- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.661
evet kanda baktırdım. yani bebiş yokturrr. hayırlısı evet geecıkme olduğu için belkide bu yaşadıklarım bır de stres. temmuzda sınavım var onun stresı benı yıyıp bıtırıyor . teşekkür ederım yorumun için
ozgeye bısey dıyelım " ozge bişeyyyyy """ :)))
oncelıkle hosgeldın ruhu hamıle hatun :)
bu tarz bı durum benımde basıma geldıydı ,doktorda soyle bı yorum yaptı " cok yenı bı gebelık bız buna flu derız dedı ,kesın hamılesın dıyebılmemız ıcın ( Bende adetım 3 gun gectıydı ve deger 44 cıkdıydı ) ıkı gun sonra bır kan testı daha yaptır eger en az ıkı katı deger cıkarsa hamılesın dıyebılırız dedı ama yınede kese gormek en guzelı ama bunun ıcınde daha erken dedıydı ,,,,,
o yuzden 2 veya 3 gun bekle sonra tekrar kan testı yaptır eger deger yuksek cıkarsa umutlarını yeşertmeye basla derım :)))
Beyazlim cok sevindim :))) allahtan doktor bagirsagini falan gormemis ... Bunyende yilan var derdi.. Al ugras sonra :))
benim ilk cocugumdada degerim cok düşük çıkmıştı sonra yükseldi ve sürekli kanamalı bi hamilelik gecirdim 2. hamileliğimde kimyasal gebelik oldu ve düşürdüm şimdi tekrar aynı seyi yasmaktan korkuyorum hepsi bu..
slmmm naber ruhları hamıle hatunlar,,,,,,,
napıonus ? ben tv de bıse bulamadım nedense ben pazartesı gunlerı hıc bıse bulamıyorum seyretcek,,,
Ay canim oturuyom pc basinda
canooo ben bu sogan kürünü adete madete bakmadn öyle yapmaya baslasam mi???
hayatta herseyın bır zamanı var sonucta ,,demek kı suan bızler ıcın dogru zaman degıl suan ama ınsallah dogru zaman cok yakındırrrrrrrr :))))
evet stresden olabılır ama daha var zaman bu kadar stres yapma ne sınavın var ki,
kızlar bu gün test yapmıştım 10 dk sonra silik izgi çıkmıştı.içimde bir umut olmuştu.ama 1 saat sonra kahverengi akıntım oldu noluyor şimdi
bata 2 gün vardı ve günümde hiç şaşmaz.çok mutluydum şimdi yerlerdeyim puff..
walla arkadasım bosuna demıyos bızım ruhlarımız hamıle dıe :))
bende bu ay oyle oldum 1 hafta onceden oldum pembe pembe sonra kahverengı ve sonra nırvanaya ulastım yanı kırmızıları gordum:))
test varsa bı daha yap,,ama oyle cok beklemene gerek yok 5 dk beklemek lazım cok uzun beklersen sonuc yanıltıcı olur,
test yoksada 2 gun once olmanda normal :44:
hayırlısı olsun rabbım inşlh en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp eder hepimize. kpss sınavım türkçe öğretmenliği öezunuyum hala atanamadımmm malesef. sınava calışıyorum bu aralar yoğun bı şekılde stres yaşıyorummm. bebişi de cok ıstıyorumm dedığin gıbı vardır bı zamanı.
kizlar aranizda kimler ev hanimi?
kızlar ya kan da baktırdım 0-1 negatif yani ama hala adet yok napçam bilmiom sinirlerim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?