kendini bu ay hamile sananlar buraya

benim bat'a 2 gün kaldı kızlar ama test yaptım negatif, erken gebeliklerden de yaptım o da negatif. hiç umudum yok, adet belirtileri de başladı ayın sonu geldikçe moral bozuklukları da başladı, önümüzdeki ay tekrar ümitleneceğiz.... bu hep böyle mi gidecek ?

kesin hamilesin canım ben olsam aklımdaki soru işaretiyle duramazdım en geç 2 gün sonra tekrar baktırırdım hastaneler bakıyo her saatte ama bilgin olsun sabrederim diyosan cumayı bekliyceksin....

sen yumurtlama günlerini kaçırma oluruna bırak canım şahsen ben bu ayda olmassa kasmıycam okadar....tabi öle diyoruz ama önümüzdeki ayda burdayız kesin

kız beyazlım yazılanları tek tek okurken,senın kısmına gelınce cocugumu dusurcektım az daha uzuntuden..yanlış anlasıldın dıye..neysekı durum toparlanmış

kesin hamilesin canım ben olsam aklımdaki soru işaretiyle duramazdım en geç 2 gün sonra tekrar baktırırdım hastaneler bakıyo her saatte ama bilgin olsun sabrederim diyosan cumayı bekliyceksin....

Ben doktora gittim, kan testi için doktor gönderdi. Şimdi mesela iş çıkışı acile gitsem kan testi yaparlarmı? Ne diyecemde göndericekler peki? Ben doktor göndericek diye gitmedim açıkçası. 6ya kadarda çalıştıım için doktora yetişemem die uğraşmadım. olursa iş çıkışı bi acile gider test yaptırırım olmazsa.

olabiliyor öyle şeyler...test doğrudur yani ama 1 aya kadar hamile olsanda bazen kanla karışıp bozulabiliyormuş.yani o bir ay önemli bir süreç...olsun bidaha olur anacım kökü bizde nasıl olsa :))))

benimde hiç bu kadar gecikmedi ondan sanırım sıkıntım bilmiorum

biliyorum seni anliyorum aynen bende öyleyim ama sahiden stres yaparak sadece kendimizi üzüyoruz.

benim olmustu cünkü gec yumurtlama hatta ovu testle tespit edip günleri degerlendirmeye calismistik...

ve hatta o ay ilk kez nerdeyse 1 hafta boyunca böyle sanki batma mi desem ne tuhaf seyler oluyordu karin ve kasik kisminda

ve ne oldu adet oldum,cok agladim

dedim amaaaan niye yaptim ki o ovu testi ise yaramadi.

cok zor bir sürec ve hasasiz bazimiz burada bazimiz biraz daha rahat sonucta bence herkeste ama icten ice bir hüzün var tabi ki...

Ama iste zor biliyorum cok zor insan kendini eksik hisediyor,sabir etmeliyiz gelecek yavrularimiz

kız beyazlım yazılanları tek tek okurken,senın kısmına gelınce cocugumu dusurcektım az daha uzuntuden..yanlış anlasıldın dıye..neysekı durum toparlanmış

aman anam aman yapma dur tut düsürme kiz sIk disini biraz

evet canim ya ama normaldir sonucta insan cok ümitleniyor ve belirginsizlik kötü.

arkadaşlar ben bu filmi çok sevmiştim. içinde kadınlar çok güzel bir şarkı söylüyor dinleyin keyfimiz yerine gelsin :)

[video]http://www.vidivodo.com/video/7-kocali-hurmuz-el-hubb-/329349[/video]

kız bunu tutmakta zor,zırt pırt düşüyor..gecen aykı böyle değildi..çok sımardı çok

offff ya zeynepilke ve millan kizlar size cevap yazdim ama bilgisayar yuttu sanirim..

aboooooooo bayada roman yazmistim kizlar.

kizlar simdi hepsini tekrarlayamam anam siz anladiniz onu

ya yani evet demek istedigim o ki hasas olabiliyoruz

hele birde adet geciktiyse..

ama bak canim sana dedigim gibi olabilir sahiden

cünkü iki ay önce bende gec yumurtladim hatta ovu testle bunu anladim ama iste tutmadi ama Insallah senin gecikmen

teşekkür ederim cevapların için beyazlım kusura kalma sende ama nedense acaip alıngan ve sinirliyim neyse yarın yine gidicem doktora bakalım bhcg KAÇ ÇIKICAK ONA GÖRE Bİ MUAYNE OLURUM BAKALIM NEDEN GECİKTİ BU KADAR

okudum okudum üzülme sen

ay manyak bilgisayar

bak zeynepilkecigim bilgisayarda geciktimeli yolladi yazdiklarimi bende sandim yollamadi

anam oda bizim gibi kafayi yemis

ay manyak bilgisayar

bak zeynepilkecigim bilgisayarda geciktimeli yolladi yazdiklarimi bende sandim yollamadi

anam oda bizim gibi kafayi yemis

benımkı hepten kafayı yedı..bu sıtenın sayfasını 3 kez acınca calısıyor..tek sayfadayken ya kıtlenıyor ya hata verıyor..eee butun ayların hıncını bu pcden cıkarıyoruz kolay degıl oda haklı

Estafurullah canim

ben bazen hamileleri gördügümde agliyom resmen ulu orta

Insallah yarin verirsin güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…