- Konu Sahibi zeynepilke
-
hımm,,,
ayy yok o benım vermem kımsecıklereeeeee
kızlar BATım bugündü.henüz kırmızıları görmedim.dün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi belli-belirsizdi.bugün tekrar yaptım 2. çizgi birinci kadar koyu olmasa da net bir şekilde belli.tecrübeleriniz, yorumlarınız??? hafif ara ara kasık ağrım,koyu renk idrar, ağzımda garip bi tat ve yanan kaşınan memelerim var. ne dersiniz? hadi hayırlısı.olmuşsa hayırlı evlat olmamışsa hayırlısı olsun inş
Ayyyy ya ne kadar cimrisin inanamiyorum yaaa
Gözün doysun yaa
Canim ya acaba nasil bir duygu hamile kalmak?
konu acmistim bu soruyla ama bir Allahin kulu cevap vermedi
kızlar BATım bugündü.henüz kırmızıları görmedim.dün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi belli-belirsizdi.bugün tekrar yaptım 2. çizgi birinci kadar koyu olmasa da net bir şekilde belli.tecrübeleriniz, yorumlarınız??? hafif ara ara kasık ağrım,koyu renk idrar, ağzımda garip bi tat ve yanan kaşınan memelerim var. ne dersiniz? hadi hayırlısı.olmuşsa hayırlı evlat olmamışsa hayırlısı olsun inş
vırmem ıste vırmem
bana mı sordun hamılelık nası bı duygu dıe
Allah'ıııımm saf gibiyim boşlukta gibi, arkadaşlar yaaa bebiş olabilir diyorsunuz yaniiiAllahııım hayırlısıyla tamamına erdir, isteyen herkese dee nasip et :))
gelmesin pirens mirens..allala...sevmiim ben o prensi...ha bebk olarak prens prenses farketmez gelebilir...kimine göre halası ki ben yeni adet olduğumda halan geldimi demişti biri...halam memlekette demiştim o aklıma geldi...halamda gelmesin pirenste gelmesindağılın gidin ulen
1 saattr adet sancısı var karnmda adet gelıoo heralde puhhhh olmadıı heralde bıdahakı ay kısmet[/QUOTol
uff ya olma adet falan tut kendını gelmesın motıve et kendıne adet olma adet olma dıe[/
ahh sekerımm keske keske motıve metodunu uyguluyorum ıse yararsa burdan herkese tavsıye edıyoruz:)
Aa ne guzel ya hepiniz burdasiniz :)
Sorma valla karnim son surat agrimaya devam ediyo gicik bir durum.
Bizim halalar ne zaman memlekete gider ki acaba
Arkadaslar esim geldi yemek yedik ve cikmak zorunda kaldim. Haber vermek icin girdim yarin gorusuruz sekerler.
Bu arada benim kirmizi atli prens halen gelmedi ama gece uzun. O beni cok sever ve mutlaka ziyaretime gelir, bensiz yapamaz sagolsun
ooooooooo maşalalh ben geldim arkadaşlar benim topik dolmuş taşmış
şimdi gelelim 2 saat önce yaptığım teste idrar ilerlerken ikinci çizgi silik çıkıyo sonra 5 dak sonra çok ama çok silik çıkıyo 1 saaat sora baktığımdada iiiice kenarda pembelik olumuş bu neya ben bu ay kafayı yedim kızlar
hosgeldın
bızde oyle halalardan tteyzelerden falan konusuoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?