kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar göğüslerim hala acıyor. Dün de yumurta akına benzer bir akıntım oldu.Arada adet sancı vuruyor gibi. Tatilde olmasam gidecemde ortam müsait değil

gel hemşerim bizde her türlü test mevcut...git karbonat al...idrarının üzerine dök kabarırsa hamileymişsin...ben denedim pek tutmadı ama en azından kabarması bir ihtimal...bu arada trabzonun neresinden...

ayy ben biktim kizlar yaa napicam bilmiyorum hicbir problemimiz yok ama olmuyor cok uzuluyorum artik esimin akrabalarinin eslerinin hepsi hamis ozeniyorum rabbim vermiyosa elbet bildigi vardir ama bende sabirsizlaniyorum artik (

Canim seni cok iyi anliyorum benimde hicbir problemim yok fakat bi turlu hamis kalamiyorum

slm kızlar ya benimbir soru m olacaktı ben yaklaşık 4 haftalık hamileyim bende böyle krem gibi beyaz akıntı geliyor bu normal mi acaba yardımcı olur musunuz :18:

gayet normal, bendede oluyor süt gibi beyaz renkte epeyde sürecekmiş araştırdığıma göre

gayet normal, bendede oluyor süt gibi beyaz renkte epeyde sürecekmiş araştırdığıma göre

paronayak oldum iyice adetimin 2 günü gecikmem ben adetim gelmeden öğrendim hamile olduğumu o yüzden korkuyorum akıntım olunca adet falan mı olcam dedim böyle krem gibi akışkan değil beyaz bir akıntı normalse sevimdin cok saol

Kızlar ben dayanamadım gittim idrar testi aldım yaptım ama bişey çıkmadı moralim bozuldu durduk yere adette olmadım gecikti 2 gün walla bunalıma giricem ha oldum ha olacam diye...

merhaba kazen;
lan ve karı kelımelerını kullananların basında gelıyorum,burda cok samımı arkadas olduk bırbırımızle,hergun dakka başı gebelık belırtılerımızı konusamıyoruz,hayatın ıcındede paylasımlar yapıyoruz,dertlesıyoruz..bırbırımızle cok laubalı oluyoruz,dısardan okuyana bu ıtıcı gelebılır..ama ınsan burda dısardan benı okuyan varmıdır acaba dıye dusunmeyı unutabılıyor bazen..hatta bende buraya uye olmadan bu tıp konusmalara sahıt olup yadırgamıstım..gelın görunkı sımdılerde bende böyle konusur oldum..burada basbasa oldugumuz hıssıne kapılıyoruz bazen sanırım..hatta bu tıp yazısmalara ve alasına cok sahıt oldugum ıcın bende ınsanın dusuncelerını serbest bı dılle aktardıgı rahat bı ortamdayım sandım..koyverdım gıttı..
neyse anlamadıgımsa ecem ve mımozanın uyelıgı neden pasıf duruma getırıldı? okuduklarımdan ne sıze nede edıtorlere yanlıs,kaba veya uygunsuz bı cevap vermemısler,sızlerı tanımıyor olması mıydı acaba uyelıgının pasıf olma sebepleri? bende sızlerı tanımıyorum,ilk kez bu sabah okuduklarımla tanımış oldum..belkı sımdı benımde uyelıgım pasıf veya ıptal edılcek ama ben buranın demokratık bı yer oldugunu sanıyordum,sızlerı tanımadıkları ıcın bu sekılde davranılmasını hıc hos bulmadım..gerekıyorsa uyelıgımı ıptal edebılırsınız benımde,dusuncelerımı acıkca beyan ettıgım ıcın veya sızlerı tanımadıgım ıcın..tesekkurler..

bur_mus hormon testleri falan yaptırdın mı hiç? İnşallah kavuşursun istediğine!

hormon testi derken:s valla doktora giitim iki kez muayene oldum yumurtliklarin gayet iyi calistigini rahim agzinin da gayet saglikli oldunu soyledi baskada bisey yaptirmadim

Canim seni cok iyi anliyorum benimde hicbir problemim yok fakat bi turlu hamis kalamiyorum

ayy canim ya ne zor bisi dimi rabbim su mubarek gunde bebek isteyen herkesin gobusunu meleklerle doldursun insallah allahimiza el acip bugun hem kendimiz hemde hepimiz icin dua edelim elimizden baska hicbirsey gelmez o isterse olur cunku istemezse hic bisey olmaz doktor falan hikaye yani

gel hemşerim bizde her türlü test mevcut...git karbonat al...idrarının üzerine dök kabarırsa hamileymişsin...ben denedim pek tutmadı ama en azından kabarması bir ihtimal...bu arada trabzonun neresinden...

yok canim ole bisi ben 40 kez denedim hep kabardi ama hala beklemekteyiz:) camasir suyu testi guneste idrari bekletme testi hepsini ama biseycik oldugu yok :))))

kızlar göğüslerim hala acıyor. Dün de yumurta akına benzer bir akıntım oldu.Arada adet sancı vuruyor gibi. Tatilde olmasam gidecemde ortam müsait değil

adet oldum olacam diye beklemek çok kötü kızlar. Kafama takmamaya çalışıyorum. Bazen geçen ayki adet tarihinden 1 hafta sonra bile kırmızılar gelebiliyor. ama inşallah hamileyimdir

öyle oldu tatlımmm hem bende buaralar helede bugün asırı bi gülme var olup olmadık herseye gülüyorum bebegimin sayesinde galiba onu coookkk seviyorummmm allah hepimize mutlu saglıklı güzel hamilelik versin insalllaaahhhh hersey gönlümüzce olsunnnn rabbimmmmmm:26::26::26::26:

ahhhh keske tatlm aynı sehirlerde olsakta hepberaber bulussakkk cok eglenrizzz cünkü burada yakınlarımızla bile paylasmadıgımız cok seyimizi paylasıyoruzzz herkesi coookkk seviyorummmmmm

MERHABA ARKADAŞLAR, DÜN kan testi yaptırdım. 3 haftalık hamileymişim :). Darısı tüm isteyenlerin başına...

ay canım çok sevindim. Ne gibi belirtiler vardı? Anlatır mısın biraz ? Adet gününü kaç gün geçmiş.

Canım doğruyu söylemek gerekirse hiçbir belirti yoktu ve adet günüm geçmemişti. Tam olmam gereken adet günümdeydim ve karnım adet olacakmış gibi çok ağrıyordu. Ben gebelik testini almıştım ama yapmayacaktım, çünkü adet oldum olacak gibiydim ama sonra merakıma yenildim ve gebelik testini yaptım 2 çizgi çıktı sonra doğru kan tahlili için hastaneye gittim. Orda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim...

Neden gebelik testi alıp günüm geçmeden yaptım bilmiyorum. Benim bir tane oğlum var 4 yaşında o 1 aydan beri etrafa "annemin karnında bebek var" diyordu. Ben yumurtlama dönemimde cinsel ilişki yaşamıştım yani her iki olayda birleşince içimden gelen sesi dinledim...

Dün oğlumu karşımıza alıp "kardeşin olacak" dedik. O hiç umursamadı bile " zaten ben biliyordum" dedi. Kendi kendime güldüm, oğlum "sanki ben 1 aydan beri biliyordum siz yeni mi öğrendiniz der" gibiydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…