kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya arkadaşlar slm muhabbettinizin içine dalacam ama pazartesi günü çatlatma iğnesi yapılacakk bana ve ben sigara tiryakisiyimm tedaviye başladım bu yüzdende sigara içtiğim için kötü hissediyorum kendimi,bırakamıyorumdaa bırakmasam çok etkilermii sizce

eccük dalaşaydım daha mutlu olurdum ama hauhauahuah....ay lav yu millan zilli qarı seni...yirim nan...

ben yine gidiyorum kocuğum geldi çünkü haydiin öpüldünüzzz...

gulu guluuuuu bende cok yoruldum kasiklarima agri girdi nasil namaz kilcam diye dusunuyom

dagalııııııın llaaaaaaaaaaaann..gıttım camları sıldım,buzdolabını sıldım..
şimdi aranızda en temız karı benım!!!
oske karısı zayıflıcam dıyosam zayıflarım hala bısey yemedım!!
kocam gelınce salata yıyecem sadece..
zaten dolap boş,oyuzden ırademe kolay hakım oluyrum
bende dıyorumm uzerımde bı agırlık var,meger herkes bana gıydırıp durmus
suan kocam gelmek uzere yoksa ben sıze bayag bı gıydırırdım
angel karısı kayınpederıne selamımı söyle,benden gelecek telefonu beklesin
andrapoza nasıl gırılır gösterecem ona

merabayın kızlar...ya ben dimeh i yin e göremedim...benmi kaçırdım gözden..inşallah iyidir..
mimozam doktor kontrolün iyi geçmiş çok sevindim...
hamile karılarımızda iyi çok şükür..
yeni hamilemiz kemre yi tebrik ediyorum...
benim gibi bebiş muallakta olanlarada hadi inşallah diyorummmmmm

Merhaba
Okurken utandığım yazılarda azda olsa seviyeyi yukarı çekme imaknınız var mı ? Lütfen bu siteyi başka bir site ile, buradaki arkadaşlarınızı da başka kişilerle karıştırmayın samimi olmanız seviyeyi buralara indirmeye değmez.
Uyarımı dikkate alacağınızı umuyorum

canım bu topikteki herkes gayet samimi ve rahat rahatsız oluyorsan girme ve okuma yazılanları biz rahatsız değiliz çünkü.lap diye dalıp bu şekilde yorum yapmana da anlam veremedim zaten

sağol canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…