kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende senın gıbıydım dunde burda anlattım ama senın hıkayenden cok etkılendım sımdı okuyunca..bende o cevrenın beynımızde yarattıgı cok acıyacak hastanelık olacaksın lafları yuzunden hep kastım kendımı bacaklarımı bıle acamadım..ama kendı kendıme hıcbıyerden bılgı almadan gun gun mılım mılım parmagımı sokmaya calısarak 1 ayda çözdum sorunu..ve yapıncada o kadar kasıldıgım sey bu muymus dedım:S sagolsun esım hıc ustune bıle dusmedı bu konunun,olur dıye destek verdı..zaten yaptıktan sonra olayı anlıyorsun..kendını serbest bırakmak tek cozummus meger korkudan kasıp kıtlıyoruz kendımızı hep

kemrecimmm canımmm benimm duygulandımm okuyuncaaaa ((( çok şükür atlatmışsınnn inşallahh Allahım sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsinnn milancımmm sanada katılıyorumm evlenicem nikah günü ve bi kaç gün öncesi eşimin tarafından biri hastanelik olmuştumm falan diyince önyargı yaratmıştı acabamı demiştimmm çok yanlış böle şeler

çok zor gercekten çeker bilir. geçmiş olsun arkadaşımmm. kızz bi biz kaldık he e hamiş olmayan :) bize de nasip netsin rabbimm hayırlı sağlıklı evlatlar.... amin inşallahhh

kemrecimmm canımmm benimm duygulandımm okuyuncaaaa ((( çok şükür atlatmışsınnn inşallahh Allahım sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsinnn milancımmm sanada katılıyorumm evlenicem nikah günü ve bi kaç gün öncesi eşimin tarafından biri hastanelik olmuştumm falan diyince önyargı yaratmıştı acabamı demiştimmm çok yanlış böle şeler

benımkı cocukluktan kalma,beynıme yerlesmıs seylerdı 15-16 yaslarında falan hep kız kıza konusurduk..şöyle oluyormus,böyle oluyormus..yok kıtlenıp hastaneye o sekılde kaldırılanlar,yok bagırsakları desılenler neler neler..evlı ablalarımız vardı cevremızde onlarda anlatırdı hep bu sekılde seyler..bılınc altına yerlesıyor ıste..

çok zor gercekten çeker bilir. geçmiş olsun arkadaşımmm. kızz bi biz kaldık he e hamiş olmayan :) bize de nasip netsin rabbimm hayırlı sağlıklı evlatlar.... amin inşallahhh

saol arkadasım,ben kısa surede atlatmısım şükürki..bıde su bebısı becersek ıyıydı..benım son 2,senın kac kız?

Canım ben çok günler geçirdim. GERİDE KALDI ARTIK.... :) Benim kadar uzun olmasa da sen de yaşamışsın anlarsın beni çok iyi...

aynen sadece gögus sıslıgı yıne her aykı gıbı..bıde arada gelen adet sancısı:S bugun pek ugramadı dıcem ama kesın bırazdan yoklar
benimde sol gögüsüm şiş sadece agrı neyim kalamdı 14 gün önceye kadar agrıodu 2 gündür tık yok. AllAH'IM gönlümüze göre ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmaminnnnnnnn

kemrenın kocasına gıcık oldum..neysekı vuruşmalar baslayınca duzelmıs adam allah mutluluklarını bozmaz ınsallah,o bunu hakedıyor artık..
neyse ben bu gazla halı sılmeye karar verdım,belkı 1-2gram verırım

aynen bitanemm yaaaaaa benimmm ilk hafta olmamaıştı evlendiğimde sonra halettimmm benimki daha çok ailede ayıp tabirnden kaynaklı çekinme kendini vereeme idi canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşim geldi çıkmam lazımmmm çok seviyorummm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öptümmmmmmmmmmmmmmmmm şimdiden bana yasin okuyan okumayan herkesden Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn cansınızzzz

aynenn bebeğimm yaaa bende çok kızdımm kemrenin eşine ama neyse artıkkk çok şükür geçmiş herşey ve çok güzel bi yuvaları var RABBİMMM bozmasınnnnnnn yuvalarını hep böle mutlu olsunlar inşallahhhhh kemrecimmmmmmmmmm sen gerçektennnnnn bi azim örneğinisinnn seni takdir ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm herşeyin en güzeli senin ve sevdiklerinle olsunnnnnnnnnnnnnnn

bizde hafta sonuuuuuuuuuuu bi yere gidemiyoz hem benim kocis haftanin 8 gun calisiyo hemde burasiparcal bulutlu ygmirlu daha dogru duzgun yaz goremedim evde bile corap hirka olaniyom hala
aman dikkat et annesileri bebiklere dikkat et otur biraz evde sonra beraber gezersiniz diyaarrrrr diyaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmmmmmmmmm yasinleriniz okundu dünde okudummmmmm bugün kime okunuyo dicektim ki bana okunuyomuşşşş hahahaaaa

Allah kabul etsin canım bugün seninkini de bitiririz inşallah

Test yaptım, pozitif çıktı :)
hayırlı uğurlu olsun kemrecim listede hamile olarak yer aldın sonunda. ,Rabbim huzur dolu bi hamilelik geçirmeni nasip etsin.

slm netimde sorun var baglanmadi kaynanadan baglandim kizlar optum sizleri..yarin bat gunu ak kara cikacak hoscakalin
pazartesi merakla bekliyorum haberlerini gulguzeli. hatta sonucu özelden bana da yazarsan sevinirim

YASİN LİSTESİ KAPANMIŞTIR ARKADAŞLAR ! YENİ TALEPLERİ RAMAZANDA ALACAĞIZ İNŞALLAH.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
goçmenkuslar
kemre
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
14 Haziran
hamile
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…