kendini bu ay hamile sananlar buraya

kan testi yaptırmadan önce aç tok olmak farkediyormu..yada nasıl gitmeli

Farketmiyor canım istediğin zaman yaptırabilirsin. ayrıca her zaman iyi düşün. Kötüyü düşünme Yada şöyle düşün çıkmasa bile her şeyin vardır bir hayırlısı bir zamanı.

tamam öyle ise ben sabah 9 da fırlayıp gideyim ama işyerime yakın değil doktorum...sağlık ocağı dibimde..
sağlık ocağında yapılan testler net sonuç veriyormu acaba hiç gitmedim

sağlık ocagındada yapıolar hemde ücretsiz. :) ama biizm burda 2 gün sonra veriolar sonucu yani geç. labaratuarı varsa 1 saat içinde alırsın

tamam öyle ise ben sabah 9 da fırlayıp gideyim ama işyerime yakın değil doktorum...sağlık ocağı dibimde..
sağlık ocağında yapılan testler net sonuç veriyormu acaba hiç gitmedim

tabiki bildiğim kadarıyla sağlık ocakları kanı alıp zaten hastaneye gönderiolar hastaneden oraya gelio sonuçlar alabilirsin sağlık ocağından hiç hastaaneye gitmene gerek yok

Farketmiyor canım istediğin zaman yaptırabilirsin. ayrıca her zaman iyi düşün. Kötüyü düşünme Yada şöyle düşün çıkmasa bile her şeyin vardır bir hayırlısı bir zamanı.

sağol canım,iyi düşünüyorum ama bu konuda çok hassaslaştım sanki..negatif sonuç alırsam diye korkudan tedirginlik bastı

sağlık ocagındada yapıolar hemde ücretsiz. :) ama biizm burda 2 gün sonra veriolar sonucu yani geç. labaratuarı varsa 1 saat içinde alırsın

ben hemen şimdi sorup geliyorum dibimde zaten,bakim ne zaman veriyorlar sonucu,2 gün çok uzunmuş:)

Slm kizlar birsey soracagim size: bizde bebek düsünüyoruz. Sormak istedigim ilk bebek belirtileri nezaman olur? Yani karin agrisi, bulanti falan olurmu hemen? Hemen dedigim mesela iliskiden 1 hafta sonrasinda mesela? Test olayini nezaman yapmali ki bi sonuc alinsin? Adeti beklemeden öncesinde yapilirmi? Biraz sabirsizim ben kizlar ya ondanmidir nedir

10 gün sonra test yapcam kızlar nasıl dayanıcam 10 gün geçmek bilmiyor günler Ama biliyorum yok yok olmadı.. Bu aydan sonra tedaviyide bırakıyorum..:2:

Son düzenleme:

tabiki bildiğim kadarıyla sağlık ocakları kanı alıp zaten hastaneye gönderiolar hastaneden oraya gelio sonuçlar alabilirsin sağlık ocağından hiç hastaaneye gitmene gerek yok

şimdi sorup geliyorum canım,5 dk ya burdayım..sağlık ocağı ile dip dibe işyerim:)

canım belirtiler herkeste değişiyor. ama 78 saat içinde yumutalanma oluyormuş. kan testinde sonuç 1,5 hafta içinde çıkabiliyor. adet beklemeden de yapılabilir kan testi kesin sonuç veriyor

tedirgin olman bile Eğer anne adayı isen bebişini etiler minnoş içini ferah tut lütfen. Hassaşlaşmanı anlıyorum bu şu topikteki bütün arkadaşlarımızın içindeki umudun bir tepkisi. Her şey güzel olucak die düşün ve iyi olucak :)

canım belirtiler herkeste değişiyor. ama 78 saat içinde yumutalanma oluyormuş. kan testinde sonuç 1,5 hafta içinde çıkabiliyor. adet beklemeden de yapılabilir kan testi kesin sonuç veriyor

Cevabin icin tsk ederim canim heycanlandim simdi karnim agriyo benim sanki ama bu bi belirtimidir bilemedim.

belirtileriniz neler kızlar?
ilk ben yazayım aşırı mide bukantısı sürekli halsizlikte eklendi bu aralar...
baş dönmesi...
deli gibi iştahım açıldı
kasıklarıma anlamsız yanma ve ağrılar giriyor...
göğüslerim şiş ama ağrı falan yok bende bata son 4 günüm kaldı...

Zeynepilke

ben seninlen dalga gecmedim,ben kimseylen dalga gecmem burada!

benim demek istedigim hamilelik bir insanin olusumu zaten bir mucize

ve cok ciddiydim gec yumurtlamis olabilirsin diye ve gec döllenme olmus olabilir ama sen bilmiyorum ki niye beni yalnis anladin.

sonucta sana yani umut verdim ve dedim hep umutlu olmaliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…