kendini bu ay hamile sananlar buraya

olucağı varsa olur sakın olduysaaldırma arkadaşım ama dediğin gibi strstendir bende korunuyorum ama sanki hamileymişim gibi geliyo

eeeeeeeeeeeeeeee hadi kızlar bnada yorum yapın ya testte ikinci çizgi çok silik belli belirsiz silik çizginin yanında kalın pembe çizgi oluştu nedir bu ya

bende kendimi hamile gibi hissediyorum 2 testte çift çizgi gördüm ama bugünkü testte görmedim kafam karıştı adet günüm yarııın:18::18::18::18::18:

kizlarrrrrrr

ay ben var ya hala ne umutluyum icten ice...bir umut...pazartesi kistim icin doktora gidecem ya,diyorum ki kendi kendime ya doktor bakip derse- tebrikler hamilesiniz..

Yarabbim sen büyüksün

Olabilir demiyoruz guzelim. Hamilesin diyoruz. Kemiksiz yani :)

Ben de hamile oldugumu ogrensem farkli olmazdim eminim.

Bu arada amiiiiiiinnnnnn.

3 farklı markadan test yaptım 3ündede ikinciyi görüyorum ya amaa :)) yarını edebilirsem hemen kan testi yaptırmalıyıııımm.kendi psikolojimi kendim hamile bırakmadıysam sanırım hamileyiiimmm

Ben kendimi sanmakla sanmamak arasinda hissediyorum..Sanmalar sanmamalarin altinda ezilip kaliyor her ay

yastığa beş kala uyuyorum, sürekli tuvaletteyim, koyu renkli idrarım, adet olacakmışım gibi bi şişkinlik ve hafif kasık ağrısı hissediorum, oburum, ağzım da tanımlayamayacağım garip bi tat vargöğüslerime el değmez halde gerginler,aslında idrar değişikliği ve ağız tadı dışındakiler normal adet belirtilerim benim, inş. hayırlısıyla olmuştur yaaa.yarın hemen kan testiii:18:

ya kızlar bı tane elımde test var fazladan cuma gunu yapıcam demstm kendı kendıme ama burayı okudukca o testle bakısıp dryrz galıba test kazanacak

3 farklı markadan test yaptım 3ündede ikinciyi görüyorum ya amaa :)) yarını edebilirsem hemen kan testi yaptırmalıyıııımm.kendi psikolojimi kendim hamile bırakmadıysam sanırım hamileyiiimmm

bence kendi psikolojini kandin bu kadar hamile bırakamazsın 3 testtede görecek şekilde hadi bakalım hayırlı haberler

ben geldiim...ya başlıcam bu hormonuma ya...sabah namazında kalktım afyonum patlamamış...tek gözüm açılmıyor uykudan..gittim o halle test yaptım yine negatif çıktı...geçen ay ayın 2 sinde hastalandım şimdi kaç gün geçmiş oldu...

benim ayın 9unda yani bugün ya da 12 sinde (3 gün içinde) adet olmam lazım. kasıklarım ağrıyor,karnım ağrıyor bugün. ayrıca sinirliyim. idrar testinde 2. çizgi silik çıktı. tecrübeniz varmı bu konuda acaba?

Son düzenleme:
Aynen ben de bu ay çok heveslendim ya geçtiğimiz aylarda acaba diyordum ama bu ay böle ben de bi tuhaflık mutlulukta var sanki ne bilimmmm ama biz de artık diyelimmm hamileyiiim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…