- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.801
Topigimizin anasiii Insallah canimmmmm bize kardes ver bize ne bize neeeeeeee biz kardes istiyoruz 9 ay sonrasina hayirlisiyala
KIZlar
bi topikte okudum Ananas yemek bebegin tutunmasina yardimci oluyormus
canım güldürdün beni alalh senide güldürsün ya adete 2 gün kala hamilelik olurmu adete az var die korunmasız zilişki yaşadım acaba kaldım mı beyazlım ya olabilirmi tatlım
Adet tarihime 3 gün var ama acayip bir şekilde bel ağrım var arada bi baş dönmesi, kabızlık, karında şişkinlik ,halsizlik falan oluo kafamı koyduğum yerde fosur fosur uyuyorumbikaç gün önce test yaptım sonuç tabi negatif erken sanırım biraz daha sabretmem lazım galiba. Bu arada geri çekilmeyle korunduğumuzu sanıyoruz sizce hamile olma şansım %de kaç umutlanmalıyım kızlar bilemedim ?
benim ne günlerim güme gitti geçen ay yumurtlama günüm görümcemin düğünü vardı
bu ayda kızkardeşlerim oturmaya geldieşimde gece çalışıyor gitmelerini bekledik ama oturdular eşimde işe gitti
sonra gece geliyimmi dedi bu seferde ben üşendim
ayyy bide cinsel hayat monoton oldu çıktı sen üstte olcan ben altta durcam çocuk olcak falan adam bıktı yaaa
sen beni kullanıyosun diyo artık
aynı şeyleri bende hissediyorum. miğdem bulanmıyor. başım gecen hafta sürekli döndü. kabızım. şişkinlik var. sürekli açmışım gibi gelio. yorgunluk var sürekli. 2 gündürde kasıklarım ara ara ağrıo. adet olmam gerek bugün bakalım :) inşallah olmam yaa! korunmuyoruz 25 nisandan beri. rüyalarımda bebek emzirdiğimi gördüm. ooff ya çok istiyorum allahımmm
aynı şeyleri bende hissediyorum. miğdem bulanmıyor. başım gecen hafta sürekli döndü. kabızım. şişkinlik var. sürekli açmışım gibi gelio. yorgunluk var sürekli. 2 gündürde kasıklarım ara ara ağrıo. adet olmam gerek bugün bakalım :) inşallah olmam yaa! korunmuyoruz 25 nisandan beri. rüyalarımda bebek emzirdiğimi gördüm. ooff ya çok istiyorum allahımmm
aynıyız yaa bende rüyalarımda çok görüyorum hemde iki çocuğu aynı anda emziriyorum uyanınca bi üzülüorum yanımda yoklar dieinşallah hamileyizdir bnm daha 3 günüm var test falan yaparsan haber verir misin cnm meraklandım
annem test yapsana sen koş bi idrar testi yap
aynen bende rüyadan sonra uyandığımda bebek arıyorum yatakta :) haber veririm yazarım buraya. umarım kasıklarımın agrısı adet sancısı degildir!
idrar testi adet gectikten en az 5 gün sonra belli oluyor diolar. bakalım bugünde olmassam yarın kan testi yaptırcam canım
benimde regl +10 gün geçti..normalde ayın ilk günleri oluyorum ama olmadım bu ay nedense..
birde dişim için antibiotik içmiştim ağrı kesici ile birlikte 3 gün boyunca..
sizce etkisi olabilirmi reglimi geciktirmek için..
birde bundan 1 hafta önce wc de peçeteye çok az kan geldi...
gebelik testi yaptırmadım henüz..
yarın sabah kan testi yaptırıcam kısmetse..
birde belimde ve kasığımda hafif ağrı batma var..
ve bende diğer arkadaşlar gibi hep rüya görüyorum hamişlikle ilgili..ya ben ya bir başkasının hamilelik haberini duyuyorum rüyamda..dün gecede öyle oldu..
benimde regl +10 gün geçti..normalde ayın ilk günleri oluyorum ama olmadım bu ay nedense..
birde dişim için antibiotik içmiştim ağrı kesici ile birlikte 3 gün boyunca..
sizce etkisi olabilirmi reglimi geciktirmek için..
birde bundan 1 hafta önce wc de peçeteye çok az kan geldi...
gebelik testi yaptırmadım henüz..
yarın sabah kan testi yaptırıcam kısmetse..
birde belimde ve kasığımda hafif ağrı batma var..
ve bende diğer arkadaşlar gibi hep rüya görüyorum hamişlikle ilgili..ya ben ya bir başkasının hamilelik haberini duyuyorum rüyamda..dün gecede öyle oldu..
canım güldürdün beni alalh senide güldürsün ya adete 2 gün kala hamilelik olurmu adete az var die korunmasız zilişki yaşadım acaba kaldım mı beyazlım ya olabilirmi tatlım
canım kanama devam etmedi,minicik bişiydi..eğer kanama devam etmediyse bence hamilesin cnm yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir hadi bakalım darısı başımıza
canım kanama devam etmedi,minicik bişiydi..
ama ben ilaç kullandım belkide o geciktirmiş olamazmı adetimi
idrar testi yapsana alalh allah senin belli yerleşme kanamnda gelmiş çıkar testte
Canim benim gec yumurtladin belki bu ay ve hamile kaldin,bu durum basli basina sahiden bir mucize zaten
umudumuz hep olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?