kendini bu ay hamile sananlar buraya

yemısınız toplu halde kafayı Allahım sana gelıyorummmmmmm
sabaha kadar nasıl uyuyonus yastık gıçınızın altında

yaaa işte döt sıkışınca,yastık poponun altında da uyuyabılıyorsun..bıde onun oncesı 1 saat bacaklar havada beklıyorum..adam dıyo 'ohoooo senın cok işin var hadi iyigeceler'

Ben de kendimi hic hamile kalamiycam gibi hissediyorum. :44:

aynen bende..hatta bugun uyandıgımda ya hamıleysem dıye korktum..yanı hem hamıle kalmak ıcın canla basla savasıyorum,hemde ya hamıleysem dıye yusufluyorum..nasıl dogurcam dıye

bende kendımı sankı bu ay hamıle kalacak mısım gıbı hıssedıyorum,,,,
ne bılım ıste ruhum her ay hamıle zaten

Bende pco varya bi an umitleniyorum olacakmi acaba olurmu bu ay. Geride diyorum ki pcolusun hamilelik senin neyine

kızlar ben kaçar. yarın görüşürüz
Gorusuruz canim

Anam onu bende hisediyorum

yani bende ikisi duygu mevcut

hahahahahah ne manyak garrruyum yaaaa

Bi oluyo belirti ariyorum karnim belim agriyo acaba diyorum bide regl olunca sen hamile kalamazsin diyorum kendi kendime

Kizlar dun bi video izledim tuylerim diken diken oldu. Insanin yaratilisini anlatiyo 50 dk filan suruyo izlemek isterseniz atiyim linki

hem her ay kendımı hamıle sanıyorum..
hem hıcbır zaman hamıle kalamıyacagımı düşünüyorum..
hemde ya hamıleysem,nasıl dogururum dıye yusufluyorum,uykularım kacıyor..

aynen bende..hatta bugun uyandıgımda ya hamıleysem dıye korktum..yanı hem hamıle kalmak ıcın canla basla savasıyorum,hemde ya hamıleysem dıye yusufluyorum..nasıl dogurcam dıye

Canim benim. Ya hamile kalsak gerisine bakma kiz. Herkes nasil doguruyosa bizde dogurcaz Allahin izniyle.
Bende korkuom ondan ben acidan bildigim butun kufurleri sayarim cok canim yanar benim kesin.

Adet tarihime 3 gün var ama acayip bir şekilde bel ağrım var arada bi baş dönmesi, kabızlık, karında şişkinlik ,halsizlik falan oluo kafamı koyduğum yerde fosur fosur uyuyorum bikaç gün önce test yaptım sonuç tabi negatif erken sanırım biraz daha sabretmem lazım galiba. Bu arada geri çekilmeyle korunduğumuzu sanıyoruz sizce hamile olma şansım %de kaç umutlanmalıyım kızlar bilemedim ?

Son düzenleme:

Geri çekme yöntemi korunma yöntemi sayılmıyor biliyorsunuz ama korunabilenler mevcut. Bi arkadaşım öyle korunuyorlarmış 2 yıldır bişi yok, tabiki çok dikkat ediyorlar, tarihlere temizliğe ama bilemicem sizinkini. Belkide psikolojik açıdan acaba dediğiniz için oluyordur belkide hamilesinizdir. Zaten başka ihtimalde yok

Eğer istediğiniz birşeyse inşallah hamilesinizdir, Rabbim hayırlısını versin. Ama kafaya takmadığını halde bu belirtiler varsa olma ihtimaliniz yüksek sanırım.

evet kızlar napiosunuz bakalım bugün adetimin 34 günü gelen giden yok kan dağerimde 0,100 çıkmış bakalım geç döllenme olabileceğini saniyorum bakalım herzamanki gbi sanıyorum

evet kızlar napiosunuz bakalım bugün adetimin 34 günü gelen giden yok kan dağerimde 0,100 çıkmış bakalım geç döllenme olabileceğini saniyorum bakalım herzamanki gbi sanıyorum

Topigimizin anasiii Insallah canimmmmm bize kardes ver bize ne bize neeeeeeee biz kardes istiyoruz 9 ay sonrasina hayirlisiyala

KIZlar

bi topikte okudum Ananas yemek bebegin tutunmasina yardimci oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…