kendini bu ay hamile sananlar buraya

Topigimizin anasiii Insallah canimmmmm bize kardes ver bize ne bize neeeeeeee biz kardes istiyoruz 9 ay sonrasina hayirlisiyala

KIZlar

bi topikte okudum Ananas yemek bebegin tutunmasina yardimci oluyormus

canım güldürdün beni alalh senide güldürsün ya adete 2 gün kala hamilelik olurmu adete az var die korunmasız zilişki yaşadım acaba kaldım mı beyazlım ya olabilirmi tatlım

aynı şeyleri bende hissediyorum. miğdem bulanmıyor. başım gecen hafta sürekli döndü. kabızım. şişkinlik var. sürekli açmışım gibi gelio. yorgunluk var sürekli. 2 gündürde kasıklarım ara ara ağrıo. adet olmam gerek bugün bakalım :) inşallah olmam yaa! korunmuyoruz 25 nisandan beri. rüyalarımda bebek emzirdiğimi gördüm. ooff ya çok istiyorum allahımmm

ayyyyyy çok güldüm valla, bende 3 ay önce 2 aylık hamıleyken bebeğimi kaybettım korunmayı bıraktık inş. tekrar hamıle kalabılırım

aynıyız yaa bende rüyalarımda çok görüyorum hemde iki çocuğu aynı anda emziriyorum uyanınca bi üzülüorum yanımda yoklar die inşallah hamileyizdir bnm daha 3 günüm var test falan yaparsan haber verir misin cnm meraklandım

annem test yapsana sen koş bi idrar testi yap

aynen bende rüyadan sonra uyandığımda bebek arıyorum yatakta :) haber veririm yazarım buraya. umarım kasıklarımın agrısı adet sancısı degildir!

Alttan bakti doktor kist yokmus rahim duvaru nirmale donmus... Esimde sperm normal fena deilmis... Bana klomen verdi 5 gun kullan dedi niyeki..
Anlamdum bunu birde igne migne dedi... Ben zaten alttan coskuyu alinca aklum gitti :)))

benimde regl +10 gün geçti..normalde ayın ilk günleri oluyorum ama olmadım bu ay nedense..
birde dişim için antibiotik içmiştim ağrı kesici ile birlikte 3 gün boyunca..
sizce etkisi olabilirmi reglimi geciktirmek için..
birde bundan 1 hafta önce wc de peçeteye çok az kan geldi...
gebelik testi yaptırmadım henüz..
yarın sabah kan testi yaptırıcam kısmetse..
birde belimde ve kasığımda hafif ağrı batma var..
ve bende diğer arkadaşlar gibi hep rüya görüyorum hamişlikle ilgili..ya ben ya bir başkasının hamilelik haberini duyuyorum rüyamda..dün gecede öyle oldu..

eğer kanama devam etmediyse bence hamilesin cnm yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir hadi bakalım darısı başımıza

idrar testi yapsana alalh allah senin belli yerleşme kanamnda gelmiş çıkar testte

canım güldürdün beni alalh senide güldürsün ya adete 2 gün kala hamilelik olurmu adete az var die korunmasız zilişki yaşadım acaba kaldım mı beyazlım ya olabilirmi tatlım

Canim benim gec yumurtladin belki bu ay ve hamile kaldin,bu durum basli basina sahiden bir mucize zaten

umudumuz hep olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…