- Konu Sahibi zeynepilke
-
yaktım bir mentollü sigara..ohhh...çocuumm varsan bu mentol budanikotin..senle mi uğraşıcamm alalala
hadi bakalım gözün aydın canım benimkide gelmedi ama acaip bel ağrım var artı sabah test yaptım silik çizgi bile çıkmadı dünkünde vardı sanırım ben bu ay sadace sanmakla kalıcam senin bat nezamndı canım
yaktım bir mentollü sigara..ohhh...çocuumm varsan bu mentol budanikotin..senle mi uğraşıcamm alalala
hahaha delüüüü
az önce doktorda mrt icin randevum vardi ama uyuya kaldim ve gitmedim gec kalmistim diye.
vurdum kafayi devam yattim esim dedi hadi kalk yaaa daha yetisirsin belki dedim ya banyo manyo yapacam daha nasil yetisecegim
dedi bak düsün ya cocugumuz suan karnindaysa,ya ona bu yüzden bisey olsa...
sahi aksine mrt olmasi asil zararli olur cocuguma.
ayyy kiz arti bazen cok kizdigimda diyorum gelme be gelme gelirsen dövecem
Ayyy kızlaaaaar ne çok isteyen ne çok bekleyen varmııış Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Bende artık bebek istiyorum ama son altı aydır çok şiddetli istiyorum.. Bu altı ayın 2 ayı eşim bir fiil benimleydi (eşim kaptan).. 2 ay olmadı hamile kalamadım.. Sürekli kafamda neden hamile kalamadım diye doktora gittim kesin bende bir sorun var diye ama doktor ne kadar çok düşünürsen o kadar olmaz dedi rahim içi yumurtalıklar herşeyim tertemiz çıktı yani hamile kalmamam için hiçbirsebep yok.. Yumurtlama günlerimi hesapladık bu arada yumurtlama günlerime iki üç gün kala eşim İst/Ambarlı limanına yük indirmeye gelince iki gün eve uğrayabildi artık tuttumu tutmadımı bilmiyorum ama bende kendimi hamile zannedenlerdenim hatta sigara bile içmiyorum.. Günlerimimin gelmesini geçmesini bekliyorum bir umut..
Gunaydin canim :)
Ben de az once sigarami ictim. Valla bu bekleyis yuzunden hasta olucam ya
yak bi sigara daha...amaan ...şimdi sol kağığıma batma oluyor...sabah sağ kasığıma ...bat bat bi nane varsa daha çok batta...yoksa ne batıyon kardeşim sal gitsin
Canim valla 1 senedir istiyorum ve 1 senelik evliyim
Esim kaptan degil, olsa ne yapardim bilmiyorum
Doktorun dogru soylemis. Benimki cok dusunmek de tehlikeli, yok saymak da dedi.
İnsallah senden de guzel haberler aliriz. Hadi bakalim.
Kahve yapayim da yaninda 2 tane daha sigara iceyim dimi :)
Bu arada kimseyle paylasmayi dusunmuyordum gecikmemi. Ne yaptim peki?
Sabah esime anlattim. O gidince 2 ablama telefon actim soyledim. Hizimi alamayip anneme gittim ona anlattim.
Ancak kendim inanmiyorum.
Peki bu nasil bir istir boyle
Amiiiin inşallah seninde tez zamanda bebiş haberini alırız bizde.. Eşini doktora gösterdin mi? Benimki gelsin kolundan tuttuğum gibi doktoro götürücem bişey olduğunu düşünmek istemiyorum ama olsun yinede biz emin olalım diye..
İdrar testi kac gunluk gecikmede kesin sonuc verir acaba.
Acaba su ugursuz eczaneye gidip alsam mi?
Ama cok erken, eger varsa da negatif cikar dimi?
aferim brütüsinşallah anlattığımıza değer...valla...ben ne oldumu bilmiom harbi...annem rüyasında görmüş...geçen bir tanıdık sen hamilemisin sana bir güzellik çökmüş dedi...günümde geçti...test geerrryyy si negatif...ohhh mentol çekinizzzzzz
Erken diyorsan bekle acuk daha beklerken bile mutlu oluyorum ben belki hamileyimdir diye ne hayaller kuruyorumBekle bekle adetin 3-5 gün geçsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?