- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.581
kızlar göğüslerim hala acıyor. Dün de yumurta akına benzer bir akıntım oldu.Arada adet sancı vuruyor gibi. Tatilde olmasam gidecemde ortam müsait değil
ayy ben biktim kizlar yaa napicam bilmiyorum hicbir problemimiz yok ama olmuyor cok uzuluyorum artikesimin akrabalarinin eslerinin hepsi hamis ozeniyorum rabbim vermiyosa elbet bildigi vardir ama bende sabirsizlaniyorum artik (
Canim seni cok iyi anliyorum benimde hicbir problemim yok fakat bi turlu hamis kalamiyorum
slm kızlar ya benimbir soru m olacaktı ben yaklaşık 4 haftalık hamileyim bende böyle krem gibi beyaz akıntı geliyor bu normal mi acaba yardımcı olur musunuz :18:
gayet normal, bendede oluyor süt gibi beyaz renkte epeyde sürecekmiş araştırdığıma göre
gayet normal, bendede oluyor süt gibi beyaz renkte epeyde sürecekmiş araştırdığıma göre
Merhaba
Konu hakkında son açıklamamı da yapıp ayrılayım bu sitenin kurucusu olmam değil yazılanlardan ARKADAŞLARINIZIN rahatsız olup lütfen müdahale edin demesi sonrasında buraya müdahale edildi. İşin kötü tarafı çok yüksek bir egom var, ne kadar naziksem o kadar nezaket isterim ne kadar kaba isem aynı kabalığı göstermeniz tamamen size bağlıdır. Bundan sonraki yazışmalarda dikkat edeceğinizi umuyorum.
bur_mus hormon testleri falan yaptırdın mı hiç? İnşallah kavuşursun istediğine!
Canim seni cok iyi anliyorum benimde hicbir problemim yok fakat bi turlu hamis kalamiyorum
gel hemşerimbizde her türlü test mevcut...git karbonat al...idrarının üzerine dök kabarırsa hamileymişsin...ben denedim pek tutmadı ama en azından kabarması bir ihtimal...bu arada trabzonun neresinden...
gel hemşerimbizde her türlü test mevcut...git karbonat al...idrarının üzerine dök kabarırsa hamileymişsin...ben denedim pek tutmadı ama en azından kabarması bir ihtimal...bu arada trabzonun neresinden...
kızlar göğüslerim hala acıyor. Dün de yumurta akına benzer bir akıntım oldu.Arada adet sancı vuruyor gibi. Tatilde olmasam gidecemde ortam müsait değil
allah razı olsunnnnn canımm meleğimmm çok sağolasınnnnya vallahş çok duygulandımmm hepimiz birbirimizi hiç görmedik ama görmüşüz gibi sıkı ca bağlı yız birbirimize ve sorumluluk yüklüyip bunlarıda hiç sorgulamadan yapıyoruz bundan daha üzel bi bağ olabilirmi
allah razı olsunnnnnnnnnnnnn bebeğimmmmmmmmmm cansınızı hepiniz keşke bi ara buluşabilsek hepimiz ah ne güzelolurdu:16
süperrrrr bebeğimmm seninn ,ilacınnn diyorum dum ya sana bebeğinnnnnnnnnn:)) bende mesela şöle yapıyorummm elimi karnıma koyup bebeğim kal orda yerleş ve sağlıkla büyü hepmizin bebeişleri içinde aminnnnnnn ve eşimede yaptırıyorum bunu sakin olmaya çalışıyorummm bi an üzülüceğim zaman hemen ona elleyip aşkımsınnn diyorumm moral buluyorummm
Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin canım maşallahh. darısı bizlerin başına..MERHABA ARKADAŞLAR, DÜN kan testi yaptırdım. 3 haftalık hamileymişim :). Darısı tüm isteyenlerin başına...
Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin canım maşallahh. darısı bizlerin başına..
MERHABA ARKADAŞLAR, DÜN kan testi yaptırdım. 3 haftalık hamileymişim :). Darısı tüm isteyenlerin başına...
ay canım çok sevindim. Ne gibi belirtiler vardı? Anlatır mısın biraz ? Adet gününü kaç gün geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?