- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.881
ilk bebekmi canım nekadarlık ewlisin test yaptınmı bu saatte kadar gelmediyse gelmez o adet artık
benimde ara ara sağ gögüsümün kolumun bullunduğu yan tarafında batmalar oluyor. nedendirki acaba hamilelikle alakası varmıdır ki?
test sonucum negatif kızlar ..
dahada umutlanmıcam artık
canım inşallah yerleşme kanamasıdır o pempemsi kanamalar....adete kaç gün var canım?
canım herseyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİNbenim öle göğüsüm falan ağrımıyor...bu yüzden kırılıyor hevesim bi yanım ewet diyor bi yanım hayır hamiş değilsin diyor şaşırdım kaldım...
2,5 yıllık evliyim canım 25 nisandan beri deniyoruz :) henüz yeniyim ama heyecanlyım işte. hemen olsunn istiyorumbenim adetim düzensiz bakalım 1-2 gün beklicem. kasıklarım agrıo 2 gündür. bakalım olmadı yarın sabah tekrar idrar testi yapcam. hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm :)
hahayyyyy ben ilişkiden sonra aha işte hamile kaldım moduna giriyorum kasıklarım bir ağrıyor yataktan kalkınca eşim diyoki çocuklar yarışıyordur ondan anneciklerine ağrı veriyolardır diyo
biz 5 aydır deniyoruz 1 yıllık ewliyiz 5 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım...bu ayda olmassa tekrar doktora gitcem...
Benim geçti canım adet tarihim. 7sinde olmam gerekiyordu. Kan tahlili yaptırdım hcg 158 çıktı, doktor pozitif ama değer biraz düşük dedi. cuma tekrar gel dedi. Bu arada kanamalar olabilir, korkulacak bişi değil dedi. 4 gözle cumayı bekliyorum
bendede halsizliik, karın ağrısı, aşırı bel ağrısı, kabızlık, sağ göğüste ağrı şeklinde gidio bata 3 gün hadi bakalım hepimizin için hayırlısı inşallah
Aaay aynenbende birtek ben böyleyim saniyordum
canım herseyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. AMİN
test sonucum negatif kızlar ..
dahada umutlanmıcam artık
sen nezaman kan testi yaptırdın peki bikaç gün sonra tekrar baktırdığında eğer kan değeri yükselmişse hamişsin demektir canım kesin olarak...geç döllenme olmuş olabilir hadi hayırlı uğurlu olsun kesin hamişsin sen
ben 5 aydır böleyim
ozmaan ben öle algıladım valla bilmiorum çok hassas ve alınganım belkide sen keyfine bak boşver beyazlım
testler neden öle gösterdiki çift çizgiyiayyy bu idrar testlerine iyice gıcık olmaya başladım adetin kaç gün geçmişti canım?üzülme yaaa önümüzdeki maçlara bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?