- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.981
canım en fazla iki tane diyor bir tane de benden 3 tane sabah öğle akşam yemeklerden sonra yeter sana :)
sordunmu valla çok üzülüyorum diceksinki madem üzülüyosun ne demeye içiyosun olmuyo işte ama 5 i geçmiyo allahım korusun sakatlık falan olmazmış dimi bi onu soruverseydin
canım hsg çekimine girmiş doktor hanım geldiğinde asistanı sorup arayacak beni hemen yazarım buraya
batın ne zaman lemann cım ekleyelim seni deMerys beni de eklermisin lutfen mesaj atamadim
batın ne zaman lemann cım ekleyelim seni de
tamam ekliyorum20 haziranda olmali.
yok canım bi ecemin twiter adresi var bende. benim de twiter im yok malesefkızlar bişi sorucamö facede yada twitterda buluştunuzmu ekledinizmi birbirnizi öle bişi olursa haberim olsun benimde
tamam canım beklicem deki 2 ay 3 günlük tamammı
birbirimize msj atalım ekleşelim ne dersiniz?kızlar bişi sorucamö facede yada twitterda buluştunuzmu ekledinizmi birbirnizi öle bişi olursa haberim olsun benimde
birbirimize msj atalım ekleşelim ne dersiniz?
evet canım istersen özelden bana msj at ben 10 dk sonra atabilcem eklim seni :)güzel olur bence ekleşelimhamile neyin olursak fotolarımızı koyar bakarız falan
canım çok fazla önermiyorum sigara içmelerini diyor sakatlık falan yapmazmış ama abartmasın dedi sen yine 5i geçmemeye çalış bir günde zorla azıcık kendini :) doktora kalsa en fazla iki diyor :) Asistanıda bir hastalarını anlattı kadın gündde bir paket içiyormuş ama allah şükür çocuklarında herhalgi bir sakatlık olmamış yine de tercih senin tatlım...
bende ikiside var :) sürekli açık anam hadi ekleyek birbirimiziiiiiiiikızlar facede ekleşelim bence benim twitter var ama sinir okuyorum ona alışamöadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?