- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.381
tekrar gözün aydın tatlımm. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inşallahh. darısı bize inşallahhhhBugündü. Dayanamadım yaptım testi pozitif çıktı. Akşama doğru kan tahlili yaptıracağım....
tekrar gözün aydın tatlımm. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inşallahh. darısı bize inşallahhhh
slm netimde sorun var baglanmadi kaynanadan baglandim kizlar optum sizleri..yarin bat gunu ak kara cikacak hoscakalin
bendede pzts gününden beri kahverengi akıntı var okudum internette hamilelerde rahme yerleşirken olurmuş. gebelik testi aldım negatif çıktı ama ne bilim okuduklarım kafamı karıştırdı. Doğum kontrol hapı da kullanıyorum hala da devam ediyorum kullanmaya ne bilim bi süpriz olabilir mi acaba?
bazı sitelerde de mikrop kapınca olurmuş ama 5 gündür gelirmi ya resmen regl gibi geliyo bi fikri olan vaarmıı??:18:
Test yaptım, pozitif çıktı :)
hap yeni mi kullanmaya başladın. eğer öyleyse bende ilk 2-3 hafta kullandım. sonra bıraktım. Accayip hormonlarımı bozmuştu. Aynı dediğin gibi kahverengi akıntılar gelmişti.
Çok tarifsiz duygular içindeyim. Çok mutluyum. Benim 2. çocuğum. İlk çocuğum 4 yaşında. Diyeceksiniz ki ilk değil, neden bu kadar sevindin ki. İlki biraz sıradışı olmuştu..Birazdan göndereceğim linki okursanız beni anlarsınız...
çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim adına canım benim. Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.....................
yok canım 2 yıldır kullanıyorum yaa
hay ağzın bal yisin tatlım ne güzel söledin doğru söze ne denir ki.... aynen öle yapıoruz vallahi ama düşünmemekte elde değil ki çok pimpirikliyiz
tekrar gözün aydın tatlımm. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inşallahh. darısı bize inşallahhhh
kemre ben senin hikayeni okumuştum. Sorunu aşıp hamile kaldın. Büyük bir başarı. Çok tebrik ediyorum seni. Mutluluklar diliyorum tatlım.
Hımm canım ozaman başka bir bilgim yok. doktora gitsen daha iyi olur.
arkadaşım neler yaşamışsın sen öle okurken insanın gözlerinin dolmaması mümkün degil... enin sonunda aşmışsnız problemleri maşallah size... Allahım kucagına almayı nasip etsin...
yavrum benim biliyorum espirik yaptım yahu. ayrıca bende hamile olmak istiyorum ama umutsuz degilim henüz yeniyiz biz. rabbim isteyen herkese nasip etsin. Rabbim ol derse olur. gerisi hikaye canımmmmmmmmmmmmmhaklısınnn canımm ben de oleydımmm ılk korunmayı bıraktıgım ayyy hemen hamıle kalacam sansımm 30 mılyon erken gebelık testıne verdırmıstım esıme normall testlere verdıgım parnın haddı hesabı yok eczanedekı kızla kanka olmustum dusunun yanııı
am anladım ki olmuyorr böyle ne kadar dusunursen negatıf etkılenıyorsunn bak ben bıraktımmm Yüce rabbim ne zaman verırseeee bu bebım sınavım dedımm sınavımı en ıyı sekılde verıcem dedım yuce rabbımeee
kafaya takmanın negatıf yönunden baska getırısı yokk bu topıkte kalmamın nedenı de geyık yapıyor olmamızzz ınsan aklına getırmıyorrr pekkk gelsede gulup gecıyoruzzz
eylulcumm kızmıyorumm ben sızın ıyılıgınız ıcın soyledım tabıkııı çubku her doktorun ndedıgı buuu benımkısı arkadas tavsıyesı uyup uymamak sızın elınızde tabıkııı
cnm ya tekrar tebrik ederim çok duygulandım okuyunca gerçekten çok zor günlerin üstesinden gelmişsin ne mutlu sana Allahım huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın inşallah
arkadaşım neler yaşamışsın sen öle okurken insanın gözlerinin dolmaması mümkün degil... enin sonunda aşmışsnız problemleri maşallah size... Allahım kucagına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?