kendini bu ay hamile sananlar buraya

olabilir ama kanaman olup devam etmemesi hamileliği gösterio. İlaç geciktirse bile kanamının devam etmesi gerekirdi.

ayy ağzın bal yesin..inşallah öyledir canım..
ben sabah kan testi yaptırıcam umarım Rabbim nasip eder artık..
bunca uğraşın sonucunda
ama yinede olumsuzda düşünüyorum o sinir bozucu

valla canım bence hamilesin antibiyotik geciktirmez bence sen yap bi test benide kurtar meraktan

canım yarın belli olur inşlh..
ama kasığımda batma var belimde ince ince sızı oluyor..yani regl olmadan önceki belirtileri yaşıyorum son zamanlarda..özellikle sağ kasığımda batma oluyor..
regl belirtisi ile hamilelik belirtisi aynımı

canım bilmiyorum ki,yerleşme kanaması dedikleri şey sanırım devam eden bişey değil..ama hangi aralıklarda gerçekleşiyor onu anlayamadım

valla cnım hamileymişsin gibi duruyor bana öle geliyo neyse sabırlıysan bekle tabi ama ben olsam test yapardım

valla cnım hamileymişsin gibi duruyor bana öle geliyo neyse sabırlıysan bekle tabi ama ben olsam test yapardım

inşallah hamilesindir cnm sonucunu bekliyoruz cnm hayırlısıyla

çok teşekkür ederim inşallah öyledir..Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu tez zamanda diye dualar ediyorum..
kan testi daha garanti sonuç veriyor diye onu yaptırıcam yarın,bakalım hayırlısı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…