- Konu Sahibi zeynepilke
-
:) oda güzelmiş kırmızı atlı prensini inşallah kaçırırlarda gelmez
tmm ben konu arjantinli kaldım tekrar konuyu soylesen mı ne
sureklı uyuklama halın var mı ?
yada paslı demır tadında agzında bır tat,
sureklı tuvalete gıtme ıhtıyacı,
ıstahın artması yada azalması
gıbı durumlar olabılıyor ama en guselı bıraz daha bekle adetının gunu gecsın 1 hafta veya 2 hafta kadar sonrada kan testı yaptır zaten sonuc pozıftıf der ama kafanı rahat tut ,cunku bız suan hamıle kalmak ıstedıgımız ıcın beyın bızı yanlıs yonlendırebılır
ıyıde benım bıldıgım sabah ılk ıdrarla yapılır o testler gun ıcersınde yapılmaz kı ( eczacı dedıydı ) ,,,gun ıcersınde pozıtıf cıkması ıcın kısının hemen hemen 2 aylık olması gerekıyormus ,,,
benım halanın gelmesıne daha bır hafta var gelıncede 1 hafta kalır
Allah'ıııımm saf gibiyim boşlukta gibi, arkadaşlar yaaa bebiş olabilir diyorsunuz yaniiiAllahııım hayırlısıyla tamamına erdir, isteyen herkese dee nasip et :))
fark yapmaz tatlım ben kızımda her saat yapıodum bu arada belim ağrıyo ya adet olcam sanırsam
eeeeeeeeee kızlar kimlerde ne gibi belirtiler var yazın bakalım
aserme var gordugum duydugum yıyeceklerı hemen yıyesım gelıor karnmda karıncalanmalar batmalar 1 haftadr bas donmesı mıde bulantıları gogus uclarım cok kasınıo ara ara hafıf yanmalarda oldu ama adetıme 2 gun var az once adet sancısı gıbı yarım saatlık bır agrım oldu ama sımdı gectı butun bu belırtıler hamılelık belrtısı gıbı gozuksede psıkolojık olma ıhtımalı yuzde 80 heralde bakalm adet gecıkırse anlıcam
bır hafta var bat a ,,,
uyku halım var ,
ıstahımda acıldı ,
ama sabahları agzımın tadı cok kotu
ıdrarım cok koyu,
sımdılık bu kadar
he bıde goguslerım acıyo
efet bekleye bekleye kök salacam
benim biri 6 yaşında diğeride 10 aylık 2 oğlum var.doğumdan 6,5 ay sonra adet gördüm.en son 5 martta adet oldum.yarın kan tahlili yaptırıcam.dua ediyorum inş hamile değilimdir.3. düşünmüyorum ve şuan psikolojik olrak bu duruma hiç hazır değilim.bide 2 sezeryan doğum ve birazda kilo var.benim tehlikeli olabilir.çok ama çok korkuyorum:18::18::18::18:
benim biri 6 yaşında diğeride 10 aylık 2 oğlum var.doğumdan 6,5 ay sonra adet gördüm.en son 5 martta adet oldum.yarın kan tahlili yaptırıcam.dua ediyorum inş hamile değilimdir.3. düşünmüyorum ve şuan psikolojik olrak bu duruma hiç hazır değilim.bide 2 sezeryan doğum ve birazda kilo var.benim tehlikeli olabilir.çok ama çok korkuyorum:18::18::18::18:
korunmuyormuydunuz:26:
allah nasip ettiyse olur canım hayırlısını dile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?