kendini bu ay hamile sananlar buraya

ilk bebekmi canım nekadarlık ewlisin test yaptınmı bu saatte kadar gelmediyse gelmez o adet artık

2,5 yıllık evliyim canım 25 nisandan beri deniyoruz :) henüz yeniyim ama heyecanlyım işte. hemen olsunn istiyorum benim adetim düzensiz bakalım 1-2 gün beklicem. kasıklarım agrıo 2 gündür. bakalım olmadı yarın sabah tekrar idrar testi yapcam. hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm :)

canım inşallah yerleşme kanamasıdır o pempemsi kanamalar....adete kaç gün var canım?

Benim geçti canım adet tarihim. 7sinde olmam gerekiyordu. Kan tahlili yaptırdım hcg 158 çıktı, doktor pozitif ama değer biraz düşük dedi. cuma tekrar gel dedi. Bu arada kanamalar olabilir, korkulacak bişi değil dedi. 4 gözle cumayı bekliyorum

benim öle göğüsüm falan ağrımıyor...bu yüzden kırılıyor hevesim bi yanım ewet diyor bi yanım hayır hamiş değilsin diyor şaşırdım kaldım...
canım herseyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN

biz 5 aydır deniyoruz 1 yıllık ewliyiz 5 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım...bu ayda olmassa tekrar doktora gitcem...

sen nezaman kan testi yaptırdın peki bikaç gün sonra tekrar baktırdığında eğer kan değeri yükselmişse hamişsin demektir canım kesin olarak...geç döllenme olmuş olabilir hadi hayırlı uğurlu olsun kesin hamişsin sen

bendede halsizliik, karın ağrısı, aşırı bel ağrısı, kabızlık, sağ göğüste ağrı şeklinde gidio bata 3 gün hadi bakalım hepimizin için hayırlısı inşallah

aynı belirtiler bende de var benim de bata 3 gün kaldı çok meraklanıtyorum yaa inş hamileyizdir kızlar

evet çok haklısınız kızlar bende her ay hamileymişim gibi hissediyorum kendimi ve ümitleniyorum ama sonucu öğrendikten sonraki hayal kırıklığı çok kötü yapıyor...bu kadar kaptırmamak gerekir kendimizi...ama elimizde değil ...bakarmısınız şu bacaksızlara bizi nasıl oynatıyolar ceeee yapıp kaçıyolar sanki...şimdi böyle dört gözle bekliyoruz ama bunun birde gece uykusuz kalmaları var...nolur bebeğim 10 dk uyuda bende biraz dinleniyim deyişlerinizi duyar gibiyim :)

test sonucum negatif kızlar ..
dahada umutlanmıcam artık

olabilir canım benim bu benim kaçıncı negatif :) ama kafamıza taktığımız için üzülüyoruz. Sen normal bir şekilde adetinin 10. gününden sonra 12 ve 14. günlerde dene ama çocuk düşünerek değil. yaşanması gerekli bir ihtiyaç olarak bırak zamana belki hiç beklemediğin bir anda supriz olur :)

tekrar baktırmadım kan testine. Çalışıyorum izin almak sorun oluyor, birde zaten geçende vizite kağıdı alırken herkese reklam oldum. Tekrar istemiyorum açıkçası. ama başka şey içinde izin alamıyorum işte. Cuma günü gel deyince doktor aradada gitmedim işte. Doktor olumlu konuştu, inşallah bi sıkıntı yoktur. Yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Hani olmazsa evet çok üzülürüm ama hakkımızda hayırlısı buymuş derim. Ama bugün bi değişiklikler hissediyorum, oluyor galiba :)

ozmaan ben öle algıladım valla bilmiorum çok hassas ve alınganım belkide sen keyfine bak boşver beyazlım

bende öyleyim son zamanlarda ama sakin olmaya calisiyorum, diyorum belki hormonlarim alt üst oldu adet görmedim diye son iki kez dogru düzgün

hatta bu halimi hamilelige yormustum ama degilim iste

testler neden öle gösterdiki çift çizgiyi ayyy bu idrar testlerine iyice gıcık olmaya başladım adetin kaç gün geçmişti canım?üzülme yaaa önümüzdeki maçlara bakalım...

bata 2 gün vardı canım.gördüm çift çizgiyi nasıl mutlu oldum mutluluğum 1 saat sürdü kahverengi akıntı oldu.1 saat bile olsa çok güzel bir duyguydu.bu günde kan sonucu negatif..
umutlanmıcam artık ya saldım çayıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…