kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaa acaba ben dün benim cocugu bı yerlere mi düşürdüm..bugun bıraz daha az hamıleyım sanki:26::26::26::26::26:

ben olsam yogun oluyor derim he he he elletmeeeeeeeeeeeeem aslaaaa

valla canım öle bir ellyorlar kii. bi arkadaş vardı hamileliğe kadar hiç gitmemişti kadın doktoruna hamile kaldı ay nasıl doğum yapıcam nasıl açıcam die düşünüordu. doğumdan sonra dio ki girenin çıkanın elleyenin görenin haddi hesabı yok die

siklusun 23 gun ise tekrar ayin 13 haziranda yada 14 de adet olman gerekmiyormu ?? 19 u bir hafta gecmis oluyo ozaman belli olur tabi varsa ,yap testi

işte o arkadastan bırı de ben olacam herhalde bu gıdısle

NEDEN DOKTORA GİDİYORSUN BUNU ANLAMADIM CANIM YAAA ADETİN 5. GÜNÜ İNSANA NE YAPARLAR Kİ..??
Naaapionuz gacilar...ben birazdan bizim catlak doktora gidicem... Adetin 5. Gunu alttanmi bakar karindanmi... Gunun sorusu :))))

sanırım evet bernardocum senle bana yer yok burda yada hemen hamile olmalıyızz yoksa kovarlar bizi )
nasılsın bu arada
vayyy bu topikte herkes hamile mi laynnnnnn

İlginç olan şuki bende hiçbir belirti yoktu. Sadece adet olmadım, arada sancılanma oldu. Göğüslerim biraz ağrıyor ama aşırı şekilde değil yani. Sadece sanki bir haftadır çabuk yoruluyormuşum gibi geliyor. Nefesim kesiliyor merdiven çıkarken. Birde gaz sancısı çok oldu geçen haftalarda. Bugünde sanki karnım gerilmiş gibi hissediyorum ama 1-2 saattir adet ağrısı gibi karnım ağrıyor. Korkuyorum açıkçası bişimi oluyor diye. ama bakalım cumaya kadar sabredicem, doktor ne diyecek. Kanamaların olabilir demişti doktor zaten oluyor ama pembemsi ve çok az.

Normalde rahat bir insanımdır ama insan internette bişiler okudukça, bende bunlar yok acaba yanlış alarmmı, bende böyle şeyler var acaba düşükmü, acaba kimyasal hamilelik -diolar ne olduunuda bilemedim ben onun- o mu diyorum. Testten sora doktor derse inanıcam dedim, doktorda cumaya atınca iice uykularım kaçtı. Eşimde şehir dışında, offf kimsesiz kaldım sanki..

öyle deme madamım ya belki bize de sürtünürlerde şans bize de geçer. iyiyim tatlım sen nasılsın

İlginç olan şuki bende hiçbir belirti yoktu. Sadece adet olmadım, arada sancılanma oldu. Göğüslerim biraz ağrıyor ama aşırı şekilde değil yani. Sadece sanki bir haftadır çabuk yoruluyormuşum gibi geliyor. Nefesim kesiliyor merdiven çıkarken. Birde gaz sancısı çok oldu geçen haftalarda. Bugünde sanki karnım gerilmiş gibi hissediyorum ama 1-2 saattir adet ağrısı gibi karnım ağrıyor. Korkuyorum açıkçası bişimi oluyor diye. ama bakalım cumaya kadar sabredicem, doktor ne diyecek. Kanamaların olabilir demişti doktor zaten oluyor ama pembemsi ve çok az.

Normalde rahat bir insanımdır ama insan internette bişiler okudukça, bende bunlar yok acaba yanlış alarmmı, bende böyle şeyler var acaba düşükmü, acaba kimyasal hamilelik -diolar ne olduunuda bilemedim ben onun- o mu diyorum. Testten sora doktor derse inanıcam dedim, doktorda cumaya atınca iice uykularım kaçtı. Eşimde şehir dışında, offf kimsesiz kaldım sanki..

yaa acaba ben dün benim cocugu bı yerlere mi düşürdüm..bugun bıraz daha az hamıleyım sanki:26::26::26::26::26:

walla basım agrıyo temızlık yapmam lazım mısafır gelcek ,yemek yapmam lazım aksama kocam gelecek,, heyheyler tepemde ,,şu cumlen ıyı guldurdu benı :)))))))))))9
bıraz az hamıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…