- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.741
hamilesin ya ondan şekerimbırbırımızı hoş görcez bu dönemde
ben olsam yogun oluyor derim he he heelletmeeeeeeeeeeeeem aslaaaa
ay sagolun yaaa cok anlayislisiniz bu hasas hamile baciniza karsi,
ikizlerim nasillar acaba
yaa acaba ben dün benim cocugu bı yerlere mi düşürdüm..bugun bıraz daha az hamıleyım sanki:26::26::26::26::26:
vayyy bu topikte herkes hamile mi laynnnnnn
doğru söylüyosun aslında bundan sonra yani bu ay bebek olmassa öle yapıcam...bide bişey sorcam ablacım şimdi ben hep normalde 23 ünde adet görüyodum...geçen ay 19 unda gördüm ben bu ay 19 unda regl olmassam test yapayım dimi...çıkarmıki testte acaba...biliyosun mide bulantım baş dönmem vardı 1 haftadır şimdi göğüslerim şişti ama acı falan yok ara sıra kasıklarıma ağrı giriyo akıntımda yoğun...ve karnım şiş kaç gündür taş gibi...hamile olabilirmiyim sence?
valla canım öle bir ellyorlar kii. bi arkadaş vardı hamileliğe kadar hiç gitmemişti kadın doktoruna hamile kaldı ay nasıl doğum yapıcam nasıl açıcam die düşünüordu. doğumdan sonra dio ki girenin çıkanın elleyenin görenin haddi hesabı yok die
kız burda hamıle kalmayanı dövüyorlar
Naaapionuz gacilar...ben birazdan bizim catlak doktora gidicem... Adetin 5. Gunu alttanmi bakar karindanmi... Gunun sorusu :))))
tam yerine düşmüşüm ozaman. ama ben size bişey diyim mi: ben bu topiğin sihrini bozarım bak
Canım bende panik olacak bir yapım olduğu için biraz bekleyeceğim doktora gitmek için, bazen akıl dior bi daha kan tahlili yaptırayım diye ama çok da takıntı yapmak istemiyorum.Ben kan tahlili için hastaneye gidince orda lab. kızlar doktorada görün gelmişken dediler yoksa zaten ben başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum adet tarihimin üstünde 10-15 gün geçsin öyle gideceğim.Artık o zamana kadar Allah kerim:) hem bebek en azından 5-6 haftalık olursa ultrasondada görünür belki gittiğimde.Hayırlısı canım seninde bir sorun olmadan hamileliğin geçer umarım.Peki sende fiziksel belirtiler neler benim kasık ağrısı nefesimi kesiyor bazen
NEDEN DOKTORA GİDİYORSUN BUNU ANLAMADIM CANIM YAAA ADETİN 5. GÜNÜ İNSANA NE YAPARLAR Kİ..??
sanırım evet bernardocum senle bana yer yok burda yada hemen hamile olmalıyızzyoksa kovarlar bizi )
nasılsın bu arada
Canım bende panik olacak bir yapım olduğu için biraz bekleyeceğim doktora gitmek için, bazen akıl dior bi daha kan tahlili yaptırayım diye ama çok da takıntı yapmak istemiyorum.Ben kan tahlili için hastaneye gidince orda lab. kızlar doktorada görün gelmişken dediler yoksa zaten ben başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum adet tarihimin üstünde 10-15 gün geçsin öyle gideceğim.Artık o zamana kadar Allah kerim:) hem bebek en azından 5-6 haftalık olursa ultrasondada görünür belki gittiğimde.Hayırlısı canım seninde bir sorun olmadan hamileliğin geçer umarım.Peki sende fiziksel belirtiler neler benim kasık ağrısı nefesimi kesiyor bazen
yaa acaba ben dün benim cocugu bı yerlere mi düşürdüm..bugun bıraz daha az hamıleyım sanki:26::26::26::26::26:
Artik bu soruyu sorasim var..
Nasil hamile kalinir ??
öyle deme madamım ya belki bize de sürtünürlerde şans bize de geçer. iyiyim tatlım sen nasılsın
şaka kız şaka inşallah bizde hamile olacağız bakma öyle dediğime biz bulaştıık onlara kesin önümüzdeki aya göbüşe bebişler geelir Allahın izniyle...
Artik bu soruyu sorasim var..
Nasil hamile kalinir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?