kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar BATım bugündü.henüz kırmızıları görmedim.dün idrar testi yapmıştım ikinci çizgi belli-belirsizdi.bugün tekrar yaptım 2. çizgi birinci kadar koyu olmasa da net bir şekilde belli.tecrübeleriniz, yorumlarınız??? hafif ara ara kasık ağrım,koyu renk idrar, ağzımda garip bi tat ve yanan kaşınan memelerim var. ne dersiniz? hadi hayırlısı.olmuşsa hayırlı evlat olmamışsa hayırlısı olsun inş

E guzelim tebrik ederim.

Allaha sukur bir kisiden bari guzel haber aldik :)

Hayirli ugurlu olsun canim

Arkadaslar esim geldi yemek yedik ve cikmak zorunda kaldim. Haber vermek icin girdim yarin gorusuruz sekerler.

Bu arada benim kirmizi atli prens halen gelmedi ama gece uzun. O beni cok sever ve mutlaka ziyaretime gelir, bensiz yapamaz sagolsun

hadı hayırlı olsun ınsallah :))) ayagını sürtde izinden gelelım :))

gelmesin pirens mirens..allala...sevmiim ben o prensi...ha bebk olarak prens prenses farketmez gelebilir...kimine göre halası ki ben yeni adet olduğumda halan geldimi demişti biri...halam memlekette demiştim o aklıma geldi...halamda gelmesin pirenste gelmesin dağılın gidin ulen

Allah'ıııımm saf gibiyim boşlukta gibi, arkadaşlar yaaa bebiş olabilir diyorsunuz yaniii Allahııım hayırlısıyla tamamına erdir, isteyen herkese dee nasip et :))

Allah'ıııımm saf gibiyim boşlukta gibi, arkadaşlar yaaa bebiş olabilir diyorsunuz yaniii Allahııım hayırlısıyla tamamına erdir, isteyen herkese dee nasip et :))

sureklı uyuklama halın var mı ?
yada paslı demır tadında agzında bır tat,
sureklı tuvalete gıtme ıhtıyacı,
ıstahın artması yada azalması
gıbı durumlar olabılıyor ama en guselı bıraz daha bekle adetının gunu gecsın 1 hafta veya 2 hafta kadar sonrada kan testı yaptır zaten sonuc pozıftıf der ama kafanı rahat tut ,cunku bız suan hamıle kalmak ıstedıgımız ıcın beyın bızı yanlıs yonlendırebılır

Aa ne guzel ya hepiniz burdasiniz :)

Sorma valla karnim son surat agrimaya devam ediyo gicik bir durum.

Bizim halalar ne zaman memlekete gider ki acaba

Arkadaslar esim geldi yemek yedik ve cikmak zorunda kaldim. Haber vermek icin girdim yarin gorusuruz sekerler.

Bu arada benim kirmizi atli prens halen gelmedi ama gece uzun. O beni cok sever ve mutlaka ziyaretime gelir, bensiz yapamaz sagolsun

:) oda güzelmiş kırmızı atlı prensini inşallah kaçırırlarda gelmez

şimdi gelelim 2 saat önce yaptığım teste idrar ilerlerken ikinci çizgi silik çıkıyo sonra 5 dak sonra çok ama çok silik çıkıyo 1 saaat sora baktığımdada iiiice kenarda pembelik olumuş bu neya ben bu ay kafayı yedim kızlar

ıyıde benım bıldıgım sabah ılk ıdrarla yapılır o testler gun ıcersınde yapılmaz kı ( eczacı dedıydı ) ,,,gun ıcersınde pozıtıf cıkması ıcın kısının hemen hemen 2 aylık olması gerekıyormus ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…