kendini bu ay hamile sananlar buraya

kemre ben senin hikayeni okumuştum. Sorunu aşıp hamile kaldın. Büyük bir başarı. Çok tebrik ediyorum seni. Mutluluklar diliyorum tatlım.

bendede pzts gününden beri kahverengi akıntı var okudum internette hamilelerde rahme yerleşirken olurmuş. gebelik testi aldım negatif çıktı ama ne bilim okuduklarım kafamı karıştırdı. Doğum kontrol hapı da kullanıyorum hala da devam ediyorum kullanmaya ne bilim bi süpriz olabilir mi acaba?

bazı sitelerde de mikrop kapınca olurmuş ama 5 gündür gelirmi ya resmen regl gibi geliyo bi fikri olan vaarmıı??:18:

hap yeni mi kullanmaya başladın. eğer öyleyse bende ilk 2-3 hafta kullandım. sonra bıraktım. Accayip hormonlarımı bozmuştu. Aynı dediğin gibi kahverengi akıntılar gelmişti.

bu arada amma şey konuşmuşsunuz yaf yoğunluktan giremedim bir türlü oku oku dur yani :) bende hala kırmızı kart görülmedi canlarım kasıklarım çok ağrıyo adet olacakmısım gbi ama gelen bişi yok dua edin olmyayayım.............

hay ağzın bal yisin tatlım ne güzel söledin doğru söze ne denir ki.... aynen öle yapıoruz vallahi ama düşünmemekte elde değil ki çok pimpirikliyiz

haklısınnn canımm ben de oleydımmm ılk korunmayı bıraktıgım ayyy hemen hamıle kalacam sansımm 30 mılyon erken gebelık testıne verdırmıstım esıme normall testlere verdıgım parnın haddı hesabı yok eczanedekı kızla kanka olmustum dusunun yanııı
am anladım ki olmuyorr böyle ne kadar dusunursen negatıf etkılenıyorsunn bak ben bıraktımmm Yüce rabbim ne zaman verırseeee bu bebım sınavım dedımm sınavımı en ıyı sekılde verıcem dedım yuce rabbımeee
kafaya takmanın negatıf yönunden baska getırısı yokk bu topıkte kalmamın nedenı de geyık yapıyor olmamızzz ınsan aklına getırmıyorrr pekkk gelsede gulup gecıyoruzzz

eylulcumm kızmıyorumm ben sızın ıyılıgınız ıcın soyledım tabıkııı çubku her doktorun ndedıgı buuu benımkısı arkadas tavsıyesı uyup uymamak sızın elınızde tabıkııı

tekrar gözün aydın tatlımm. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inşallahh. darısı bize inşallahhhh

DARISI İSTEYENLERİN BAŞINA...

kemre ben senin hikayeni okumuştum. Sorunu aşıp hamile kaldın. Büyük bir başarı. Çok tebrik ediyorum seni. Mutluluklar diliyorum tatlım.

CANIM SORUNUMU 13 Mayısta aşmıştım. Allaha şükür o sorun da kalmadı. Şimdi ağlayacağım ya... ÇOK MUTLUYUM, BU HAMİLELİĞİM ÇOK FARKLI...

yavrum benim biliyorum espirik yaptım yahu. ayrıca bende hamile olmak istiyorum ama umutsuz degilim henüz yeniyiz biz. rabbim isteyen herkese nasip etsin. Rabbim ol derse olur. gerisi hikaye canımmmmmmmmmmmmm takılıoz işte buracıklarda

cnm ya tekrar tebrik ederim çok duygulandım okuyunca gerçekten çok zor günlerin üstesinden gelmişsin ne mutlu sana Allahım huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın inşallah

arkadaşım neler yaşamışsın sen öle okurken insanın gözlerinin dolmaması mümkün degil... enin sonunda aşmışsnız problemleri maşallah size... Allahım kucagına almayı nasip etsin...

CANLARIM ÇOK MUTLUYUM, TEŞEKKÜR EDERİM... 13 Mayısta aşmıştım sorunumu. A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…