- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.681
ben her gece burdayım canım genelde sabah 6 da falan yatıyorumonline değilsemde bilki bi filme falan takılmışımdır
sen nasıl hamile kalcan akıllıekşın lazım ...hauhauah
ben her gece burdayım canım genelde sabah 6 da falan yatıyorumonline değilsemde bilki bi filme falan takılmışımdır
slm nasilsin ?? neden sabah 6 canim ya?? bunyenin uykuya ihtiyaci var kikikiiii diyene bak ben de inanki sadece 4 saat uyudum bugun sabah 7 de ayaktaydim yine yatamiyorum neden bilmiyorum...aslinda sadece duzenli beslenme degil duzenli uykuda gerekmismis hamis kalmak icin ,oyle okudum bi yerlerde
saol canım sen nasılsın canım diyorum ama ablamsın sen benimeşim gece çalışıyor ilk ewlendiğimizde alışamadım ewde tek başıma kalmaya sabaha kadar uyku tutmuyodu şimdi ise bu bi yaşam tarzı oldu maalesef ( 24 saat uyumadan bekliyorum uykum düzene girsin gece uyuyim diye yookk gece 12 oldumu benim gözler açılıyo uyku falan gelmiyo sabaha kadar oturuyorum sonra uyuyabilirsem uyuyorum...gece 3 te 4 te cam silen kaç tane manyak vardırki benim gibi
iyiyim canim tsk saol ,,yogunum okul ev cocuk sonra ders ders ders ancak bu saatlerde girip okuyabiliyorum bende .
yarin adetimin 3 gunu klomene baslicam iste ,ins faydasi oluyodur.
buldum sonunda doğru yolu:)
28 yaşındayım canım, temmuzda 3 sene bitecek inşallah, dört aydır falan düşünüyoruz dediğim gibi tiroid beni korkutuyor ama doktorlar rahat olmamı söylüyor, ama bazı lafını bilmez ebeler insanı korkutuyor işte
28 yaşındayım canım, temmuzda 3 sene bitecek inşallah, dört aydır falan düşünüyoruz dediğim gibi tiroid beni korkutuyor ama doktorlar rahat olmamı söylüyor, ama bazı lafını bilmez ebeler insanı korkutuyor işte
hapmı o abla yoksa iğnemi?
hap canim.....................................................................................
kız ebelerle ne işin var seninbendede prolaktin yüzünden tümör canım beynimde...doktorum ilaçlarını düzgün almassan bebek bu tümörü büyütür oda patlar beyin kanaması geçirirsin diyor bi yandanda hamile olduğunu öğrendiğin dakka bırak bebebğe çok zararlı diyor...ben her ay hamileyim diye bebeği riske atmamak adına içmiyorum ilaçları kendimi attım ateşlere
kız ebelerle ne işin var seninbendede prolaktin yüzünden tümör canım beynimde...doktorum ilaçlarını düzgün almassan bebek bu tümörü büyütür oda patlar beyin kanaması geçirirsin diyor bi yandanda hamile olduğunu öğrendiğin dakka bırak bebebğe çok zararlı diyor...ben her ay hamileyim diye bebeği riske atmamak adına içmiyorum ilaçları kendimi attım ateşlere
canım, benim görümcemin de aynı seninki gibiydi, önce baya korktuk,ilaç kullandı iki ay içinde hamile kaldı şimdi 2 aylık oğlu var, ALLahın izniyle bişey olmaz,hatta o nasılsa hamile kalamam diye sigara da içiyordu öğrendiğinde üç aylık hamileydi adetleri falan çok uzun sürüyodu ve sık sık oluyodu, mucize işte, rahat ol bence, diyene bak dimi:)))
ayyyy ne tumoru ya cok uzuldum ,ablamdada vardi tumor beyninde,,,cok gecmis olsun,kiz ihmal etme ilaclarini ,nezamanki positifligi gorursen ozaman birak ilaci,,bebek henuz bi embryo halindeyken bisey olucagini sanmiyorum,kendini dusun biraz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?