- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.521
bu gidisle dısarı cıkıp gezemiyecemde 2 saate bir kan sekerm düsüo hemen bişiyler yemek istiom bu gidisle 100 kilo olucamaman cnm dikkat et dışarı falan çıkarken çantanda mutlaka tatlı tuzlu bişiler olsun kötü hissettiğin gibi ye vallahi düşüp kalma biyerde Allah korusun
bu gidisle dısarı cıkıp gezemiyecemde 2 saate bir kan sekerm düsüo hemen bişiyler yemek istiom bu gidisle 100 kilo olucamdkkat ederm tatlım cok sagoll inş alah sanada nasip eder 100 kilo olursunnnn
kızlar geldim doktordan bebeğimi gördüm :) şükürler olsun rabbime rahatladı içim 27 sinde de kalp atışlarını dinlicez bebişimin :)
hay maşallahhhhkızlar geldim doktordan bebeğimi gördüm :) şükürler olsun rabbime rahatladı içim 27 sinde de kalp atışlarını dinlicez bebişimin :)
ay ne güzel yaaaaa çok özeniyorum şuan Allahım bizede nasip et nolur yaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah cnm
hay maşallahhhhAllah kucagına almayı nasip etsin canımmmm
Allah seni yaane dedin gız adama ne oldu kine belli sinirlenmişin kızlardan çıkartıcan sinirini
aminn tatlım rabbim sizlerede sağlıklı bebeler nasip etsin
amiin kuşuuuumsenide sıkıntısız güzel günlerle geçen bir hamileliğin ardından hayırlı bir evlat bulsun devrik cümle çaktırtma...
gerçekten birleştirmeye adam lazım cümleler sarhoş edasıyla yazılmışkızz bak bebişime arkadaş bekliyorum senden yakındır biliyom :) bırakıcam seni gebe
dangalak bir kayınpederle geçen günün ardından böyle olmam normalbırak la arkadaşlar yollucam sana
millan garısııı ütü yapmama laf ettı elektrıkler gıttı uyuz oldum sıcaktan boğuluyodum az kalsınnnn miilanın kaynanatörü sıcakta ütü yapa yapa beyın kanaması gecırmısss ben de basımmın agrısındann catlıyomm yaaa anammmm yoksa ben deeeeeee
kız sen üçüzde yaparsın şimdi gaza geldinoooo benim bebemin çetesi yolda :)
eşimin telefonu çaldı yabancı bir numara...baktım öyle ..kayınpederim dedi kimmiş dedim tanımıyorum...dedi belki eski sevgilisidir...dedim ne alaka benden öncesi beni ilgilendirmiyor zaten...dedi belki senden gizli konuşuyorlardır...dedim benden iyisini bulursa gidebilir dedim...artı dedim sizin eski sevgiliniz herhalde arıyordu sizi dedim...karabiber tuz .....oldun sus oldu
ayyyyyy olıyım hamilede 100 kilo olmıyım ve olmayalım gız nassı veririz o kiloları amaaann ewlerden ırak
ben kestim sizin elektirikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?