kendini bu ay hamile sananlar buraya

off okadar yazdım göndermedi gitti hepsi.
Özet geçicem o yüzden Bende hiçbir belirti yoktu, ben inanamadım hatta. Adetim gecikti sonra pembemsi lekelenmeler oldu. İdrar testi yaptım 2.çizgi silik çıkıt. Kan testini biliyorsun zaten.
Ama sanki çabuk yoruluyorum 1 haftadır, merdiven çıkarken nefesim kesiliyor normalde hergün çıktıım merdiven. Göğüslerim biraz ağrıyor 2 gündür. Gazdan sebep şişkinliğim oldu geçen hafta. Bugünde karnımda gerilme hissediyorum ama 1-2 saattir adet ağrısı gibi karnım ağrıyor ara ara. Onun dışında mide bulantısı falan yok. Kasık ağrısıda yok.
Bilmiyorum yani. İnternette araştırıp okudukça daha kötü oluyorum. Cuma gelsede doktora gitsem bi an önce.

Böyle işte. Benim içinde dua et kendine ederken... :)

her ay kırmızıları görünce bende kendime soruyorum bu soruyu

Ahh ahhh
Ama var bir hikmeti Rabbimin bildigi. Napalim Allahim bizi mahrum etmesin bu duygudan. Evlatsiz koymasin kimseyi. Nesillerimizi devam etttirecek yavrular versin insAllah..
bu topik komple hamile galiba Nasil basardiniz bacilar bu isin sirri nedir

aslında bence konu başlığı değişmeli "kendini bu ay hamile sananlar buraya" değilde " kendini her ay hamile sananlar buraya" olmalı ben her ay sanıyorum da

bize de soruyorlar çocuk düşünüyormusunuz die. bende evet düşünüoruz ama biz beceremiyoruz yapamıyoruz diorum

bu soru bizede çok sorulur oldu ya millete neyse bizim çocuktan

Artik bu soruyu sorasim var..
Nasil hamile kalinir ??

walla tecrube ıle sabıttır ( hamıle kalıomda gerı gelmıo bende de :))
1,ayy hamıle kaldım mı kalacam mı dıe dusunmeyecen,aksıne bu ay hamıle kalmıyım yaa pek hazır degılım dıcen ,,,
2. bırlıkdelık oncesı yıkanmıcan ne sen ne de esın,
3. cevız badem ıncır gıbı "coşturucu " besınlerı yıcen ,ve esıne yedırtecen,
4. bırlıkdelıgın tadını cıkarcan,,
5. bırlıkdelık sırasında malum "yastık" kullancan,
6. bırlıkdelıkden sonra 1 saat hıc kıpırdamadan yatacan,
7. aslında bu en basa yazmalıydık Allah dan hayırlı evlat ıstıcen,
8. hayattta her seyın bır zamanı oldugunu da unutmıcan

işte bu kadar:)))

nasıl güzel anlatmışsın. yalnız biraz karmaşık ve çelişkili mi gelmedi mi sana da. işte zaten bu yüzden çok zor ya çocuk yapmak

hepsını yapıyorum ama hala tık yok

söylıcem kocama tecavüz etsın bana,en garantı öyle oluyor

Ben hepsini yapiyorum da 1. SIk ta takilip kaliyorum anacim

Bencede çok güzel anlatmışın. Yastık olayı çok öenmli birde

Son şıktaki hayatındaki herşey için benimseyeceksin birde.

ben yastıgı koyuyorum 1 saat degıl,sabaha kadar öyle uyuyorum,sonra belım agrıyor hamıleyım sanıyorum

Ay kizlar yaaa dün var ya bir mobilya magazasina gittik esimle ve kesin 7 hamile kadin görmmüsümdür,

esime dedim ayyyyy bu ne ya nereye bakiyorsam hamile görüyorum

dedi yooo ben fark etmedim

dedim sen etmezsi tabi erkeksin dikkat etmezsin

yaaaaaaa acaba bu bir isaret mi ki kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız işaret tabıkı olmaz mı? 7 vakte kadar sende hamılesın

ben yastıgı koyuyorum 1 saat degıl,sabaha kadar öyle uyuyorum,sonra belım agrıyor hamıleyım sanıyorum

muhahahahaha canim yaaaa süpersin

gecen banada oldu o ertesi sabah uyandim kendime diyorum ya sende sanki bi degisiklik var

aynaya bakip diyorum ya sanki yüzüne baska bir nur gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…