.tekrardan tebrik ederim çok güzel bi haber canım gerçekten duyguların nasıl :)

Çok tarifsiz duygular içindeyim. Çok mutluyum. Benim 2. çocuğum. İlk çocuğum 4 yaşında. Diyeceksiniz ki ilk değil, neden bu kadar sevindin ki. İlki biraz sıradışı olmuştu..Birazdan göndereceğim linki okursanız beni anlarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…