kendini bu ay hamile sananlar buraya

hayatta herseyın bır zamanı var sonucta ,,demek kı suan bızler ıcın dogru zaman degıl suan ama ınsallah dogru zaman cok yakındırrrrrrrr :))))
evet stresden olabılır ama daha var zaman bu kadar stres yapma ne sınavın var ki,

benim ilk cocugumdada degerim cok düşük çıkmıştı sonra yükseldi ve sürekli kanamalı bi hamilelik gecirdim 2. hamileliğimde kimyasal gebelik oldu ve düşürdüm şimdi tekrar aynı seyi yasmaktan korkuyorum hepsi bu..

kızlarrr ıyıaksamlarr kızlarrrr yarınnn doktoraa gıdıcemm bakalım 14.günn bebiş varmı yokmu bellı olucakk insallah vaardırr dua edınnnn :)

kısmı olarak benzıyoruz senınle,,
benım 1. gebelıgımde degerı dusukdu ama ıkı gun sonra deger yaklasık uc katına cıktıydı,,cok erken kalp atısını duyduk hatta ,,sonrasında 11 haftalıkken lekelendım,doktora gıttıgımızde öldügünu anladık ve kurtaj oldum
4ay ara verdık doktor sorun yok tekrar gebe kalabılırsın dedı 2 ay sonra dedı bız 4ay bekledık ,,,
sonra hamıle kaldım adetım gecelı nerdeyse 2 hafta olduydu,bulantılarım falan vardı dedıydım hamıleyım dıe test yaptırdık 5 haftaalık hamıle oldugumu ogrendım hıc sorun yokdu degerı cok ıyıydı hatta 1170 gıbı bıseydı,ama kalp atısını duyamadık kese gorduk,1 hafta sonra yatagın bazasını kaldırdım unuttum bıan hamılelıgı 2 saat gectı lekendım acıle gıttık dınlen dedı doktor ılac verdı ama ben bu sefer kanama olmaya basladım derken 2 hafta ıcersınde de dustu zaten ,parca kaldı tekrar kurtaj olmak zorunda kaldım
testler falan yaptırdık bende kan pıhtılasma sorunu cıkdı sımdı ılac alıyorum ve daha 1 aydır korunmuyoruz bakalım ınsallah bı sorun olmadan hamıle kalırım ,kalırız,,,,
sen yaptırdın mı testler ,falan ?

slmmm naber ruhları hamıle hatunlar,,,,,,,

napıonus ? ben tv de bıse bulamadım nedense ben pazartesı gunlerı hıc bıse bulamıyorum seyretcek,,,

iyi akşamlar kızlar sizlere birşey sormak istiyorum benim sat başlama tarihi 26 nisandı 5mayıs ve 7 mayısda ilişki oldu sadece bende mantar enfeksiyonu olmuş ve fitil krem kullanıyorum bat tarihim ise 20 mayıs.sormak istediğim ise benim 3 gündür göğsümün ucu şiş belirgin özellikle sağ göğsüm dokununca bile acı hissi oluyor.şimdiye kadar böyle birşey yaşamamıştım.sizce anlamı nedir

kızlar bu gün test yapmıştım 10 dk sonra silik izgi çıkmıştı.içimde bir umut olmuştu.ama 1 saat sonra kahverengi akıntım oldu noluyor şimdi
bata 2 gün vardı ve günümde hiç şaşmaz.çok mutluydum şimdi yerlerdeyim puff..

hayırlısı olsun rabbım inşlh en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp eder hepimize. kpss sınavım türkçe öğretmenliği öezunuyum hala atanamadımmm malesef. sınava calışıyorum bu aralar yoğun bı şekılde stres yaşıyorummm. bebişi de cok ıstıyorumm dedığin gıbı vardır bı zamanı.

walla arkadasım bosuna demıyos bızım ruhlarımız hamıle dıe :))
bende bu ay oyle oldum 1 hafta onceden oldum pembe pembe sonra kahverengı ve sonra nırvanaya ulastım yanı kırmızıları gordum:))
test varsa bı daha yap,,ama oyle cok beklemene gerek yok 5 dk beklemek lazım cok uzun beklersen sonuc yanıltıcı olur,
test yoksada 2 gun once olmanda normal :44:

çok mutlu olmuştum ben
test var sabah yapayım diyordum belki yatarken yaparım bilmiyorum

atanırsın ınsallah,duzelcek ınsallah egıtım sıstemı,
bebek olur insallah,ama kafanı rahat tut hocam ,,,,

kizlarrrrrrrrrrr fistiklarrrrrrrr

ben gece 2,5 saat uyudum sadece ve suan uykum var,güzel ruhlu hamileler

kendinize iyi bakin,ve umutlu olun her ne kadar zor olsada bu ruhsal hamilelik.

yarin görüsürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…