kendini bu ay hamile sananlar buraya

Sana bisey soyleyeyim. Bunlarin hicbiri bende yok.
Sadece kiytirik bir batma ve azicik akinti ki normalde olmaz.
Oyy ben kesinlikle degilim. Zaten siddeti dakika dakika artan adet sancilarim da adeta alay ediyor benimle.
Neyse kismet artik ne yapalim :2:

fark yapmaz tatlım ben kızımda her saat yapıodum bu arada belim ağrıyo ya adet olcam sanırsam

Allah'ıııımm saf gibiyim boşlukta gibi, arkadaşlar yaaa bebiş olabilir diyorsunuz yaniii Allahııım hayırlısıyla tamamına erdir, isteyen herkese dee nasip et :))

Olabilir demiyoruz guzelim. Hamilesin diyoruz. Kemiksiz yani :)

Ben de hamile oldugumu ogrensem farkli olmazdim eminim.

Bu arada amiiiiiiinnnnnn.

aserme var gordugum duydugum yıyeceklerı hemen yıyesım gelıor karnmda karıncalanmalar batmalar 1 haftadr bas donmesı mıde bulantıları gogus uclarım cok kasınıo ara ara hafıf yanmalarda oldu ama adetıme 2 gun var az once adet sancısı gıbı yarım saatlık bır agrım oldu ama sımdı gectı butun bu belırtıler hamılelık belrtısı gıbı gozuksede psıkolojık olma ıhtımalı yuzde 80 heralde bakalm adet gecıkırse anlıcam

hadi bakalım hayırlısı banada hamilesin gibi geldi bakalım haberlerini bekiyorum

Allahim sen büyüksün..

ya Almanyada bir program var suan seyrediyorum

cocuk yasta hamile kalanlari gösteriyorlar

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizin annesi diyor biseyi degistiremeyiz artik,sonucta kendi karari

benim biri 6 yaşında diğeride 10 aylık 2 oğlum var.doğumdan 6,5 ay sonra adet gördüm.en son 5 martta adet oldum.yarın kan tahlili yaptırıcam.dua ediyorum inş hamile değilimdir.3. düşünmüyorum ve şuan psikolojik olrak bu duruma hiç hazır değilim.bide 2 sezeryan doğum ve birazda kilo var.benim tehlikeli olabilir.çok ama çok korkuyorum:18::18::18::18:

korunmuyormuydunuz:26:

allah nasip ettiyse olur canım hayırlısını dile

korunmuyormuydunuz:26:

kondomla korunuyoruz korunmazmıyız hiç.ama ne oldu bilmiyorum.belki stres belki havadan falan die avutuyorum kendimi.inş öle bi gecikmedir.kendimi 3 çocuklu düşünemiyorum.

allah nasip ettiyse olur canım hayırlısını dile

hayırlısı diliyorum hep rabbimden ama cidden düşünmediğim içinde hiç ama hiç hazır değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…