- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.161
heyecanlandım yawbu topikte her ettiği dua kabul olan bi ermiş var ama çabuk çıksın ortaya alnından öpecem
canım balıkesir-edremit te tatil için bulunmuştum..bandırmada bulunmadım ama yüzün çok aşina geldi banacnm hayırlısıyla olur inşallah sen relax ol keseyi görene kadarbaktım resimlerine pek tanıdık gelmedin bana ama sivası görünce acaba dedim balıkesir/bandırmada bulundumu hiç
kızlaaaaaaaarr günaydınn
sabah test yaptım
ve silik çizgimi gördüm
çok silik değil diğerinden az açık
makinem evde olsa çekip gönderecektim sizlereeee
ay çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya ama çok umutlanmayayım keseyi görmeden ya da test in bozuk olması ihtimaliniden
olsun ama çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyuuuummm
rabbim bu bebişimi bana bağışlasınn
dua edin olurmu???
hepinizi çooook seviyorum,,,sizin verdiğiniz moralle olduuu...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamılesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ecemmmmmmmmmm
kızım noluyoooo,gercektende buraya adım ataanlar tek tek hamıle kalıyor inanılır gibi degil..
bende hala adet olmadım..
o gebelık takvımını buraya ekleyıp gıdecem tatıle
heyecanlandım yawbu topikte her ettiği dua kabul olan bi ermiş var ama çabuk çıksın ortaya alnından öpecem
canım balıkesir-edremit te tatil için bulunmuştum..bandırmada bulunmadım ama yüzün çok aşina geldi bana
Ecem çok mutlu oldum canım hamilesin kız sen.... Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin....
Darısı bizim başımıza artık gerçi bende ümit kalmadı artık
canım hiç umutsuzluğa kapılma...sadece hayırlı olanını iste ki bence öyle yapıyosundur ve o da siz bilmesenizde sizin için en uygun zamanı bekliyordur...inşallah tez zamanda hepimizin güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum..
bilmiyorum canım bugün çok moralim bozuk durmadan gözlerim doluyor durduk yere. Gece rüya gördüm idrar da test yapıyorum. ikiside çıkıyor çok mutlu oluyorum eşime sesleniyorum gel bak diye sonrada uyandım bir daha da uyuyamadım zaten döndüm durdum yatakta sabahtan beri de deli gibiyim gelen hastaları cevap vermeye bile takatim yok
okudummm bebeğimm dünde cevap attımm ama eşim sağolsunnn çekti gene internet fişiniooo yoooo 10 dakıkada 1 msj atabılıyormusum..ılkını yoncamele atmıstım..oda cevrımdsı oldu
heheheangel dedıgımı yapsanaangelım bende senı begenıyorum tamam
hayaletle konusuyorum
inşallahh hamişsindir bitanemmmmmm ve senin gibi bekleyen tüm canlarımız inşallahh hamişsinizdir aminnnnkız yok yalandan öyle yazdım..azcık heyecan olsun dıye..ama yakında görecem cıft cızgıyı hıssedıyorum..yarın son bekleme gunum olur..normale bakarsak 4gun gecmıs oluyor aslında..ama yınede gecen adet tarıhıme kadar beklıyecem..dun ya hamıleysem dıye korkudan tansıyonum dustu..yemek yaparken az daha yere kapaklanıyordum..kocama soylesem gulmekten ölür,caktırmadım
aaaa evet yaaa sumisali nerelerde ya dimeh de yok aklım kaldı valla :26:ben makıneden camasırları cıkarım..sumısalı bılse basımıza neler geldı,o gıdınce
ben gelırım 10-15 dakkaya
çok normal böle olması hepimizin kalpçiği temiz okadar içten dilioruz ki, birde günde 40 kere inşallah, maşallah diyince dayanamıor çocuk bu kadar ısrara geliyim bari diyor
içme canım ilaç falan anammmm ecem doktora ne zaman gitcen kızevet öyle biri var..o hiç gitmesin burdan her kimseeben normalde 22 sinde yapacaktım testi ama bugün yola çıkcam bileyim birşey varmı diye..birde dün üşütmşüm grip gibi hissediyodum ilaç içicektim iyi ki içmemişim
canım hiç umutsuzluğa kapılma...sadece hayırlı olanını iste ki bence öyle yapıyosundur ve o da siz bilmesenizde sizin için en uygun zamanı bekliyordur...inşallah tez zamanda hepimizin güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum..
evet öyle biri var..o hiç gitmesin burdan her kimseeben normalde 22 sinde yapacaktım testi ama bugün yola çıkcam bileyim birşey varmı diye..birde dün üşütmşüm grip gibi hissediyodum ilaç içicektim iyi ki içmemişim
canım balıkesir-edremit te tatil için bulunmuştum..bandırmada bulunmadım ama yüzün çok aşina geldi bana
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamılesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ecemmmmmmmmmm
kızım noluyoooo,gercektende buraya adım ataanlar tek tek hamıle kalıyor inanılır gibi degil..
bende hala adet olmadım..
o gebelık takvımını buraya ekleyıp gıdecem tatıle
yok canım hiç öyle düşünme..ve hiç stres yapma çünkü şöyle derler vücud kendini hamile zannettğinden hamile kalamazmış..hani üzülünce reglimizin gününün sarkmasını düşün..biz kadınların vücudunu duygular çok yönetiyor..bu yüzden amaan olursa olur dedğin zaman geliyor..oldumu?midem mi bulandı?hamilemiyim deyince vücud kendini hamile zannedip gerçek hamileliğe gerek duymuyor diye duymuştum bana mantıklı geldibilmiyorum canım bugün çok moralim bozuk durmadan gözlerim doluyor durduk yere. Gece rüya gördüm idrar da test yapıyorum. ikiside çıkıyor çok mutlu oluyorum eşime sesleniyorum gel bak diye sonrada uyandım bir daha da uyuyamadım zaten döndüm durdum yatakta sabahtan beri de deli gibiyim gelen hastaları cevap vermeye bile takatim yok
ecem çok sevindim hayırlısıyla doğuralım inşallah :)
hoşgeldinnnnn tatlımm seni çok merak ettikk iyisiniz inşalllahh aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?