- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.821
idrar testi yapsana alalh allah senin belli yerleşme kanamnda gelmiş çıkar testte
uzun mu devam ediyor lekelenme?? ne kdar sürüyor??
canım kanama devam etmedi,minicik bişiydi..
ama ben ilaç kullandım belkide o geciktirmiş olamazmı adetimi
canım ama ben 3 gün süreyle düzenli antibiotikte kullandım 12 saat ara ile..
o geciktirmiştir diye düşünüyorum biraz ama..yinede aklımın bi tarafı hamişsem diyor
olabilir ama kanaman olup devam etmemesi hamileliği gösterio. İlaç geciktirse bile kanamının devam etmesi gerekirdi.
canım 1 hafta önce bi oldu..ama küçücük bişi.
valla canım bence hamilesin antibiyotik geciktirmez bence sen yap bi test benide kurtar meraktan
bi kereye mahsus mu oluyor?? bnde doktora gittim ulturosonda temiz bir yumurta gördüğünü söyledi ama net birşey söylemedi emin olmadığı için bugünde wc de kaltığımda hafif açık kahve bir kan gördüm acaba hamiş miyim??
canım yarın belli olur inşlh..
ama kasığımda batma var belimde ince ince sızı oluyor..yani regl olmadan önceki belirtileri yaşıyorum son zamanlarda..özellikle sağ kasığımda batma oluyor..
regl belirtisi ile hamilelik belirtisi aynımı
ayy ağzın bal yesin..inşallah öyledir canım..
ben sabah kan testi yaptırıcam umarım Rabbim nasip eder artık..
bunca uğraşın sonucunda
ama yinede olumsuzda düşünüyorum o sinir bozucu
teşekkür ederim alay ettiğin için doğru bi mucize bende ne kadar gerizekalıyım dimi özür ya gereksiz sorularla seni meşgul ettim
valla cnım hamileymişsin gibi duruyor bana öle geliyo neyse sabırlıysan bekle tabi ama ben olsam test yapardım
inşallah hamilesindir cnm sonucunu bekliyoruz cnm hayırlısıyla
bu ay erken yumurtladdıysan çıkar canım benim çıkmıştı ilk hamileliğimde bence yap
şimdi yaptım dayanamadım. malesef idrar testi tek cizgi çıktıama bugün cok su içtim oda etkili olabilir.
şimdi yaptım dayanamadım. malesef idrar testi tek cizgi çıktıama bugün cok su içtim oda etkili olabilir.
idrarını 4 saat tutman gerekio tutmuşmuydun canım
cnm sabah idrarıyla yapın yazıo prospektüste bide yarın uyandığında dene istersen
kan testi yaptırmadan önce aç tok olmak farkediyormu..yada nasıl gitmeli
kan testi yaptırmadan önce aç tok olmak farkediyormu..yada nasıl gitmeli
farketmez canım aç tok ben
tamam öyle ise ben sabah 9 da fırlayıp gideyim ama işyerime yakın değil doktorum...sağlık ocağı dibimde..aç tok farketmiyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?