- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.561
canım bu topikteki herkes gayet samimi ve rahat rahatsız oluyorsan girme ve okuma yazılanları biz rahatsız değiliz çünkü.lap diye dalıp bu şekilde yorum yapmana da anlam veremedim zaten
canım bu topikteki herkes gayet samimi ve rahat rahatsız oluyorsan girme ve okuma yazılanları biz rahatsız değiliz çünkü.lap diye dalıp bu şekilde yorum yapmana da anlam veremedim zaten
alya biraz önce senin başka topic te yazdıklarını okudum sana ve delikız dı sanırım arkadaşın adı hak verdim..ama o topicte paylaşımlarım olmadığı için yazmak istemedim..tabii buna hakkım vardı topicler herkese açık ama ben yazmak istemedim..öyle gezinirken denkgeldim,
tatlım kazen kadınlar kulubünün yani forumun sahibidir
şaşırdım tanımamış olmanada
neyse uyarısını ciddiye alın derim
İlahi Çok Güldürdün Beni..
Çok Yaşa Sen..
alya biraz önce senin başka topic te yazdıklarını okudum sana ve delikız dı sanırım arkadaşın adı hak verdim..ama o topicte paylaşımlarım olmadığı için yazmak istemedim..tabii buna hakkım vardı topicler herkese açık ama ben yazmak istemedim..
bilmiyorum başkasına garip gelebilir ama biz kadınlar kendi aramızda erkeklerden daha rahatız..vajinada çıkan yaradan,ilşki sırasında acıma hissine herşey konuşuluyor..bunu normal hayatta da yapıyoruz..hepimiz evliyiz anlattığımız kişiler eşlerimiz dalga geçtiğimiz kişiler bizleriz...peki bu kadar samimi konuşamadıktan sonra neden buradayım..
ve anllamadığım bir konuda kızarak sormuyorum cidden garip geliyor bana ondan sordum
mesela bu forumda dua ya izin verilmiyor..yani şu kadar dua okuda kocan sevsin çocuğun olsun falan tarzı şeyler...tamam olmasında zaten...peki neden falcı adresleri il il veriliyor..senin yazdıklarınla alakası yok belki ama az önce sizin topicteki yazılanları okuyup sana hak verdiğimden senide burada görünce senin yazının altında paylaşım yapmak geldi içimden
garip bir espri anlayışın var, neresi komik anlamadım??git bu yazıyı 10 kişiye okut senin gibi kaç kişi gülecek merak ediyorum
bak bu daha komik oldu
allah razı olsunnnnn canımm meleğimmm çok sağolasınnnnbugün yasinimizi yoncamel arkadaşımız için okuyoruz .ben okudum canım allah kabul etsin
allah razı olsunnnnnnnnnnnnn bebeğimmmmmmmmmm cansınızı hepiniz keşke bi ara buluşabilsek hepimiz ah ne güzelolurdutamam kızlar gördüm aksama dogru bende okuyayım yoncam için
aminnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmm allah razı olsunn tekrarson yazımdan sonra aksamı beklemeden hemen yasin okuyayım dedim okudum bitirdim arkadaslar basta yoncamel arkadasımız için allah kabul etsin:26::26::26::26::26::26:
allah razı olsunnnnn çılgınımm benimm tatlı dilli biraz sivri dilli ama güzel giydiren bebişimmmmbende adet olurum morulum..mertem,nurçin ve sıradan bu gece okumaya calıscam..
allah razı olsunnnnnnnnnnnn eslemimmm dobram benimmmmmmmmmmm bitanemmmmmmm inşallahhh gelmicek kırmızalrınnnn allahın izni ile ve vericen güzel haberi dualarımdasınız hepiniz, aklım hep sizde kalbimde şu an babamlardayız ama ne ara nete girebilirim diye fırsat kolluyorummmmmeltem hanımın yasini okundu..allah kabul etsin inş..
Zaten şurda bi iki gün daha anca okurum sonra kalanları kocama okuturum heralde..
Gündaşımmmmm bnm karnım ağrımaya başladı hafiften sinyal veriolar gelcez die kırmızılar ya zaten gelmeseler şaşardım da bugün son gün orucum bari bu akşamı beklesin yaaaw :18:
Sumisali daha burdamısın kız sen git ütülediğin eşyaları anca bavullarsın hadee
allah yardım ediyo sanırım ilaçları bırakalı 6 gün olmasına ragmen sadece dün biara tuhaftım onun haricinde genel olarak iyiyim cok sükür tatlım.cok zorlanırsamda passiflora içicemm.allah sanada inş en kısa zamanda bir bebiş verir aminnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr offff pufff ıyyyy kan testi negatif çıktı bu ayda değilim..Ama hala umudumu yitirmiyorum devam
hergün sende aynı topice girersen arkadaşım...belli bir samimiyet seviyesinden sonra sende geyik yaparsın...hergün aynı şey konuşulamıyor malesef...aynı kişilerle...ay bugun lekem geldi senin geldimi ...ay benimki biraz kahverengi ..iyi kapat yarın görüşürüz mü desinler...diyelim...hamilelik belirtileri değil kendini bu ay hamile hissedenler konumuz bu arada...biz zamanımız geldikçe soruyoruz bu olabilirmi hamilelik belirtisi şu olabilirmi diye...maddelendirmiyoruz kısacası...umarım ileriki zamanlarda seni geyik yaparken görmem...ilk hatırlatan kişilerden biri ben olurum çünkü...tabi sizi önemseyip hatırlarsam...hamilelik belirtilerine bakmak için giriyoruz ama son sayfalarda sadece geyik yapılmış hemde acayip bi üslupla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?