kendini bu ay hamile sananlar buraya

ayyyy ne tumoru ya cok uzuldum ,ablamdada vardi tumor beyninde,,,cok gecmis olsun,kiz ihmal etme ilaclarini ,nezamanki positifligi gorursen ozaman birak ilaci,,bebek henuz bi embryo halindeyken bisey olucagini sanmiyorum,kendini dusun biraz yaa

canım ben ilacı bırakıyorum hoooppp yükseliyo kan değerlerim içiyorum düşüyor...dostinex kullanıyorum...tümörüm 8 ay önce 5 mm di umarım büyümemiştir....zira büyürse beni kör edicekmiş ((

ama o ilaçla yokolur, yokolmasa bile küçülür. Malesef ben de sigara içiyorumm

Son düzenleme:
wictoryacim alinma cok ozurdiliyorum ,ama ben senin yerinde olsaydim ki kendi adima konusuyorum,, bu durumda bebek bile dusunmezdim ,cunki o bebis bensiz,, HIC OLUR diye ,,bu riski alamazdim.....once timoru yenmeye calisirdim,,,,yokmu ameleyatla caresi ???

var abla ama anormal bi ameliyat bu...burun kemiklerini kırarak ulaşıyorlar tümöre...ama 5 yıl sonra tekrar geliyor....bebek yapmamda hiçbi sakınca yok hatta bu prolaktin yüksekliği bebeğe çok çok iyi geliyormuş...bilirsin süt hormonudur bu her hamile bayanın yüksek olur...önemli olan bu sewiyenin hamile kaldığında düşük olması gerisi çok kolay...zaten çok yüksekken hamişde kalamıyorsun yani ben kaçtane kadındoğumcuya gittiysem ilacını kullan hamile kal diyorlar eğer ben ilacı bırakıp hamile kalırsam asıl orda problem işte....bende içiyorum içiyorum adete 2 hafta kala bırakıyoru yawww her hamileyim mağlum...zaten bu ilacı haftanın 2 günü içiyorum pazartesi perşembe günleri...biraz önce içtim siz öle yazınca geçen hafta içmemiştim....

ok ,,rahatladim birazda olsa korktum senin adina bi an...adete 2 hafta kala birakma tutsa bile hala tam anlamiyla bebek degil ..positifi gorunce ozman birakirsin..istersen doktoruna sor ,eminim aynisini diyecektir

ok ,,rahatladim birazda olsa korktum senin adina bi an...adete 2 hafta kala birakma tutsa bile hala tam anlamiyla bebek degil ..positifi gorunce ozman birakirsin..istersen doktoruna sor ,eminim aynisini diyecektir

ewet abla oda aynısını diyor ama bebeğe zararlı değilmi diyincede bişey olmadı bu zamana kadarki hastalarımın bebeklerinde yaa diyo buda beni endişelendiriyo işin açıkcası...

ewet abla oda aynısını diyor ama bebeğe zararlı değilmi diyincede bişey olmadı bu zamana kadarki hastalarımın bebeklerinde yaa diyo buda beni endişelendiriyo işin açıkcası...

endiselenmene gerek yok ki ,bu zamana kadar bisey olmadi hastalarimin bebeklerinde diyo ne guzel iste ,,bu zamana kadar olmadiysa bundan sonrasida olmaz demektir bir anlamda...hayatim idrar tetsin iki cizgi ciksin diyorum ozaman birak ilaclari sen ovulasyondan sonra hemen birakiyorsun ilaci olmaz..ovulasyonda tuttunsa bile o hala bir embryo halinde ,henuz bebek degil,,yerine yerlesinceye kadar ,,

doğru söylüyosun aslında bundan sonra yani bu ay bebek olmassa öle yapıcam...bide bişey sorcam ablacım şimdi ben hep normalde 23 ünde adet görüyodum...geçen ay 19 unda gördüm ben bu ay 19 unda regl olmassam test yapayım dimi...çıkarmıki testte acaba...biliyosun mide bulantım baş dönmem vardı 1 haftadır şimdi göğüslerim şişti ama acı falan yok ara sıra kasıklarıma ağrı giriyo akıntımda yoğun...ve karnım şiş kaç gündür taş gibi...hamile olabilirmiyim sence?

ya dediğin testi yaptırmaımda hormon falan baktırmıştım onlar ii dr um hamile kalamaman için hiç bi sorunun yok sadece ben bebeğimi asgıda tasıdıgım için sürekli yatarak gecirmem gerekiyor ilk cocugumu kucagıma aldım ama ikinci düştü şimdi tekrar düşük bi deger cok korkuyorum tek tesellim de oğlumda da böyle kesin bişi dememişti dr deger düşük tekrar gel demişti sonra normale dönmüştü gec gebelikti..

belim çok ağrıyoo psikolojikmi yaşıyorum ki of yaaaa arada bi nefes alamama kendimi ara ara bitkin hissediyorumm hadi 19 u gel artık yarın doktora gidicez bakalım inşallahh hamişizdir hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…