- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.721
Merhaba kızlar ben yeni üyelerdenim ve şaşkın anne adayı:) geçen ay nisan 15de adet oldum ve nisanın 25inden beri ateş basması ve ciddi kasık ağrılarım var bu ay korunmadıkta.11mayısta evde test yaptım pozitif çıktı hemen kan testi için doktora gittim hala testin yanlış olabileceğini düşünüyordum çünkü regl sancılarım vardı.Kan testinde hcg 170 çıktı ama ultrasonda daha bişey görünmedi doktor daha çok küçük 15 gün sonra görünür dedi.Ben çok şaşkınım ilk duyduğumda hem kahkaha attım ve gözlerimden yaşlar aktı:) çok garip bişey doktora ayın 25inden sonra gideceğim ama bu kasık ağrıları beni çok korkutuyor etrafımda herkesde düşük veya bebeğin gelişmemesi olayları var çok korkuyorum.Doktor rahmin büyüdüğünü ve normal olduğunu söyledi ama.....
belim çok ağrıyoo psikolojikmi yaşıyorum ki of yaaaa arada bi nefes alamama kendimi ara ara bitkin hissediyorumm hadi 19 u gel artık yarın doktora gidicez bakalım inşallahh hamişizdir hepimiz
oooff anam ooooooofff..
benim sivilceler yüzümdeki konumlarına yerleşti,karnıma bı adet sancısı hakim oldu..
ben geciksin hatta hiç olmasın diye beklerken 3 gün önceden mi adet olcaz ne:111::111::111::111::111::111:
Selammm ruhlari bozulmus bacilarim
naber?
Canim benim Insallah yaaaaaaaaaaaaaaa
canim dur hele dereyi görmeden pedleri ortaya koyma
belkide gelmez kiz,hatta gelmezzzzz gelmezzzzzzzzzzzzzzz
pozitif olalim,Insallah gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gelmesinnnnnnnnnnn
anaaa profılıme 1 tane kalp gelmiş..onu iki kalp yapınca hamıleyım demektır
Insallah canim benim Allah yüzüne gülücükler mutluluk ve sevinc gözyaslari versin
Anam olmamiiiiiii hemde sacimin telinin ucuna kadar hamileyimmmmmmhahahahahahaha
kiz diyom o dün dedi ya iki kist varmis diyom belki biri kisttir digeride bebegimmmmmmmmmmmmm yavrucugummmmmmmmmmmmmmm
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyy Allahimmmmmmmmmm neler oluyor banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim hcg değerim 158 çıktı ve 7 nisanda adet olmuştum en son. Şu an lekelenmeler oluyor. Doktor cuma günü tekrar gel dedi. Değer biraz düşük yükselmesi gerekiyor dedi. Bu arada kanamalar olabilir dedi. Ama senin değerde benimkine göre yüksek, benden sonra adet olmana rağmen. Açıkçası bende korkuyorum ya bişi olduysa diye ama Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz. Bol bol dua edelim birbirimize.
Benim kan tahlilim dışında bir muayenem olmadı. Daha gözükmez dedi. Cuma günü gel dedi. Cuma günü nasıl bir muayene olacak acaba? Alttan bakma olacakmı?
Naaapionuz gacilar...ben birazdan bizim catlak doktora gidicem... Adetin 5. Gunu alttanmi bakar karindanmi... Gunun sorusu :))))
Naaapionuz gacilar...ben birazdan bizim catlak doktora gidicem... Adetin 5. Gunu alttanmi bakar karindanmi... Gunun sorusu :))))
bende kendimi her ay hamile sanıyorum. öyle ki hiç ilişkiye girmesem bile hamile sanıcam o aşamaya geldim :)
kız evet,senın doktorlar bı allentrık ya,yakında o ıkı kisti dogurmaya gıdersen hıc sasırmayız
alttan bakar zannımcaaaa
aboooooooo ben sahiden tirlatmisim bakmaz diye okumustum az önce
aboooooooo ben sahiden tirlatmisim bakmaz diye okumustum az önce
5. gün yoğun olmuyorsa bakar. 2. ve 3. günler bakmaz da 5 için garanti veremem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?