kendini bu ay hamile sananlar buraya

mide bulantım falan yok, bugün karnımda ağırlık hissediyorum sol tarafım biraz batıyor gibi.
İştahım biraz uzundur açık, folik asit kullanıyorum diye oldu sanırım.
belli saatlerde uyku hali oluyor ama bu benim doğal halim
göğüslerim şişti, ağrıyor biraz ama katlanılmayacak gibi değil.
Birde bugün bişiler oluyor galiba bana, sık sık tuvalete gidiyorum.
Pembemsi kanamalar var birde.

Mide bulantisi bendede var ama belirti icin daha erkendir diye gecistiriyorum
Bugün sabahtan beride coook uykum var 12 saat uyumama ragmen ama yinede bilemedim
Benim bide karnim agriyo gibi bi tuhaf his var

bekliyoruz :) umarım erken verirler
canım sabah 9 da verirsem öğleden sonra 4 gibi alırmışım:))))

çok haklısın canım valla ne desem bilemedim...o zaman pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alalım:))))

şekerim bi de o kadar para verme bi daha hepsi aynıymış :) 3 tl 'lik alıver gari :)

Ben 2 tane ayrı markanın aldım birini akşam eve gidince yaptım, birinide sabah kalkınca ikisindede 2.çizgi silik çıktı.
Sonra kan testi yaptırdım, onda hcg değeri 158 çıktı. Şimdi dört gözle cumayı bekliyorum doktor tekrar gel ozaman bakalım dedi.

bendede halsizliik, karın ağrısı, aşırı bel ağrısı, kabızlık, sağ göğüste ağrı şeklinde gidio bata 3 gün hadi bakalım hepimizin için hayırlısı inşallah

halsizlik. bel ağrısı. gecen hafta başım döndü bu hafta normalim. 2 gündür de kasıklarım hafif agrıyor. tabi kabızım. iştahım 2 gündür acayıp açık. bugün normalde adet olmam gerek bakalım. inşallah hamişimdir yaaaaaaaaaa

canım sabah 9 da verirsem öğleden sonra 4 gibi alırmışım:))))

çok haklısın canım valla ne desem bilemedim...o zaman pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alalım:))))

Arkadaşlar bir de yaşadıklarımızın şu yanı da var biz bu kadar sıkılıyoruz üzülüyoruz düşünüyoruz kafamızda gece gündüz kuruyoruz. Ama eşlerimiz bizi böyle görünce bizden daha çok üzüldüklerini unutmayalım. Bir gün mutlaka kucağımıza bebişlerimizi alıcaz ve bu yazdıklarımıza birlikte gülücez :) ben buna inanıyorum herkesin Allah kalbinden geçeni vermesini diliyorum öpücüklerrr

ilk bebekmi canım nekadarlık ewlisin test yaptınmı bu saatte kadar gelmediyse gelmez o adet artık

Mide bulantisi bendede var ama belirti icin daha erkendir diye gecistiriyorum
Bugün sabahtan beride coook uykum var 12 saat uyumama ragmen ama yinede bilemedim
Benim bide karnim agriyo gibi bi tuhaf his var

adete kaç gün var canım?benim 2 gün önce kasıklarım bir ağrıdı ahanda kırmızılar geliyo dedim tık yok bikaç gündürde ağrı falan olmadı...4 gün kaldı adete çıldıracam yahuuuu gel teskere gel teskereeeee

Vallah benim daha 1,5 hafta var adetime. Galiba ben kafamda kuruyorum bulantilari falan daha cook var

canım inşallah yerleşme kanamasıdır o pempemsi kanamalar....adete kaç gün var canım?

kızlar ya benimde sağ göğsümün arkasına batar giriyor bir ağrı var karnımda acayip bi ağrı kasık ağrısımı ne ağrısıdır bilemedim ki heycan ağrısı da olablir tabiii :))) bu kadar düşünürsem olacağı bu her yerim ağrır oldu :)

benimde ara ara sağ gögüsümün kolumun bullunduğu yan tarafında batmalar oluyor. nedendirki acaba hamilelikle alakası varmıdır ki?

çok doğru bu yüzden beden kendini hamile gibi hazırlıyor hatta adet geçikiyor bazen buna bağlı olarak...ama bunların hayali paylaşımı bile çoookk güzel

arkadaşım takma bu kadar kafana strestende olmuyo çoğu zaman..ama inşallah hamilesindir..

Vallah benim daha 1,5 hafta var adetime. Galiba ben kafamda kuruyorum bulantilari falan daha cook var

hahayyyyy ben ilişkiden sonra aha işte hamile kaldım moduna giriyorum kasıklarım bir ağrıyor yataktan kalkınca eşim diyoki çocuklar yarışıyordur ondan anneciklerine ağrı veriyolardır diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…