- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.701
ayyyy ne tumoru ya cok uzuldum ,ablamdada vardi tumor beyninde,,,cok gecmis olsun,kiz ihmal etme ilaclarini ,nezamanki positifligi gorursen ozaman birak ilaci,,bebek henuz bi embryo halindeyken bisey olucagini sanmiyorum,kendini dusun biraz yaa
troid kontrol altına alınır canım korkma bende oda var....benim adetlerim çok düzenli aksine öle göğüslerimden süt falanda gelmiyo bu tümör mahvediyo beni maalesef...haplamı korundunuz...benim bua y ümidim çok adete an itiberiyle 4 gün var ama elimde sigaraa var şuandaiçimde yinede olmıycak ihtimali var demekki...
ama o ilaçla yokolur, yokolmasa bile küçülür. Malesef ben de sigara içiyorumm
canım ben ilacı bırakıyorum hoooppp yükseliyo kan değerlerim içiyorum düşüyor...dostinex kullanıyorum...tümörüm 8 ay önce 5 mm di umarım büyümemiştir....zira büyürse beni kör edicekmiş((
Allah korusun,sen sık sık git doktora
memleket neresi senin acaba, esprisine mi yazdın yoksa, konuşman yakın geldi birden
wictoryacim alinma cok ozurdiliyorum ,ama ben senin yerinde olsaydim ki kendi adima konusuyorum,, bu durumda bebek bile dusunmezdim ,cunki o bebis bensiz,, HIC OLUR diye ,,bu riski alamazdim.....once timoru yenmeye calisirdim,,,,yokmu ameleyatla caresi ???
var abla ama anormal bi ameliyat bu...burun kemiklerini kırarak ulaşıyorlar tümöre...ama 5 yıl sonra tekrar geliyor....bebek yapmamda hiçbi sakınca yok hatta bu prolaktin yüksekliği bebeğe çok çok iyi geliyormuş...bilirsin süt hormonudur bu her hamile bayanın yüksek olur...önemli olan bu sewiyenin hamile kaldığında düşük olması gerisi çok kolay...zaten çok yüksekken hamişde kalamıyorsun yani ben kaçtane kadındoğumcuya gittiysem ilacını kullan hamile kal diyorlar eğer ben ilacı bırakıp hamile kalırsam asıl orda problem işte....bende içiyorum içiyorum adete 2 hafta kala bırakıyoru yawwwher hamileyim mağlum...zaten bu ilacı haftanın 2 günü içiyorum pazartesi perşembe günleri...biraz önce içtim siz öle yazınca geçen hafta içmemiştim....
ok ,,rahatladim birazda olsa korktum senin adina bi an...adete 2 hafta kala birakma tutsa bile hala tam anlamiyla bebek degil ..positifi gorunce ozman birakirsin..istersen doktoruna sor ,eminim aynisini diyecektir
ewet abla oda aynısını diyor ama bebeğe zararlı değilmi diyincede bişey olmadı bu zamana kadarki hastalarımın bebeklerinde yaa diyo buda beni endişelendiriyo işin açıkcası...
endiselenmene gerek yok ki ,bu zamana kadar bisey olmadi hastalarimin bebeklerinde diyo ne guzel iste ,,bu zamana kadar olmadiysa bundan sonrasida olmaz demektir bir anlamda...hayatim idrar tetsin iki cizgi ciksin diyorum ozaman birak ilaclari sen ovulasyondan sonra hemen birakiyorsun ilaci olmaz..ovulasyonda tuttunsa bile o hala bir embryo halinde ,henuz bebek degil,,yerine yerlesinceye kadar ,,
kısmı olarak benzıyoruz senınle,,
benım 1. gebelıgımde degerı dusukdu ama ıkı gun sonra deger yaklasık uc katına cıktıydı,,cok erken kalp atısını duyduk hatta ,,sonrasında 11 haftalıkken lekelendım,doktora gıttıgımızde öldügünu anladık ve kurtaj oldum
4ay ara verdık doktor sorun yok tekrar gebe kalabılırsın dedı 2 ay sonra dedı bız 4ay bekledık ,,,
sonra hamıle kaldım adetım gecelı nerdeyse 2 hafta olduydu,bulantılarım falan vardı dedıydım hamıleyım dıe test yaptırdık 5 haftaalık hamıle oldugumu ogrendım hıc sorun yokdu degerı cok ıyıydı hatta 1170 gıbı bıseydı,ama kalp atısını duyamadık kese gorduk,1 hafta sonra yatagın bazasını kaldırdım unuttum bıan hamılelıgı 2 saat gectı lekendım acıle gıttık dınlen dedı doktor ılac verdı ama ben bu sefer kanama olmaya basladım derken 2 hafta ıcersınde de dustu zaten ,parca kaldı tekrar kurtaj olmak zorunda kaldım
testler falan yaptırdık bende kan pıhtılasma sorunu cıkdı sımdı ılac alıyorum ve daha 1 aydır korunmuyoruz bakalım ınsallah bı sorun olmadan hamıle kalırım ,kalırız,,,,
sen yaptırdın mı testler ,falan ?
günaydın kızlar..
sabah yine test yaptım yine 10 dk sonra silik çizgi çıktı..
kan vermeye gidicem az sonra
günaydın kızlar..
sabah yine test yaptım yine 10 dk sonra silik çizgi çıktı..
kan vermeye gidicem az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?