- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.861
belirtileriniz neler kızlar?
ilk ben yazayım aşırı mide bukantısı sürekli halsizlikte eklendi bu aralar...
baş dönmesi...
deli gibi iştahım açıldı
kasıklarıma anlamsız yanma ve ağrılar giriyor...
göğüslerim şiş ama ağrı falan yok bende bata son 4 günüm kaldı...
benim öyle değildi cano...O zaman sabah yapsam iyi olucak..
baş dönmesi...
deli gibi iştahım açıldı
benim öyle değildi cano...O zaman sabah yapsam iyi olucak..
canım sabah 9 da verirsem öğleden sonra 4 gibi alırmışım:))))bekliyoruz :) umarım erken verirler
çok haklısın canım valla ne desem bilemedim...o zaman pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alalım:))))tedirgin olman bile Eğer anne adayı isen bebişini etiler minnoş içini ferah tut lütfen. Hassaşlaşmanı anlıyorum bu şu topikteki bütün arkadaşlarımızın içindeki umudun bir tepkisi. Her şey güzel olucak die düşün ve iyi olucak :)
şekerim bi de o kadar para verme bi daha hepsi aynıymış :) 3 tl 'lik alıver gari :)
baş dönmesi...
deli gibi iştahım açıldı
baş dönmesi...
deli gibi iştahım açıldı
canım sabah 9 da verirsem öğleden sonra 4 gibi alırmışım:))))
çok haklısın canım valla ne desem bilemedim...o zaman pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alalım:))))
halsizlik. bel ağrısı. gecen hafta başım döndü bu hafta normalim. 2 gündür de kasıklarım hafif agrıyor. tabi kabızım. iştahım 2 gündür acayıp açık. bugün normalde adet olmam gerek bakalım. inşallah hamişimdir yaaaaaaaaaa
ohh iyiymiş canımmmm
Mide bulantisi bendede var ama belirti icin daha erkendir diye gecistiriyorum
Bugün sabahtan beride coook uykum var 12 saat uyumama ragmen ama yinede bilemedim
Benim bide karnim agriyo gibi bi tuhaf his var
Arkadaşlar bir de yaşadıklarımızın şu yanı da var biz bu kadar sıkılıyoruz üzülüyoruz düşünüyoruz kafamızda gece gündüz kuruyoruz. Ama eşlerimiz bizi böyle görünce bizden daha çok üzüldüklerini unutmayalım. Bir gün mutlaka kucağımıza bebişlerimizi alıcaz ve bu yazdıklarımıza birlikte gülücez :) ben buna inanıyorum herkesin Allah kalbinden geçeni vermesini diliyorum öpücüklerrr
ohh iyiymiş canımmmm
ivitt çok iyi...:))
evet canım haklısın çok sağol Allahım hepimizin gönlüne göre versin..:)
adete kaç gün var canım?benim 2 gün önce kasıklarım bir ağrıdı ahanda kırmızılar geliyo dedim tık yok bikaç gündürde ağrı falan olmadı...4 gün kaldı adete çıldıracam yahuuuu gel teskere gel teskereeeee
mide bulantım falan yok, bugün karnımda ağırlık hissediyorum sol tarafım biraz batıyor gibi.
İştahım biraz uzundur açık, folik asit kullanıyorum diye oldu sanırım.
belli saatlerde uyku hali oluyor ama bu benim doğal halim
göğüslerim şişti, ağrıyor biraz ama katlanılmayacak gibi değil.
Birde bugün bişiler oluyor galiba bana, sık sık tuvalete gidiyorum.
Pembemsi kanamalar var birde.
adete kaç gün var canım?benim 2 gün önce kasıklarım bir ağrıdı ahanda kırmızılar geliyo dedim tık yok bikaç gündürde ağrı falan olmadı...4 gün kaldı adete çıldıracam yahuuuu gel teskere gel teskereeeee
kızlar ya benimde sağ göğsümün arkasına batar giriyor bir ağrı var karnımda acayip bi ağrı kasık ağrısımı ne ağrısıdır bilemedim ki heycan ağrısı da olablir tabiii :))) bu kadar düşünürsem olacağı bu her yerim ağrır oldu :)
Arkadaşlar bir de yaşadıklarımızın şu yanı da var biz bu kadar sıkılıyoruz üzülüyoruz düşünüyoruz kafamızda gece gündüz kuruyoruz. Ama eşlerimiz bizi böyle görünce bizden daha çok üzüldüklerini unutmayalım. Bir gün mutlaka kucağımıza bebişlerimizi alıcaz ve bu yazdıklarımıza birlikte gülücez :) ben buna inanıyorum herkesin Allah kalbinden geçeni vermesini diliyorum öpücüklerrr
kızlar ya benimde sağ göğsümün arkasına batar giriyor bir ağrı var karnımda acayip bi ağrı kasık ağrısımı ne ağrısıdır bilemedim ki heycan ağrısı da olablir tabiii :))) bu kadar düşünürsem olacağı bu her yerim ağrır oldu :)
Vallah benim daha 1,5 hafta var adetime. Galiba ben kafamda kuruyorum bulantilari falan daha cook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?