kendini bu ay hamile sananlar buraya

sevgili arkadaşlarım;
nasılsınız? iyimisiniz?
beni soracak olursanız bir gün konuya giremememden sebep çok bedbahtım.
fakat mimoza arkadaşımın güzel haberlerini alınca,ziyadesiyle mutlu oldum
bazı arkadaşlarımız adem-i muvaffakiyete maruz kalsalarda üzülmesinler,istedikleri veled( yanlış anlaşılmasın eski türkçede çocuk demek) fücceten vücüdlarında vukuu bulacaktır....saygı ve sevgilerimle..

OLDUMUUUU???? DERYASSS BEĞENDİNMİ CANIM ....MALUM KEL ALAKAYA MAYDONOZ GEL BİZE BAZI BAZI:))

Son düzenleme:
canım bu topikteki herkes gayet samimi ve rahat rahatsız oluyorsan girme ve okuma yazılanları biz rahatsız değiliz çünkü.lap diye dalıp bu şekilde yorum yapmana da anlam veremedim zaten

Kendisi, Kadınlar Kulübünü bize armağan eden şahıstır..
Teşekkür etmeliyiz her daim..

canım bu topikteki herkes gayet samimi ve rahat rahatsız oluyorsan girme ve okuma yazılanları biz rahatsız değiliz çünkü.lap diye dalıp bu şekilde yorum yapmana da anlam veremedim zaten

öyle gezinirken denkgeldim,

tatlım kazen kadınlar kulubünün yani forumun sahibidir

şaşırdım tanımamış olmanada

neyse uyarısını ciddiye alın derim

Son düzenleme:
öyle gezinirken denkgeldim,

tatlım kazen kadınlar kulubünün yani forumun sahibidir

şaşırdım tanımamış olmanada

neyse uyarısını ciddiye alın derim
alya biraz önce senin başka topic te yazdıklarını okudum sana ve delikız dı sanırım arkadaşın adı hak verdim..ama o topicte paylaşımlarım olmadığı için yazmak istemedim..tabii buna hakkım vardı topicler herkese açık ama ben yazmak istemedim..
bilmiyorum başkasına garip gelebilir ama biz kadınlar kendi aramızda erkeklerden daha rahatız..vajinada çıkan yaradan,ilşki sırasında acıma hissine herşey konuşuluyor..bunu normal hayatta da yapıyoruz..hepimiz evliyiz anlattığımız kişiler eşlerimiz dalga geçtiğimiz kişiler bizleriz...peki bu kadar samimi konuşamadıktan sonra neden buradayım..
ve anllamadığım bir konuda kızarak sormuyorum cidden garip geliyor bana ondan sordum
mesela bu forumda dua ya izin verilmiyor..yani şu kadar dua okuda kocan sevsin çocuğun olsun falan tarzı şeyler...tamam olmasında zaten...peki neden falcı adresleri il il veriliyor..senin yazdıklarınla alakası yok belki ama az önce sizin topicteki yazılanları okuyup sana hak verdiğimden senide burada görünce senin yazının altında paylaşım yapmak geldi içimden

canım ben seni tam olarak anladığımdan emin değilim ama, bu topicteki durumdan bahsediyorsan içerikten ziyade üslupla ilgili uyarı alındı sanırım yani lan , karı gibi şeyler yazmış arkadaşlar , normal hayatta olabilir ama burası bir forum ve kazen yani forum sahibi bunlara dikkat etmek durumunda , yoksa cinsellikte vajinusmusta herşey uslubunca konuşulur burda bunların topicleride var zaten, dua topiğide var bildiğim kadarıyla sadece dini içerikli konuşmalar yasak tartışma potansiyeli yüksek olduğu için

garip bir espri anlayışın var, neresi komik anlamadım??git bu yazıyı 10 kişiye okut senin gibi kaç kişi gülecek merak ediyorum
bak bu daha komik oldu

canım kazen buranın sahibi, isterse uygunsuz bulursa üyeliği iptalde edebilir cezada verebilir , şimdi kalkıp kazene rahatsız oluyorsan girme topiğe gibi bi durum komik oldu gerçekten burası bu forum bu site bütün mülkiyet haklarıyla kendisine ait zaten , alıntı yaptığın arkadasta makarakukara editör zaten, gebelik başlığından sorumlu,

bugün yasinimizi yoncamel arkadaşımız için okuyoruz .ben okudum canım allah kabul etsin
allah razı olsunnnnn canımm meleğimmm çok sağolasınnnn ya vallahş çok duygulandımmm hepimiz birbirimizi hiç görmedik ama görmüşüz gibi sıkı ca bağlı yız birbirimize ve sorumluluk yüklüyip bunlarıda hiç sorgulamadan yapıyoruz bundan daha üzel bi bağ olabilirmi
tamam kızlar gördüm aksama dogru bende okuyayım yoncam için
allah razı olsunnnnnnnnnnnnn bebeğimmmmmmmmmm cansınızı hepiniz keşke bi ara buluşabilsek hepimiz ah ne güzelolurdu
son yazımdan sonra aksamı beklemeden hemen yasin okuyayım dedim okudum bitirdim arkadaslar basta yoncamel arkadasımız için allah kabul etsin:26::26::26::26::26::26:
aminnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmm allah razı olsunn tekrar
bende adet olurum morulum..mertem,nurçin ve sıradan bu gece okumaya calıscam..
allah razı olsunnnnn çılgınımm benimm tatlı dilli biraz sivri dilli ama güzel giydiren bebişimmmm
allah razı olsunnnnnnnnnnnn eslemimmm dobram benimmmmmmmmmmm bitanemmmmmmm inşallahhh gelmicek kırmızalrınnnn allahın izni ile ve vericen güzel haberi dualarımdasınız hepiniz, aklım hep sizde kalbimde şu an babamlardayız ama ne ara nete girebilirim diye fırsat kolluyorummmm haber et bizide meleğimmmm

süperrrrr bebeğimmm seninn ,ilacınnn diyorum dum ya sana bebeğinnnnnnnnnn:)) bende mesela şöle yapıyorummm elimi karnıma koyup bebeğim kal orda yerleş ve sağlıkla büyü hepmizin bebeişleri içinde aminnnnnnn ve eşimede yaptırıyorum bunu sakin olmaya çalışıyorummm bi an üzülüceğim zaman hemen ona elleyip aşkımsınnn diyorumm moral buluyorummm

Merhaba
Konu hakkında son açıklamamı da yapıp ayrılayım bu sitenin kurucusu olmam değil yazılanlardan ARKADAŞLARINIZIN rahatsız olup lütfen müdahale edin demesi sonrasında buraya müdahale edildi. İşin kötü tarafı çok yüksek bir egom var, ne kadar naziksem o kadar nezaket isterim ne kadar kaba isem aynı kabalığı göstermeniz tamamen size bağlıdır. Bundan sonraki yazışmalarda dikkat edeceğinizi umuyorum.

hamilelik belirtilerine bakmak için giriyoruz ama son sayfalarda sadece geyik yapılmış hemde acayip bi üslupla

Son düzenleme:
canlarım GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN. HERKESE HAYIRLI KANDİLLER. RABBİM HEPİMİZİN DUASINI KABUL EYLESİN....
bu arada bende hala ne gelen var ne giden bayraklar gelmedi :)
birde dün akşam bişey fark ettim eşimin gelmesine yakın yemek hazırlamaya kalktım uzunca süre ayakta kalınca kasıklarım daha çok ağrımaya başladı önceki akşam da hurç içindeki yorganlarımı falan gardolabının üzerinden indirmiştim baya bir ağrım oldu duramadım ağrısına oluyorum kesin adet dedim ama bişi gelmedi sizce bu bir belirti olabilir mi
sandalyede otururkende bacak bacak üstüne atınca karnım sıkışıyor yaa ozamanda sızlama oluyor :) bugün 2de çıkıyorum iş yerinde başka bir hastaneye gidip tahlil yaptırıcam bizim burada yaptırmaktan wallah utanıyom artık :) dua edin bana kandil gecesi eşime en güzel müjdeyi vereyim.

Son düzenleme:
kızlar göğüslerim hala acıyor. Dün de yumurta akına benzer bir akıntım oldu.Arada adet sancı vuruyor gibi. Tatilde olmasam gidecemde ortam müsait değil

ayy ben biktim kizlar yaa napicam bilmiyorum hicbir problemimiz yok ama olmuyor cok uzuluyorum artik esimin akrabalarinin eslerinin hepsi hamis ozeniyorum rabbim vermiyosa elbet bildigi vardir ama bende sabirsizlaniyorum artik (

slm kızlar ya benimbir soru m olacaktı ben yaklaşık 4 haftalık hamileyim bende böyle krem gibi beyaz akıntı geliyor bu normal mi acaba yardımcı olur musunuz :18:

slm kızlar ya benimbir soru m olacaktı ben yaklaşık 4 haftalık hamileyim bende böyle krem gibi beyaz akıntı geliyor bu normal mi acaba yardımcı olur musunuz :18:

ooooooovvv buralar fena karışmış....kızlar siz perşembe günü hatim indirin belki faydası olur...perşembeleri mimledim walla benim anlamadığım normal hayatında çarpık ilişkileri yaşayıp en ince ayrıntısına kadar anlatıpta burda güzel uslupla konuşunca bu forumun kalitesini bozmuyormu...ozaman onlarda girmesin düzgün aile hayatı olanlar girsin..ahlaklı namuslu insanlarla muhattap olalım....bizde sevgilisiyle sürtünenleri burada görmek istemiyoruz...ay hamilemiyim diye geliyorlar...biz aylardır uğraşıyoruz ortada birşey yok...yok gözeneklerime sperm girmiştir hamilemiyim....bizde bir laf var...( trabzonluyum) tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olurmuş diye..yapmasaymışsın şimdi böyle vahlanmasaymışsın...o seviyeden şikayet edenler kendi gerçek hayatında yapamadıklarını burada yapmaya çalışıyorlar sanırım..bari burada bir tarzım olsun diyorlar herhalde...birde buradaki landan karı dan rahatsız oluyorlarmış...kendileri gerçek hayatta yaptıklarını ailesinden birine anlatsalar ( tabi cesaret ister ) acaba onlar bu vatandaşları hangi isimle anarlar...( yemin ederim lan yada karı bunun yanında gündelik konuşma diyalogu seviyesinde kalır ) tamam küfüre bende karşıyım ..özel hayatın cılkının çıkartılıp anlatılmasına bende karşıyım...ama şikayet edenlerin kim olduklarını kendimce analiz ettiğimde...bırakın şikayet etmeyi konuşmaya haklarının olmadığını düşünüyorum....dinime söven müslüman olsa....

hamilelik belirtilerine bakmak için giriyoruz ama son sayfalarda sadece geyik yapılmış hemde acayip bi üslupla
hergün sende aynı topice girersen arkadaşım...belli bir samimiyet seviyesinden sonra sende geyik yaparsın...hergün aynı şey konuşulamıyor malesef...aynı kişilerle...ay bugun lekem geldi senin geldimi ...ay benimki biraz kahverengi ..iyi kapat yarın görüşürüz mü desinler...diyelim...hamilelik belirtileri değil kendini bu ay hamile hissedenler konumuz bu arada...biz zamanımız geldikçe soruyoruz bu olabilirmi hamilelik belirtisi şu olabilirmi diye...maddelendirmiyoruz kısacası...umarım ileriki zamanlarda seni geyik yaparken görmem...ilk hatırlatan kişilerden biri ben olurum çünkü...tabi sizi önemseyip hatırlarsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…