- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.901
tekrar baktırmadım kan testine. Çalışıyorum izin almak sorun oluyor, birde zaten geçende vizite kağıdı alırken herkese reklam oldum. Tekrar istemiyorum açıkçası. ama başka şey içinde izin alamıyorum işte. Cuma günü gel deyince doktor aradada gitmedim işte. Doktor olumlu konuştu, inşallah bi sıkıntı yoktur. Yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Hani olmazsa evet çok üzülürüm ama hakkımızda hayırlısı buymuş derim. Ama bugün bi değişiklikler hissediyorum, oluyor galiba :)
bende öyleyim son zamanlarda ama sakin olmaya calisiyorum, diyorum belki hormonlarim alt üst oldu adet görmedim diye son iki kez dogru düzgün
hatta bu halimi hamilelige yormustum ama degilim iste
bata 2 gün vardı canım.gördüm çift çizgiyi nasıl mutlu oldum mutluluğum 1 saat sürdü kahverengi akıntı oldu.1 saat bile olsa çok güzel bir duyguydu.bu günde kan sonucu negatif..
umutlanmıcam artık ya saldım çayıra..
kesin hamilesin canımben olsam aklımdaki soru işaretiyle duramazdım en geç 2 gün sonra tekrar baktırırdım hastaneler bakıyo her saatte ama bilgin olsun sabrederim diyosan cumayı bekliyceksin....
bata 2 gün vardı canım.gördüm çift çizgiyi nasıl mutlu oldum mutluluğum 1 saat sürdü kahverengi akıntı oldu.1 saat bile olsa çok güzel bir duyguydu.bu günde kan sonucu negatif..
umutlanmıcam artık ya saldım çayıra..
benimde hiç bu kadar gecikmedi ondan sanırım sıkıntım bilmiorum
kız beyazlım yazılanları tek tek okurken,senın kısmına gelınce cocugumu dusurcektım az daha uzuntuden..yanlış anlasıldın dıye..neysekı durum toparlanmış
biliyorum seni anliyorum aynen bende öyleyim ama sahiden stres yaparak sadece kendimizi üzüyoruz.
benim olmustu cünkü gec yumurtlama hatta ovu testle tespit edip günleri degerlendirmeye calismistik...
ve hatta o ay ilk kez nerdeyse 1 hafta boyunca böyle sanki batma mi desem ne tuhaf seyler oluyordu karin ve kasik kisminda
ve ne oldu adet oldum,cok agladim
dedim amaaaan niye yaptim ki o ovu testi ise yaramadi.
cok zor bir sürec ve hasasiz bazimiz burada bazimiz biraz daha rahat sonucta bence herkeste ama icten ice bir hüzün var tabi ki...
Ama iste zor biliyorum cok zor insan kendini eksik hisediyor,sabir etmeliyiz gelecek yavrularimiz
aman anam aman yapma dur tut düsürme kiz sIk disini biraz
evet canim ya ama normaldir sonucta insan cok ümitleniyor ve belirginsizlik kötü.
offff ya zeynepilke ve millan kizlar size cevap yazdim ama bilgisayar yuttu sanirim..
Aboooooooo bayada roman yazmistim kizlar.
Kizlar simdi hepsini tekrarlayamam anam siz anladiniz onu
Ya yani evet demek istedigim o ki hasas olabiliyoruz
hele birde adet geciktiyse..
Ama bak canim sana dedigim gibi olabilir sahiden
cünkü iki ay önce bende gec yumurtladim hatta ovu testle bunu anladim ama iste tutmadi ama ınsallah senin gecikmen
ay manyak bilgisayar
bak zeynepilkecigim bilgisayarda geciktimeli yolladi yazdiklarimi bende sandim yollamadi
Anam oda bizim gibi kafayi yemis
ay manyak bilgisayar
bak zeynepilkecigim bilgisayarda geciktimeli yolladi yazdiklarimi bende sandim yollamadi
anam oda bizim gibi kafayi yemis
kızlar peki bu kireç gibi olan akıntı nedir sizce...
teşekkür ederim cevapların için beyazlım kusura kalma sende ama nedense acaip alıngan ve sinirliyim neyse yarın yine gidicem doktora bakalım bhcg KAÇ ÇIKICAK ONA GÖRE Bİ MUAYNE OLURUM BAKALIM NEDEN GECİKTİ BU KADAR
kızlar peki bu kireç gibi olan akıntı nedir sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?