kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya kızlarrr az öncce wc'ye gittim....adet kanaması değil kahveli saçma bi akıntı geldi :18::18::18:

kırmızılarıda görmem yakın sanırım ağrıdan ölüyorum

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

kız ona yerlesme akıntısı dıyorlar..benım adetıme 1 hafta var bende bı umut o kahverengı lekelenmeyı görurum belkı dıye beklıyorum..adet olma gunun yakın degılse yada sedece akıntı olup kalırsa hamıle olabılırsıııııııııın

hayatımda ilk defa kahve akıntı yaşadım.. günlük pamuklu ped kullandığım için rengi o kadar netti ki anlatamam...ya bide parça düştü yaa ..kırmızıları görüceğime eminim ne aptaalım bennn çarşıya çıktım eczane aramak için bulamayınca alışverişe verdim kendimi kavanoz kavonoz turşu garnitür vs. aldım ağır poşetlerle yürüye yürüye geldim

hiç bu kadar ağrım olmamıştı çok şiddetli sancım var hastaneyemi gitsem acabaa

allah allah şiddetlıyse gıt bence..hem bı durum varsa da ögrenmıs olursun..o parca halınde dusmeler bende adetın 3.günü fix olur..ama öncesi hıc yasamadım..bak kıstı olanın öyle oluyormus..

allah allah şiddetlıyse gıt bence..hem bı durum varsa da ögrenmıs olursun..o parca halınde dusmeler bende adetın 3.günü fix olur..ama öncesi hıc yasamadım..bak kıstı olanın öyle oluyormus..

eşimi aradım kadın doğumcu izinde zaten haftasonu dedi...çok ağrın varsa gel acile iğne vuralım diyor..ama beni iğne ve ağrı kesiciler daha beter yapıyor adetten hemen kesilmeme sebep oluyor..dişimi sıkabilirsem biraz..pazartesiyi beklicem

hiç ihmal etme yumurtalığını aldıran bile varmış... araştırdım da hiç ihmal etme canım yumurtalıklarına sıçramasın...ameliyat olup kisti aldıran sonrasında gebe kalanlarda var...kist ilerlediğinde moral bozucu oluyormuş bi sayfa daha var ama içeriği üzmesin diye paylaşmadım

Allah yardımcın olsun cnm

Amin canim sagolasin,

peki yani bu kist varken hamile kalmayip alindiktan sonra kalanlar mi var yani?????????

ya sinir bozucu son iki adetimi cook az oldum ve simdide malum sismisim

varmı böyle gerizekalılar yaa..vero doktorun adresini baanaa

sıkma canını hayatta tadığım duyduğum bir çok problemli kadın hamiş kaldı...inş. seninkide ilerlememiştir cnm

Var canim var burda almanyada galiba bilmem hirvat mi ne adam.

pat diye dedi bununla olmaz ki cocugunuz olsada düser bunu önce caresine bakmaliyiz

Amin canim sagolasin,

peki yani bu kist varken hamile kalmayip alindiktan sonra kalanlar mi var yani?????????

ya sinir bozucu son iki adetimi cook az oldum ve simdide malum sismisim

canım gebelik kistin boyutuna ve vücuduna etkisine bağlı gebe kalanlarda olmuş.. kistte bebekle büyümüş doğumda kist ameliyat edilmiş..
sen iyice bi baktır ilerlemesine izin verme başka doktora git belki başka bişeyde olabilir?

adetinin 3. günü genel bütün hormon, biyokimya vs.testlerini yaptır öyle git fsh lh esradiol prolaktin hepsi çok önemli...ben hep 3.gün test yaptırıp 3. doktordayım..yumurtalarınada baktır boyutuna çatlamasına ve kistin gebeliğine engeli varmı öğrenirsin

Son düzenleme:

benim ablamdada kist vardı bebek yapmasını söledi yap oda bebekle gider dedi ama bazılarında bebeklede büyüyomuş halamın kızındada kistten dolayı bebek az kilolu doğdu beslenememiş ama şükür iyi şimdi 7 yaşına geldi inşallah beyazlımmm en kısa zamanda hamiş kalır ve bebeişini kucağına alırsınn tatlımm benimmm sıkma canını Allahın izniyle bebeişine kavuşucaksın ama farklı bi kaç doktora kesinlikle git derim

Canim benim sagol,deryacim sende sagol.

iyi ki varsiniz kizlar iyi ki variz,birbirimize yardimci olabilmemiz bile bence Allahtan büyük bir hediye bize..

sonucta burada birbirimizi cok iyi anliyoruz,belki ayri ayrida rahatsizliklarimiz var ama tek dilegimiz anne olmak

birimizin kisti var birimiz yumurtlamiyo birimizin esinde sorun var vs vs ama destek olmak cok önemli..

benım kardesımde istemeden ıkıncı cocuguna hamıle kaldıgında kisti oldugunu ögrendı..ve doktoru dogumu yapınca kıstınde gıdecegını söylemıstı vede oyle olmustu..

benım kardesımde istemeden ıkıncı cocuguna hamıle kaldıgında kisti oldugunu ögrendı..ve doktoru dogumu yapınca kıstınde gıdecegını söylemıstı vede oyle olmustu..

Evet canim öyle olan cok

ama iste bende ki kist sahiden engel mi veya nedir neyin nesidir bunu bilmemek üzüyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…