- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.401
çok zor gercekten çeker bilir. geçmiş olsun arkadaşımmm. kızz bi biz kaldık he e hamiş olmayan :) bize de nasip netsin rabbimm hayırlı sağlıklı evlatlar.... amin inşallahhhbende senın gıbıydım dunde burda anlattım ama senın hıkayenden cok etkılendım sımdı okuyunca..bende o cevrenın beynımızde yarattıgı cok acıyacak hastanelık olacaksın lafları yuzunden hep kastım kendımı bacaklarımı bıle acamadım..ama kendı kendıme hıcbıyerden bılgı almadan gun gun mılım mılım parmagımı sokmaya calısarak 1 ayda çözdum sorunu..ve yapıncada o kadar kasıldıgım sey bu muymus dedım:S sagolsun esım hıc ustune bıle dusmedı bu konunun,olur dıye destek verdı..zaten yaptıktan sonra olayı anlıyorsun..kendını serbest bırakmak tek cozummus megerkorkudan kasıp kıtlıyoruz kendımızı hep
kemrecimmm canımmm benimm duygulandımm okuyuncaaaa((( çok şükür atlatmışsınnn inşallahh Allahım sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsinnn milancımmm sanada katılıyorumm evlenicem nikah günü ve bi kaç gün öncesi eşimin tarafından biri hastanelik olmuştumm falan diyince önyargı yaratmıştı acabamı demiştimmm çok yanlış böle şeler
çok zor gercekten çeker bilir. geçmiş olsun arkadaşımmm. kızz bi biz kaldık he e hamiş olmayan :) bize de nasip netsin rabbimm hayırlı sağlıklı evlatlar.... amin inşallahhh
bende senın gıbıydım dunde burda anlattım ama senın hıkayenden cok etkılendım sımdı okuyunca..bende o cevrenın beynımızde yarattıgı cok acıyacak hastanelık olacaksın lafları yuzunden hep kastım kendımı bacaklarımı bıle acamadım..ama kendı kendıme hıcbıyerden bılgı almadan gun gun mılım mılım parmagımı sokmaya calısarak 1 ayda çözdum sorunu..ve yapıncada o kadar kasıldıgım sey bu muymus dedım:S sagolsun esım hıc ustune bıle dusmedı bu konunun,olur dıye destek verdı..zaten yaptıktan sonra olayı anlıyorsun..kendını serbest bırakmak tek cozummus megerkorkudan kasıp kıtlıyoruz kendımızı hep
evet anacım yaaaa benimde son 4 gün kaldı :) bakalımmm hiç belrtim yok kız benim :))saol arkadasım,ben kısa surede atlatmısım şükürki..bıde su bebısı becersek ıyıydı..benım son 2,senın kac kız?
evet anacım yaaaa benimde son 4 gün kaldı :) bakalımmm hiç belrtim yok kız benim :))
benimde sol gögüsüm şiş sadece agrı neyim kalamdı 14 gün önceye kadar agrıodu 2 gündür tık yok. AllAH'IM gönlümüze göre ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmaynen sadece gögus sıslıgı yıne her aykı gıbı..bıde arada gelen adet sancısı:S bugun pek ugramadı dıcem ama kesın bırazdan yoklar
benımkı cocukluktan kalma,beynıme yerlesmıs seylerdı 15-16 yaslarında falan hep kız kıza konusurduk..şöyle oluyormus,böyle oluyormus..yok kıtlenıp hastaneye o sekılde kaldırılanlar,yok bagırsakları desılenler neler neler..evlı ablalarımız vardı cevremızde onlarda anlatırdı hep bu sekılde seyler..bılınc altına yerlesıyor ıste..
kemrenın kocasına gıcık oldum..neysekı vuruşmalar baslayınca duzelmıs adamallah mutluluklarını bozmaz ınsallah,o bunu hakedıyor artık..
neyse ben bu gazla halı sılmeye karar verdım,belkı 1-2gram verırım
aman dikkat et annesileribizde hafta sonuuuuuuuuuuu bi yere gidemiyozhem benim kocis haftanin 8 gun calisiyo hemde burasiparcal bulutlu ygmirlu daha dogru duzgun yaz goremedim evde bile corap hirka olaniyom hala
canlarımmmmmmmmmm yasinleriniz okundu dünde okudummmmmm bugün kime okunuyo dicektim ki bana okunuyomuşşşş hahahaaaa
hayırlı uğurlu olsun kemrecimTest yaptım, pozitif çıktı :)
pazartesi merakla bekliyorum haberlerini gulguzeli. hatta sonucu özelden bana da yazarsan sevinirimslm netimde sorun var baglanmadi kaynanadan baglandim kizlar optum sizleri..yarin bat gunu ak kara cikacak hoscakalin
bugün yasinimizi yoncamel arkadaşımız için okuyoruz .Ben okudum canım Allah kabul etsin
amin canım cümlemizdenallah kabul etsin canım allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?