- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.381
merhaba kızlar bilen bilgisi olan varmı sizlerden acaba 2-3 gündür benden yogun bi şekilde sarı akıntı geliyor kokusu filan yok kaşıntım da yok bi keresinde iltihap olmuştum o zaman yeşilimsi bi renkti ve acaip kaşınıyordu ve kokuyordu bu ne olabilir acaba
Tatildeydim uzun zamandır yazamadım size :) baya bi hamile var topicte çok ama çok sevindim. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah. bende dün kalp atışlarını duydum bebeğimin dr.um herşey yolunda diyor umarım böyle gider hep.
hamile olan arkadaşlar başka topiclerede geçiş yaptınız mı? bende geleyim peşinizden :)
canım kıskananlar çatlasın diye bi topikteyiz google yaz sen kadınlar kulübü kıskananlar çatlasın topiği diye çıkıyo
kızlar merhaba;
sürekli sizi takip ediyorum siteye önceden üye oldum ama bir türlü yazamadım fırsat bulup :44:ben 1 yıllık evliyim, 6 ay dgm k hapı ile korundum. sonrasında çokta dikkat etmedik kazara da olsa hamile kalmadım. bu geçtiğimiz ay yumurtlama dönemime denk getirdim hamile kalmak istiyorum, fakat şöle bir durum oldu geçtiğimiz ayın 10unda adet olmuştum bu ay 2 sinde lekem geldi ilk defa böle bir şey oluyor. zannettimki adet başlangıcım bir gün geçti bir daha hiç bir şey gelmedi test aptım negatif hiç bir şey anlamadım bu işten... leke görünce ümidim azalmıştı ama devamı gelmedi yorum yapacak olan var mı?:26:
kızlar merhaba;
sürekli sizi takip ediyorum siteye önceden üye oldum ama bir türlü yazamadım fırsat bulup :44:ben 1 yıllık evliyim, 6 ay dgm k hapı ile korundum. sonrasında çokta dikkat etmedik kazara da olsa hamile kalmadım. bu geçtiğimiz ay yumurtlama dönemime denk getirdim hamile kalmak istiyorum, fakat şöle bir durum oldu geçtiğimiz ayın 10unda adet olmuştum bu ay 2 sinde lekem geldi ilk defa böle bir şey oluyor. zannettimki adet başlangıcım bir gün geçti bir daha hiç bir şey gelmedi test aptım negatif hiç bir şey anlamadım bu işten... leke görünce ümidim azalmıştı ama devamı gelmedi yorum yapacak olan var mı?:26:
senin zor olur çocuğun neden biliomusun böyle hiç çocuğu olmadan korunanlara alalh biraz zor nasip edio
sen hic hamile kalmadinmi veya cocuk istemiyormusun bu kadar kesin konusuyorsun arkadasim Allah'in isine karisilmaz diye klasik ama cokta dogru bir laf var biliyormusun kimsenin umudunu kirma belki yerlesme yasadi belki bebisi onunla ne biliyorsunki bu kadar on yargili konusup stresse sokuyorsun arkadasi bir umut diye binlerce kadin bebek hayaliyle yasiyor olmaz snin cocugun Allah vermez demek ne kadar aci insan dusmanina bile soyleyemez boyle birseyi yapmayin lutfen biraz vijdanli olun............
kızlar merhaba;
çok haklısın bende okuyunca şarırdım zeynepilkeyi biliyoruz ve öyle yazması garibime gitti normalde yazmaz olumlu düşünür topikten biliyorum hatta bu topiği o açtı galiba.herhalde morali birşeye bozuktu
ayrıca olmaz senin çocuğun demedim zor olur dedim çünki dedimya çok rasladım böyle olanlara 5 sene saçma sapan şeylerle korun ondan sonra olcak die bekle o içilen ilçlar nasıl insanın hormonlarını bozuyo ama kimse bunun farkında değil korun korun sonrada yan çocuk aşkıyla
burda okadar çok okudum ve reeldede okadar çok denk geldimki insanlara evlenip daha çocuğu olucakmı bilmeden korunup aylarca veya yıllarca sonrada çocuk aryanlara elimde değil arkadaşım buda benim yapım kimse kusura kalmasın üzülüorum çünkü benim enyakın arkadaşım 2 yıl koruncam hemen çocuk istemem olursada 1 tek olsun asla fazla istemem diodu şuan 15 yıllık evli ve çocuğu olmuyo şimdi okadar pişmanki o yüzden ben ona çok üzülüorum sinirlerim bozuluyo ben karşıyım anlıycan canım allah versin bi tane sen ondan sonra korun dediğim gibi kimse kusura bakmasın
Selam Bayanlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak şimdi yazma fırsatı bulabildim.Kafam feci derecede karışık, sizlerin fikirlerini almak istedim.2 yıllık evliyim, ilk 11 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra gereksiz hormon yükleniyorum diye bıraktım.hapı bıraktıktan sonra 4 ay kadar düzenli adet gördüm(32 gün arayla) ancak kasım ayından beri çok uzun süre gecikmelerim ve düzensizliklerim oldu. doktora gittim rahim ve yumurtalıklar normal, kist çıkmadı, anormal bir durum olmadığını söyledi.hormon testlerim gayet normal çıktı.adet söktürücü bir ilaç verdi ve 11 Nisanda adet gördüm.sonraki adetim de 23 mayısta ve kahverengi damla damla oldu. haziran ayının 25 inde regl olmayı bekledim ama olamayınca tekrar doktora gittim tekrar baktı ve herhangi bir anormallik olmadığını ama bir hafta içinde regl olmazsam gebelik testi yapacağımızı söyledi.doktora gidişimin bugün 8. günü ve hala regl olmadım, pek bir belirtim yok sadece göğüslerim yaklaşık 10 gündür aşırı şiş ve ağrıyor. bu süre içinde tabi bir sürü idrar testi yaptım :)son yaptığım üç testin ikisinde silik çizgi var, diğerinde yok.yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama yine de sizlerle de paylaşmak istedim.kafama takılan şey ise doktor alttan ultrasonla baktığında regl olup olamayacağımı rahmin yapısından,dokusundan anlayamaz mıydı?hamile olduğumu düşünmüyorum ama doktorun o şekilde konuşması beni çok huylandırdı:)çok uzun anlattım kafanızı şişirdim ama yorumlarınız benim için önemli,şimdiden teşekkürler:)
kızlar selam.. ben aranıza yeni katıldım... ben olmazsa bu ay deneyeceğim ovulasyon testini. ben kendim yumurtalama gününü hesaplayarak o bazda girdim ilişkiye. son 3 adet tarihime göre işte :) günleri kaçırmadığıma inanıyorum, daha doğrusu inanmak istiyorum... adetime 8-9 gün var işte. benim adetlerim çok düzenli. tam 30 günde bir adet oluyorum. bu ay korunmasız 2. ayım. 2 aydır deniyorum iste. biliyorum çok erken. ama beni en iyi siz anlarsınız. insan isteyince bambaşka oluyormuş. hep hayal, hep hayal... geçen gün bir filmde biri ''dünyanın en güzel, en kazançlı, en mesaili, en kutsal mesleği annelik'' dedi, koptum... ağla ağla içim dışıma çıktı. sanki 2 yıldır deniyorum da... ya işte garip bir şeymiş. ben oldum olası genç kızlığımdan beri çocukları aşırı severim, hep büyüyünce çok iyi anne olacağım, dermişim. evlendiğimden beri de çok istedim, ama bazı maddi durumlar, biraz evliliği oturtma süresi derken 3 yıl geçti. gerçi 28 yaşındayım ama :) n'oolur bana bir şeyler yazın... daha hiç bir şey hissetmedim.. sadece ovulasyon tarihinde ilişkiye girdikten 1-2 saat sonra karnım çok ağrıdı, dışarı çıkacaktık, pantolonumu giyemedim, bol etek giydim, karnım kocaman oldu. hatta sevindim, kesin gününe getirdim sanırım diye. o akşam karnım çok ağrıdı, baya bir süre şiş kaldı. 29 hazirandı işte bu tarih.. o günden bu yana bir şey hissetmiyorum. acaba hissetmem mi lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?